Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Η ελίτ δεν θέλει να ξέρεις: ο Θεός είναι πραγματικός - εδώ είναι η απόδειξη - βίντεο.


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όπως έχουμε πει πολλές φορές αυτό που συμβαίνει σήμερα σε όλο τον πλανήτη είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος. Του αντίδικου ενάντια των χριστιανών… Με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ) θέλουν να μας επιβάλουν το‘’τσιπάρισμα'' (σφράγισμα του αντίχριστου). Θέλουν να προσφέρουν τις ψυχές μας στο σατανά. Αυτά βέβαια μόνο όσοι έχουν προχωρήσει αρκετά στη μελέτη της επικαιρότητας μπορούν να τα καταλάβουν αμέσως. Οι υπόλοιποι μελέτη όσο το δυνατόν περισσότερη!

Image result for ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ


Η παγκόσμια ελίτ βρίσκεται τώρα στη διαδικασία αποκάλυψης αυτού που έχει κρύψει εδώ και αιώνες.
Υπάρχει ένας πνευματικός πόλεμος στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή.
Μην ψάχνετε πέρα ​​από την τελετή έναρξης της σήραγγας Goothard την 1η Ιουνίου στην Ελβετία.
Το σχεδόν αποκρυφιστικό τελετουργικό, ύψους $ 9 εκατομμυρίων δολαρίων, χαρακτήρισε το Μπαθομέτ να συνυπάρχει με ανθρώπινες γυναίκες, τη νύφη του σατανά που γεννούσε, όλα τα βλέμματα και μια ατέλειωτη ποσότητα άλλων σατανικών συμβολισμών.


Εν τω μεταξύ, στο έργο του Μεγάλου Αδρονίου Collider του CERN στην ίδια χώρα, βλέπουμε τον Σίβα, τον Θεό της Καταστροφής να στέκεται περήφανα μπροστά από την έδρα του CERN.
Και η ταινία «Symmetry» του CERN καθιστά τους στόχους τους απόλυτα σαφείς, προσπαθώντας ενεργά να σπάσουν το εμπόδιο ανάμεσα στο ορατό και το αόρατο.
Και πάλι, η ελίτ θέλει να φαίνεται ότι η κόλαση στρέφεται στο να φτιάχνει το δικό τους NWO Beast σύστημα και σε αυτό το σημείο έχουν σταματήσει να το κρύβουν.
Θα εκπλαγεί πραγματικά ο καθένας από εσάς, που καταλαβαίνετε αυτές τις πληροφορίες , αν βρεθείτε να μάθετε τις θεωρίες του Δαρβίνου σχετικά με την προέλευση των ειδών, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ψέματα που βασίζονται στην αξιοθρήνητα κακή "επιστήμη" προκειμένου ο κόσμος  να απορρίψει την έννοια του "Ένας Δημιουργός εντελώς;"
Ο συγγραφέας James Perloff με ενώνει για να αποικοδομήσω τον Δαρβίνο. και μοιράζεται την απόδειξη ότι ο Θεός είναι πραγματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!