Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τις νέες ταυτότητες που θα φέρουν μικροτσίπΣχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Άλλο ένα σημάδι του επερχόμενου Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στις αρχές του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Θα διαρκέσει περίπου 5 χρόνια η ολοκληρωτική αντικατάσταση τους που θα είναι υποχρεωτική. Η σειρά θα είναι αλφαβητική. Δείτε και το βίντεο με τα γνήσια χειρόγραφα του για το θέμα και κατεβάστε το πριν ''χαθεί'' απο το διαδίκτυο.          

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

 Image result for ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Το 1986 ρώτησα κάποια στιγμή το Γέροντα αν θα έπρεπε να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες. Μου απάντησε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.
Ζησόπουλος Σοφοκλής, συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β', σελ 375

Πιο αναλυτικά δείτε ΕΔΩ
 Image result for ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ 666

 Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ'' ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΡΩΜΙΟΣ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!