Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Στόν Σύριζα (ΞΑΝΑ-)ΨΗΦΙΣΑΝ ...Π Α Σ Ο Κ ! Έλεος! Έλεος!




Ως γνωστόν, η αριστερά έχει το… «ηθικό πλεονέκτημα» έναντι των αντιπάλων της. 
Και για να αποδειχθεί τούτο και στην πράξη, τα συριζόμουτρα εξέλεξαν πρώτον στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τον παλαιο-ΠΑΣΟΚΟ σύντροφο Αντ.Κοτσακά, με 62 ψήφους!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσακας πασοκ


Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσακας πασοκ

Ο οποίος σύντροφος Κοτσακάς, ήταν γραμματέας Οργανωτικού του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ την περίοδο 1989-1993 και στενός συνεργάτης του… τρισμέγιστου Άκη Τσοχατζόπουλου.

Παμπόνηρος, την κοπάνησε από τους πρώτους το 2011, από το βυθιζόμενο πλοίο της πασοκικής κλεφτουριάς και το 2012 μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αργότερα –με αρχηγική παρέμβαση- εξελέγη στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσακας πασοκ

Το 2015 ο Τσίπρας τον πρότεινε για την Πολιτική Γραμματεία, ενώ το 2016 ανέλαβε και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού. Και εις ανώτερα!
Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος:

Σχετική εικόνα

«Ναι, συνεργάστηκα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ειδικά την περίοδο ’89- ’93, εκείνος ως γραμματέας του κόμματος κι εγώ ως γραμματέας Οργανωτικού. 
Ναι, συνεργάστηκα με τον κ. Τσοχατζόπουλο στις εσωκομματικές εκλογές του ’96 αλλά δεν είχα οποιαδήποτε σχέση με τα κυβερνητικά καθήκοντα του κ. Τσοχατζόπουλου και τις όποιες άλλες δραστηριότητες του…».

Σχετική εικόνα

Δηλαδή, συνεργαζόταν με τον Τσοχατζόπουλο, δίπλα του γινόταν κανονική λεηλασία του δημοσίου χρήματος, αλλά αυτός δεν ήξερε τίποτα για το… φόνο! Εντάξει μεγάλε, μας έπεισες!

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτσακας πασοκ

(ΥΓ): Ζήτω και ξαναζήτω το… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς! 
Της… άσπιλης και… αμόλυντης!

https://ethnikismos.net/2018/10/15/%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83-2/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!