Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΤΙ; ΤΙ; ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. στην κυβέρνηση ; ; ;




Γράφει ο Αντίοχος
Το έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν, πως όποτε μιλάει ο κομμουνιστής Βούτσης, βγάζει ειδήσεις!

Ενώ, λοιπόν, όλοι στοιχηματίζουν πως σε περίπτωση που τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά κρίνουν ότι δεν συμφέρει πολιτικά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να συνεχίσουν να συγκυβερνούν, θα είναι οι ποτάμηδες που θα κάνουν… σκάντζα-βάρδια στους Καμμένους, από την συνέντευξη Βούτση στο ΘΕΜΑ 104.6, προκύπτει κι άλλο πιθανό… δίδυμο συγκυβέρνησης: του ΣΥΡΙΖΑ με το… "τιμημένο" κου-κου-έ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Σχετική εικόνα

Ιδού τα όσα είπε ο Βούτσης

«Σε καμμία περίπτωση δεν εξαιρούμε το Κ.Κ.Ε. από μια κυβερνητική συνεργασία. 
Είναι θέμα της ίδιας της ηγεσίας του Κ.Κ.Ε. πώς βλέπει τα πράγματα για την συνέχεια της διακυβέρνησης της χώρας. 
Είμαστε απολύτως ανοιχτοί σε μια σύγκληση με τις δυνάμεις της αριστεράς».

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΤΣΗΣ ΣΙΩΠΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Πριν σπεύσουν κάποιοι να το αποκλείσουν, θα τους θυμίσω κάποια πραγματάκια:

1ον) Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι σημερινοί συριζαίοι με το ΚΚΕ. 
Το 1989, ιδρύθηκε ο Συνασπισμός, ως εκλογική συμμαχία του ΚΚΕ κυρίως με την ΕΑΡ (μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού), αλλά και λοιπών αριστερών συνιστωσών. 
Το δε ΚΚΕ αποχώρησε από τον Συνασπισμό το 1991, όταν τέθηκε θέμαδιάλυσης των μέχρι τότε συνιστωσών κομμάτων που τον αποτελούσαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

2ον) Ως συνιστώσα του Συνασπισμού, το ΚΚΕ δε δίστασε να συγκυβερνήσει αρχικά με την Νουδούλα και εν συνεχεία και με την Νουδούλα και με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. 
Στον ΣΥΡΙΖΑ θα κολλήσει – που στο κάτω – κάτω της γραφής, το 90% των σημερινών ηγετικών στελεχών του προέρχεται από το Κ.Κ.Ε. και την Κ.Ν.Ε., με πρώτον τον ίδιον τον Τσίπρα;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

3ον) Κάποιοι (αφελείς…) μπορεί να πουν πως θα βάλουν βέτο σε μια τέτοια συγκυβέρνηση οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Το 1989-1990, γιατί δεν είχαν βάλει; 
Υπάρχει, λοιπόν, προηγούμενο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

4ον) Εδώ και μια τριετία υπάρχει σε κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. συγκυβέρνηση στην οποία συμμετέχει κανονικότατα Κομμουνιστικό Κόμμα – και μάλιστα, θεωρούμενο ως εκ των δύο τελευταίων σταλινικών κομμάτων της Ευρώπης, μαζί με το ΚΚΕ: στην  Π ο ρ τ ο γ α λ ί α
Και «δεν έχει ανοίξει μύτη»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Επιπροσθέτως, από το καλοκαίρι, και δεύτερο Κομμουνιστικό Κόμμα συμμετέχει σε συγκυβέρνηση χώρας μέλους του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.: στην Τσεχία! 
Κι εκεί «δεν έχει ανοίξει μύτη»! 
Γιατί εκεί και όχι εδώ;

Μην αποκλείετε, λοιπόν, συντόμως να δούμε τον Τσίπρα να συστήνει στον Τραμπ τον… αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως, Δημητράκη Κουτσούμπα! (Που θα φοράει και το χρυσό του 'ROLEX' παρακαλώ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπας ρολεξ

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπας ρολεξ

Η σκηνή αυτή, θα’ ναι βέβαια όλα τα λεφτά!

https://ethnikismos.net/2018/10/16/%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!