Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ο ..."ΥΠΕΡΖΩΗΡΟΣ" του ΤΕΙ !


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

(ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!)
Αν δεν είναι συνωνυμία, ο κατηγορούμενος "ΥΠΕΡΖΩΗΡΟΣ" καθηγητής, (Κλεανθης Κωνσταντινούδης) που εζήταγε διχίλιαρα (!) και να κοιμάται με φοιτήτριες, είναι ο ταμίας της Ένωσης Εργοληπτών – Κατασκευαστών Δημοσίων – Ιδιωτικών Έργων – Εργολάβων Οικοδομών – Διαχειριστών – Εκμεταλλευτών Ακινήτων Ελλάδος. (ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) [μέ τήν 'ριγέ' μπλούζα στην επόμενη φωτογραφία κάτω]. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

Δεν ξέρουμε αν οι κατηγορίες αληθεύουν, αλλά αν ήμουν φοιτήτρια, δεν κοιμόμουν με αυτόν, ούτε με σφαίρες...Πρόεδρος της Ένωσης είναι ο Ιωαννης Μανδρίνος, που αν δεν αποτελεί συνωνυμία είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ

Μεγάλες πλάτες, λοιπόν...

ΑΝ βέβαια είναι αληθινές οι καταγγελίες...

Διατηρεί λογιστικό γραφείο, και προφανώς έχει άκρες σε εφορίες... Όπως αναφέρει κάποιο σαιτ, είχε ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ άρον άρον από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για τις ίδιες καταγγελίες, και βολεύτηκε στο ΤΕΙ Σερρών.
Konstantinos Vergos  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!