Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Βάζεις στοίχημα ;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Συμφωνώ και επαυξάνω σχεδόν σε όλα! Διαφωνώ στο χρονικό ορίζοντα… το πολύ δυο χρόνια…! Το δολάριο ΔΕΝ αντέχει παραπάνω όπως έχουμε πει ΕΔΩ

Αναδημοσίευση απο Δευτέρα,19/01/2015

Εκεί έξω έχεις ένα μάτσο λιμοκοντορους που τους έχεις δώσει εξουσία , ύλη, δόξα και ενέργεια !
Εκεί έξω είναι όλοι όσοι αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα επειδή εσύ μέσα σε μια μαγική στιγμή πάνω από μια κάλπη νιώθεις σπουδαίος που οι πρόγονοι σου ανακάλυψαν την «δημοκρατία» ..
Εμένα δεν μου έχεις δώσει ούτε δόξα , ούτε ύλη ,ούτε εξουσία …ίσως με την ενέργεια σου να προσπαθώ να σε προστατέψω !

Σου λένε αυτά τα καρότα με γραβάτα ότι θα τα καταφέρουν , ότι θα μας πάνε σε ανάπτυξη , ότι θα αντισταθούν στους δανειστές , ότι θα γίνουν ήρωες …..ότι θα τα βάλουν με το θεριό !
Σου λέω ότι όποιος και να είναι πάνω η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και δεν στο λέω τώρα αλλά εδώ και 5 χρόνια, όποιος μα όποιος και να νομίζεις ότι τον «έβγαλες» εσύ…του έχει δοθεί το χρίσμα να είναι εκεί πολύ πριν εσύ αντιληφθείς το όποιο πρόβλημα!


Μένει μόνο το σενάριο ανακοίνωσης της πτώχευσης το οποίο πρέπει να είναι σε αρμονία με το μεγαλύτερο σχέδιο που έχει να κάνει με την νέα τάξη πραγμάτων , με νέες μεθόδους φόβου και υποταγής ,με θρησκευτικό μίσος και στέρηση ελευθερίας!

Οι μεγάλοι τρανοί μαϊντανοί που εσύ κάθε φόρα που νιώθεις χρήσιμος πολίτης τους τοποθετείς επιτηρητές της Ζωής σου σου υπόσχονται ένα μέλλον με ιδεολογία και ελεύθερο, ένα μέλλον με σπουδαίες αλλαγές περί των δικαιωμάτων σου , περί της αυτάρκειας σου και την ποιότητα Ζωής !
[sc:stranger]
Εγώ σου λέω ότι πριν το τελειωτικό στάδιο του σχεδίου θα έρθει τεράστια παγκόσμια επισιτιστική κρίση ! Τέτοια στημένη κρίση ώστε να σου στερηθεί και η τελευταία σταγόνα ελευθερίας που θα σου έχει μείνει …και το αστείο είναι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε εσύ να το διαλέξεις!

Σου λένε τα όρθια αυτά ζόμπι με το iq πατάτας και μόνο ταλέντο την απόλυτη εκτέλεση εντολών ότι θα έχεις άμυνα, θα έχεις την παρτίδα σου ελεύθερη , ότι θα σε έχουν ασφαλή …
Εγώ σου λέω ότι θα χάσεις πάτρια εδάφη σύντομα, θα χάσεις Καστελόριζο και Θράκη και μάλιστα θα το επιλέξεις μόνος σου να γίνει!

Σου μιλάνε για ιστορία , για δημοκρατία , για συμμετοχή , για αλληλεγγύη ..αυτοί οι βάτραχοι με κάλτσες !

Εγώ σου λέω ότι όλα αυτά τα έχεις χάσει ήδη και αν δεν ξυπνήσεις σύντομα τότε θα παρακαλάς να μην ήσουν ζωντανός νταν πλέον έρθει η στιγμή να σου δείξουν την αλήθεια!

Σε έχουν αποσυντονίσει να μην δεις την μεγάλη εικόνα και να ασχοληθείς με το μικρο φάσμα των προσωπικόν σου προβλημάτων … οι γυμνοσαλιαγκες με χαρτοφυλάκιο έχουν εντολή να σου κάψουν και το παραμικρό κύτταρο συνείδησις που σου έχει απομείνει ….. αυτή την εντολή ακολουθούν…. σε έχουν μέσα στην χύτρα και οποτε χτυπά το κόκκινο τηλέφωνο αυξομειώνουν τον θερμοστάτη!
Εγώ σου λέω άλλαξε ΤΩΡΑ …ελα να κάνουμε νέες συμβάσεις αλήθειας μόνοι μας ενάντια στο μεγαλύτερο φασιστικό σύστημα που έζησε ποτέ η κοινωνία μας !

Όσο περνά ο καιρός ενστερνίζεσαι όλα όσα πριν 5 χρόνια άκουγες και γελαγες ….έχεις κάποιες ελπίδες …έχεις Ελπίδα επιτέλους να περάσεις από το θεαθήναι στην πράξη ….να αλλάξεις και να αναλαβεις την ευθύνη της αντιμετωπισεις ενός εχθρού πριν δεις και το μαχαίρι στο λαιμό σου!
Σύντομα θα σκάσει η φούσκα και παγκόσμια θα μιλήσουν για πρόβλημα ρευστότητας , ίσως μετά να έρθει και κάποια ασθένεια στα τρόφιμα η ένα γερο εμπάργκο….το ντόμινο των σχεδίων τους να πάνε την ανθωποφαρμα σε συγκομιδή δεν πρόκειται να το αλλάξει κανένα σουργελο που τώρα συζητάς με τους γνωστούς σου ποιο να ψηφίσεις!

Βαζεις στοίχημα λοιπόν ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα έχω 100% επιτυχία στις προβλέψεις μου και ότι σε 5 χρόνια από σήμερα ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ;

Να σαι καλα …

Stranger..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!