Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ! ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ο τουρκοεβραίος  Axel Cipra, έβαλε τον τουρκόσπορο Γαβρόλου σε θέση κλειδί προκειμένου να προωθήσει την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) στο κομμάτι που αφορά την εξάλειψη της εθνικής συνείδησης προκειμένου να μας οδηγήσει στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή κυβερνά τη χώρα η Τουρκία καθως από τους 153 βουλευτές του μασονικού κουκλοθέατρου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι 4 είναι μουσουλμάνοι (δείτε ΕΔΩ) που αυτοπροσδιορίζονται ως ΤΟΥΡΚΟΙ.  Οι τρεις είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ένας της ΝΔ.


 
Στην πρωινή μου ανάρτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που “μοιράστηκε” από εκατοντάδες χρήστες για τον Γαβρόγλου και την απαράδεκτη στάση του ως υπουργού Παιδείας, να αποκαλεί ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ στο επίσημο site του, την Κωνσταντινούπολη, η Βέρμαχτ των Σταλινοσυριζοτρολ, και τα ακροαριστερά Χουντικά σταγονίδια εξαπέλυσαν μαζική επίθεση εναντίον μου, γιατί όπως λένε δεν σέβομαι τις διεθνώς κατοχυρωμένες ονομασίες των πόλεων και πως δεν μπορεί ολάκερος υπουργός να αποκαλεί την … Ινσταμπούλ ως … Κωνσταντινούπολη!!!
Ακούστε λοιπόν αρχικοπρίτες, γιατί σας την είχα φυλαγμένη:


Στο επίσημο site του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Υπουργείου Εξωτερικών, στην σελίδα ΣΑΣ που αφορά την Τουρκία, αντί για να γράφετε την ΕΛΛΑΔΑ ως HELLENIC REPUBLIC την αναγράφετε φαρδιά-πλατιά ως Yunanistan Cumhuriyeti !!!!
Τι πάει να πει Yunanistan Cumhuriyeti ρε ανώμαλοι?
Πως γίνεται από τη μια να λέτε ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το όνομα Κωνσταντινούπολη αλλά να χρησιμοποιούμε τις επίσημες διεθνώς ονομασίες όταν εσείς οι ίδιοι μεταφράζετε την ΕΛΛΑΔΑ ως … ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ στο επίσημο site του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών???

Ρε απόγονοι και μαθητούδια του Γκέμπελς, αποφασίστε:
– Γιατί ο υπουργός σας που σπούδασε στο … Αυτοκρατορικό Κολλέγιο του Λονδίνου δεν λέει την Κωνσταντινούπολη με το όνομά της;
– Γιατί ρε αλήτες ξεφτιλίζετε την Ελλάδα και την αναφέρετε ως Γιουνανιστάν;
– Γιατί εσείς μπορείτε να μας ξεφτιλίζετε παντού και όλοι εμείς οι Ελληνες και οι Ελληνίδες να μην μπορούμε να πούμε καν την λέξη Κωνσταντινούπολη;

Ξέρετε γιατί;;; Γιατί είστε ξεπουλημένα τομάρια!!! Τόσο απλά…

ΥΓ
Σας το έχω ξαναπεί και θα σας το λέω κάθε φορά που με πιάνετε στο στόμα σας! Όταν αναρτώ κάτι, ξέρω τι θα απαντήσετε γιατί είστε απολύτως προβλέψιμοι! Κι έχω ήδη έτοιμη την ανταπάντηση! Σας ξεφτιλίζω γιατί μπορώ! Σας ξεφτιλίζω γιατί ξέρω ΤΙ διδάσκεστε και από ΠΟΙΟΝ πληρώνεστε!

Περαστικά σας Αριστεροφασίστες!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!