Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Το «κόμμα Ισλάμ» κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές του Βελγίου. Να είστε σίγουροι ότι θα το φέρουν και στην Ελλάδα – Εξισλαμισμός της Ευρώπης με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Oι  προδότες του ψευτορωμαίικου (ΕΔΩ) που έχουν σκοπό να εξισλαμίσουν τη χώρα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ). Αν δεν ξεσηκωθούμε σύντομα θα χάσουμε τη χωρα, το μέλλον των παιδιών μας ακόμη και τα ίδια τα παιδιά μας… Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ισλάμ η το ξεχάσαμε ΚΑΙ αυτό εμείς οι νεοέλληνες; Τα πραγματα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ…

Τι θα ζητούσε ένα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα – Το ρεπορτάζ που χτυπά «καμπανάκι» κινδύνου για όλους μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα πλέον ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους συνωμοσία, η οποία θα…. εφαρμοστεί.
 
Το «κόμμα Ισλάμ» κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές του Βελγίου.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ο συνιδρυτής του εν λόγω κόμματος, Redouane Ahrouch, εύχεται, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων,την εγκαθίδρυση ενός «100% ισλαμικού κράτους στην καρδιά της Ευρώπης, ακριβώς όπως την εποχή του αγαπητού προφήτη Μωάμεθ».


Είναι μάλιστα της άποψης πως το 2030 θα μένουν στις Βρυξέλλες κυρίως μουσουλμάνοι.
Ο Redouane Ahrouch επιθυμεί την καθιέρωση της Σαρίας στο Βέλγιο!
Μεταξύ άλλων, άνδρες και γυναίκες ξεχωριστά στα λεωφορεία,  φαγητό με την μέθοδο σφαγής χαλάλ στα εστιατόρια και εκλογικές λίστες χωρίς γυναίκες.

Το γαλλικό περιοδικό «Causeur» περιγράφει την ατζέντα του ισλαμικού κόμματος ως εξής:
Αντικατάσταση του Αστικού και Ποινικού Δικαίου από τον Νόμο της Σαρίας.

Elections Communales du 14 octobre 2018. Présence des listes ISLAM dans 3 des 19 communes de la région bruxelloise, inchaALLAH : Ville de Bruxelles (182.000 habitants) Anderlecht (120.000 hab.) Molenbeek-Saint-Jean (98.000 hab.)
 

Αυτό δεν θα ήθελε και ένα μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα;
Ήδη σε ελληνικές εκπομπές, όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, είδαμε προβολή ισλαμικού τρόπου ζωής και υποβάθμιση της γυναίκας.
Η Βελγίδα υπερασπίστρια των γυναικείων δικαιωμάτων βλέπει με ιδιαίτερο σκεπτικισμό το ισλαμικό κόμμα του Βελγίου:
«Ξεκινούν με τον χωρισμό ανδρών και γυναικών στα λεοφωρεία. Που θα οδηγήσει όμως όλο αυτό; Ποιό θα είναι το όριο;», αναρωτιέται.

Στην Ελλάδα τα αιτήματα θα είναι ανάλογα, πιστέψτε μας.
Πρώτα συγκεντρώνεται αριθμός μουσουλμάνων «μεταναστών», καθώς οι πρόσφυγες πολέμου είναι πλέον ελάχιστοι, με την δράση των ισλαμιστών στην Συρία να έχει τεθεί υπό έλεγχο, και εν συνεχεία δημιουργείται ένα κόμμα, το οποίο αποκτά ισχυρή βάση ψηφοφόρων και, αξιοποιώντας τις δημοκρατικές διαδικασίες, ονειρεύεται επικράτηση των ιδεών του.
 Δείτε τέλος το παράδειγμα μιας άλλης χώρας της Πορτογαλίας, όπου το euronews περιγράφει με χαρμόσυνα λόγια την ενσωμάτωση ανδρών παράνομων μεταναστών μουσουλμάνων, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες Βελγίου και σε αυτή την χώρα.


 EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!