Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

SMART DUST ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΡΟΤΣΙΠ (8 Βίντεο!)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όλα προκειμένου να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
Δείτε και ΕΔΩ για το HAARP

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Καθημερινά αναπνέουμε αμέτρητα μικροσωματίδια υπό μορφή σκόνης. Σκεφτείτε αν ένα από αυτά τα μικροσωματίδια που αναπνέουμε είναι ένας μικροσκοπικός υπολογιστής που εισέρχεται μέσα στο σώμα μας και έχει την ικανότητα να δέχεται εντολές για να ελέγξει τον εγκέφαλό μας και να κατευθύνει την προσωπικότητα μας.
Η σύγχρονη τεχνολογία του διαβόλου.


Οι συσκευές Smart Dust είναι μικροί ασύρματοι μικροηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες (MEMS) που ανιχνεύουν τα πάντα, από το φως μέχρι τους κραδασμούς. Πρόκειται για μια μικροσκοπική συσκευή μεγέθους σκόνης με εξαιρετικές δυνατότητες. Περιλαμβάνει νανο-δομημένο αισθητήρα πυριτίου, ο οποίος μπορεί να συναρμολογηθεί αυθόρμητα, να κατευθύνει την αίσθηση και να αναφέρει το τοπικό περιβάλλον.


https://i2.wp.com/catchupdates.com/wp-content/uploads/2012/10/smartdust.jpg
Αυτή η νέα τεχνολογία συνδυάζει δυνατότητες ανίχνευσης, πληροφορικής, ασύρματης επικοινωνίας και αυτόνομη τροφοδοσία ισχύος μέσα στον όγκο μόνο λίγων χιλιοστών. Είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί η παρουσία της έξυπνης σκόνης και είναι ακόμη πιο δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτές μόλις εγκατασταθεί. Το Smart Dust είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση του φαινομένου του πραγματικού κόσμου χωρίς να διαταράσσει την αρχική διαδικασία.

 Smart Dust and Morgellons explained


Τι είναι το πασπαλίζουμε με έξυπνη σκόνη και γιατί κάνει τους ανθρώπους να ανησυχούν τόσο για τα πολιτικά δικαιώματα; Επιστροφή στη δεκαετία του 1990, ένας ερευνητής που ονομάζεται Kris Pister φαντάστηκε ένα μέλλον στο οποίο οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε μια τεχνολογία γνωστή ως «ψεκάστε έξυπνη σκόνη».

Ψεκάστε την έξυπνη σκόνη: Οι μικροσκοπικοί αισθητήρες. Οι ψεκασμοί της έξυπνης σκόνης προορίζονταν να είναι μικροσκοπικοί αισθητήρες, περίπου το ίδιο μέγεθος κόκκων ρυζιού, που θα μπορούσαν να πασπαλιστούν σε όλο τον κόσμο και να συλλέγουν στοιχεία για τις πόλεις, το φυσικό περιβάλλον και ακόμη και τις προσωπικές πληροφορίες άτομα από όλο τον κόσμο. Αν και αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια φαντασία την εποχή εκείνη, τώρα γίνεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα, και οι συνέπειες είναι δυνητικά τρομακτικές. Ο κορυφαίος ερευνητής όταν πρόκειται για αυτή την εξαιρετικά επεμβατική τεχνολογία σε αυτήν την παρούσα εποχή είναι η Κίνα.
Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχίες στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίες εισάγουν τεράστιο όγκο αγαθών από την ασιατική χώρα. Είναι πολύ πιθανό ότι οι Κινέζοι θα μπορούσαν να τοποθετήσουν ψεκάστε την έξυπνη σκόνη στην τεράστια ποσότητα τροφίμων που εισάγουν ή τα ηλεκτρονικά τους ή τις διάφορες μορφές φθηνών εμπορευμάτων που εισάγουν στη χώρα.

You might already be Microchipped – Leaked Docs Confirm Virtually Everything on Planet Tracked

  
Evil will say it’s Good for All ) Intelligent Evil Dust AKA #SmartDust
 Julian Assange’s last word’s «Intelligent Evil Dust, it’s everywhere in everything» cut off air.
Δεν θα είναι άμμος από την Σαχάρα αλλά Smart Dust

Smart Dust wird uns als «Sahara Sand» verkauft
 Jeff & Cliff Mickelson – Morgellons Nano Fibers And Nano Smart Dust

 Νανοτεχνολογία στο φαγητό του McDonald’s. Κάτω από το μικροσκόπιο:Mike Adams

Nanotechnology In McDonald’s Food; Under The Microscope:Mike Adams

Θέλετε να φάτε ξανά από τα McDonald’s;

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε την Τοποθέτηση κατευθείαν μέσα στις αστερίες σας. Τρομακτικό και όμως αληθινό.
New “Neural Dust” sensor could be implanted in the body


H Nέα Tάξη θα βρει τρόπο να σας τσιπάρει με και ή χωρίς την συγκατάθεσή σας.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!