Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ: Σοκαριστικές Αποκαλύψεις Από Θύμα Των Σατανιστών Ιλλουμινάτι Για Τελετές Ανθρωποθυσίας, Κανιβαλισμού, Παιδοφιλικής Σεξουαλικής Κακοποίησης Και Πολλών Άλλων Τρομερών Πραγμάτων.....

USA: Shocking Revelations Victim Of Satanists Illuminati About Rituals Of Human Sacrificies, Cannibalism, Pedophilic Sexual Abuse And Many Other Horrible Things…! (Video + Photo)


She accepted Jesus Christ as her Lord and Savior when she was just 3 years old. Shortly thereafter, Jessie Czebotar was indoctrinated into a Satanic Cult and the Illuminati.


You’ll hear her story in her own words, and you’ll never look at life the same way again. The Truth is about to be Unsealed!




"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. Η αναφορά που γίνεται στο 1:31:24 περιγράφει επακριβώς λεπτομέρεια από την εικόνα του αντιχρίστου (https://www.pentapostagma.gr/arheio/5096504_antihristos-erhetai-apo-ton-anoigmeno-oyrano-ayti-einai-i-eikona-toy-antihristoy-poy), που βρίσκεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του λεγομένου Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών όπου οι "φωστήρες" μας έχουν υπογράψει, το 2016, στη Κρήτη (βλ.: ληστρική σύνοδος Κολυμπαρίου), ότι ανήκουμε ΌΛΟΙ, ως επίσημα, πλέον, μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά και μπράβο που το αναφέρεις. Οι Εωσφοριστές προσπαθούν μέσω της Θεοσοφίας (όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει τα περί της Μπλαβάτσκυ) να φέρουν τον δικό τους "Μεσσία". Δεν είναι η πρώτη φορά, και η ρωμαϊκή αυτοκρατορία με το Μ. Κωνσταντίνο έκανε το ίδιο, όταν μπέρδεψε τις ειδωλολατρικές θρησκείες όπως πχ του Μίθρα και του Απόλλωνα με το Χριστιανισμό... Το ίδιο θέλουν να επαναλάβουν και τώρα, για να εξυπηρετηθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως τότε είχαν κάνει τη Ρωμαϊκή εκκλησία για να εξυπηρετηθεί η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το μικρό κέρατο του προφήτη Δανιήλ κεφάλαιο 7, είναι ο Μ. Κωνσταντίνος... Αυτός υπέταξε 3 άλλα κέρατα και μετά ανέβασε τον εαυτό του ως επικεφαλή όλων των θρησκειών και άλλαξε τις γιορτές (πχ έβαλε τα Χριστούγεννα 25 Δεκέμβρη για να πέφτουν με τις γιορτές των παγανιστών)

      Να προσεύχεστε στο όνομα του Ιησού Χριστού και να διαβάζετε συνεχώς την Αγία Γραφή, από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι θα ανοίξουν τα πνευματικά σας μάτια και δε θα πέσετε θύματα της απάτης. Δεν είναι όλοι όσοι παριστάνουν τους "αντιπροσώπους του Χριστού" δικοί Του... Από τους καρπούς τους να τους κρίνετε.

      Διαγραφή
  2. Υ.Γ.: Με τη μόνη διαφορά ότι ο αντίχριστος έρχεται από την ανοιγμένη γη, όχι από τον ουρανό που ισχυρίζεται ο αρθρογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά τήν λεπτομερή ενημέρωση και νά είστε πάντα καλά μέ υγεία.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!