Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΤΙ ; ΤΙ ; ΤΙ ;

Συνελήφθησαν δύο στελέχη Ο. Υ. Κ. στην Μαλακάσα!


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΙ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ" ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
Σ Ο Β Α Ρ Α  ΤΩΡΑ ;;;

Δύο ΟΥΚάδες, μόνιμα στελέχη του Στρατού (ομάδα υποβρυχίων καταστροφών), είναι μεταξύ των πέντε συλληφθέντων (!) από τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας, αναφέρει το 'newpost'.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα περίπου 400 Ελλήνων συγκεντρώθηκε στον κόμβο Μαλακάσας, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή. 

Μετά την λήξη των ομιλιών, οι συγκεντρωθέντες κινήθηκαν οργανωμένα για να αποκλείσουν την εθνική οδό και να εμποδίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων. 

Οι ΟΥΚάδες που δίνουν αγώνα καθημερινά κατά της Τουρκίας, καθώς εκπαιδεύονται στις πιο δύσκολες συνθήκες για να τους αντιμετωπίσουν όποτε και εάν χρειαστεί, οδηγούνται σιδηροδέσμιοι γιατί απλά διαμαρτυρήθηκαν κατά της ''εισβολής'' που γίνεται στην χώρα μας!

&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Οι ματατζήδες είναι συνειδητοί προδότες της Ελλάδος. Αυτο που κάθε φορά πέφτετε από τα σύννεφα με την στάση τους, έχει καταντήσει γελοίο. Ούτε αστυνομία υπάρχει. Ένα μάτσο ξεφτιλισμένοι είναι όλοι τους. Και πείτε τα δικά σας. Σε όλη την Ελλάδα άνθρωποι τρώνε ξύλο από προδότες, γιατί αντιδρούν στη λαθροεισβολή. Όλοι όσοι υπηρετείτε στην μισελληνική αστυνομία είστε προδότες και ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έγραψα εγώ αυτό, αλλά συμφωνώ και προσυπογράφω.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι, γιατί σε παρακολουθώ χρόνια και σε σέβομαι. Έχω γράψει το σχόλιο υπέρ των Ελλήνων στο ιστολόγιο της "Πελασγικής" στο άρθρο της για τα εγκαίνια του συντριβανίου της νυν πλατείας Ισλαμαμπάντ και πρώην Τιράνων, όπου γίναμε από δυό χωριά.
      Σου ξαναγράφω κι από 'δώ, πως είναι λάθος να βρίζουμε τους συμπατριώτες μας. Άλλοι δεν καταλαβαίνουν, άλλοι καταλαβαίνουν μεν, έχουν γονατίσει από τα συντριπτικά χτυπήματα δε. Επίσης, έχω γράψει και το επικριτικό σχόλιο στο άρθρο της για τον Κοτζιά, που αναδημοσίευσε η "Οδύσσεια". Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Φτάνει που δεν είμαστε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ προδότες.
      Σου προτείνω να μπεις στο ιστολόγιο Tillthehalt του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου και να το μελετήσεις. Είστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα, που έχετε καταλάβει την διασύνδεση μεταξύ Μνημονίων, πυρκαγιών, East Med
      και Πρεσπών. Εσύ από την ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ πατριωτική Δεξιά και ο Χριστόφορος από την ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ πατριωτική Αριστερά. Έχετε διαφορές, αλλά σε καίρια ζητήματα συγκλίνετε. Βρίσε με, πες ότι θες, αλλά κάνε τον κόπο να τον μελετήσεις. Και την σελίδα του ιστολογίου στο φατσοβιβλίο. Θα με θυμηθείς. Θα μάθεις πράγματα, που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις. Άλλωστε και ο Κώστας Γρίβας που δικαότατα σέβεσαι όπως κι εγώ, πολιτικά αυτοπροσδιορίζεται ως ανήκων στην πατριωτική, αντιιμπεριαλιστική Αριστερά. Αυτό είχε πει σε μία εκδήλωση που είχε γίνει στην Πάντειο το 2013, αν θυμάμαι καλά. Κι ο Χριστόφορος είναι περίπτωση Στ. Λυγερού.

      Διαγραφή
  2. Βαλαμε τον λυκο να φυλαει τα προβατα.
    Αυτοι που μας κηβερνουν ειναι εχθροι μας.
    Πουλησαν οι μαγκες την Ελλαδα στους λαθροεισβολεις
    αντι πολλων δις Ευρω
    και τωρα θελουν να τους εγκαταστησουν στην Ελλαδα
    δια πυρος και σιδηρου.
    Οποιος αντιδρα συλλαμβανεται ασχετο αν ειναι ΟΥΚαδες
    Αν θα γινει κανενας πολεμος θα στειλουν τους λαθρο
    στην πρωτη γραμμη να πολεμισουν για την Ελλαδα,
    μια και ειναι νεοι και βαρβατοι ανδρες ολοι τους .
    Αλλα αυτοι ειναι λυποτακτες απ τη δικη τους πατριδα
    για την πατριδα τους δεν πολεμησαν ,θα πολεμησουν για την Ελλαδα.
    Παλι οι εχθροι που μας κηβερνουν θα στειλουν τους Ελληνες να πολεμησουν
    και να θυσιαστουν γαι την πατριδα για να διασκεδαζουν τα λαθρομουσουλμανια.
    Οι ΟΥΚαδες καταλαβαν ποιοι μας κηβερνουν,αλλα ηταν μονον δυο ,
    να ενωθουν ολοι μαζι με το στρατο και ξεσηκωθουν
    και να πεταξουν εξω απ την Ελλάδα ολα τα λαθρομουσουλμανια ΜΚΟ
    και πολιτικους προδοτες,και να καθσαρισουν τη χωρα απ τα αποβλητα.
    Διαφορετικα θα παρουν τα δικατους τα κεφαλια οι εχθροι που μας κηβερνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!