Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Κάτι δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ μά ΚΑΘΟΛΟΥ καλά σ’ αυτή τήν χώρα – Έβαλαν τα πομακόπουλα να μαθαίνουν ....τουρκικά στο νηπιαγωγείο ! ! ! ! !


Οι Πομάκοι της Ξάνθης απαντούν στην Ασάφογλου: «Δεν είμαστε ...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ελληνικό κράτος έκανε εγκλήματα στήν Θράκη και απέναντι στους Πομάκους και απέναντι στις άλλες εθνοτικές ομάδες της μουσουλμανικής μειονότητος.
Αποτέλεσμα αυτών των εγκληματικών πολιτικών, ήταν να στραφεί σημαντικό μέρος της μειονότητος προς το προξενείο και την Άγκυρα.

VELOSNEWS: Τα πομακόπουλα τίμησαν την Ελληνική Σημαία και ...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ...

Ένα από τα εγκλήματα ήταν το γεγονός ότι δεχτήκαμε να διδάσκονται τουρκικά οι Πομάκοι, οι οποίοι έχουν άλλη μητρική γλώσσα, ενώ η υποχρέωση της Ελλάδος, με βάση τήν Συνθήκη της Λωζάνης, ήταν να διδάσκει σε όλους τήν γλώσσα του Κορανίου.

Ελληνικές σημαίες κυματίζουν στα Πομακοχώρια – Παρέλαση στη Σμίνθη ...

Έτσι, το ελληνικό κράτος παραβιάζει τα δικαιώματα των Πομάκων, υποχρεώνοντάς τους να διδάσκονται και να σπουδάζουν στα τουρκικά.

Μια από τις διαχρονικές απαιτήσεις του τουρκικού προξενείου, ήταν να διδάσκονται τα πομακόπουλα και στο νηπιαγωγείο την τουρκική γλώσσα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ.

Ελληνικές σημαίες κυματίζουν στα Πομακοχώρια – Παρέλαση στη Σμίνθη ...

Ήλθε η προηγούμενη κυβέρνηση του "ΞΥΡΙΖΑ" και έκανε δεκτό το αίτημα των εγκάθετων της Άγκυρας, κάτι το οποίο, ορθώς, ακύρωσε η παρούσα κυβέρνηση.

Κοιτάξτε και ακούστε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να επιχειρηματολογεί επί του θέματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το αν έχει μέλλον αυτός ο τόπος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!