Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΑΚΟΥΤΕ ; ; ; Μουσουλμάνοι με Α Ι Χ Μ Η Ρ Α αντικείμενα: «Θέλουμε ....δουλειές» – Φώναζαν σε μαγαζιά Ελλήνων!!!....


koron

Δεκάδες παράνομοι μετανάστες έσπασαν, όπως είδαμε προχθές, την καραντίνα στο Κρανίδι και βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν!
Η συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας, που στεγάζεται σε ξενοδοχείο, μπήκε εκ νέου σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό τριών νέων κρουσμάτων σε έλεγχο 125 δειγμάτων που πήρε ο ΕΟΔΥ.

Η ομάδα των μουσουλμάνων «παρέλασε» ανενόχλητη στους δρόμους χωρίς καμμία διάθεση για παρέμβαση από την πλευρά της αστυνομίας....

Μάλλον οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στο να συλλαμβάνουν ιερείς που μοιράζουν την Θεία Κοινωνία, ή λουόμενους στις παραλίες.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως παράνομοι (λαθρο-)μετανάστες κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτοι, ενώ κάποιοι είχαν πάνω τους αιχμηρά αντικείμενα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του 'ΑΝΤ1'.

Μάλιστα υπήρχε αντιπαράθεση μεταξύ μουσουλμάνων και Ελλήνων μπροστά στα μαγαζιά των δεύτερων.

Οι παράνομοι μετανάστες φώναζαν πως «δεν έχουμε κορωνοϊό, θέλουμε δουλείες». 

Ζητούν δηλαδή ...ένταξη στην Ελληνική κοινωνία!!!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Τι δουλειά ακριβώς αναζητούν να κάνουν τα λαθροσκουπίδια;;; Ποιά δουλειά;;; Καθαρίζουν 800 ευρώ έκαστος +400 ευρώ γιά κάθε παιδί!!! Για να μην μιλήσομε γιά τα επιπλέον, όπως τζάμπα τροφή και στέγη! Τι να την κάνουν τη δουλειά;;; Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός οικογενειών λαθρό που τσεπώνουν έως και 3.000 ευρώ μηνιαίως! Αφορολόγητα παρακαλώ! Πείτε μου, ποιά μέση ελληνική οικογένεια "καθαρίζει" τόσα;;;; Ποιά μέση ελληνική οικογένεια λαμβάνει ένα πλήθος από επιδόματα και τις παρέχονται παντός είδους ευκολίες;;; Εκτός των άλλων, έχει γίνει, πλέον, γνωστό ότι μεταξύ των λαθρο-γυναικών, ένας μεγάλος αριθμός αυτών προσφέρουν με το αζημίωτο "εξωτικές" υπηρεσίες "ανακούφισης" στους Κρανιδιώτες αλλά και σε πολλούς της ευρύτερης περιοχής. Κονομάνε καλά! Τους έχουν μεταδώσει όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα Αφρικής, Ασίας και περιχώρων, που μπορεί να φανταστεί κανείς!!! Υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις γυναικών (Ελληνίδων) της περιοχής, παντρεμένες και μη, όλου του ηλικιακού φάσματος, που αναζήτησαν την "θαλπωρή" στα χέρια των ηλιοκαμμένων "μουσαφιρέων" μας!!! Γιά να μην μιλήσομε γιά την διακίνηση ναρκωτικών που κάνει θραύση σε τούτες τις περιοχές. Που είναι το Υπουργείο Υγείας;;; Που βρίσκονται οι διάφορες κρατικές υγεινομικές υπηρεσίες να επιληφθούν αυτών των θεμάτων;;; Που είναι το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.;;; Η αστυνομία;;;; Την ελληνική κοινωνία μονάχα με τους Σταύλους του Αυγεία θα μπορούσε να την παρομοιάσει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!