Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο τύπος που χαστούκισε τον Εμμ.Μακρόν, α π ο φ υ λ α κ ί σ θ η κ ε μετά από 3 μήνες και δήλωσε: ”ΔΕΝ μετανιώνω, θά τό ξανάκανα.”.. καί πήγε στήν διαδήλωση!!!




Ο τύπος που τσαλάκωσε το φιγουρίνι της κεφαλαιοκρατίας τον Μινιόν κι όχι Μακρόν όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι, χαστουκίζοντάς τον ο Damien Tarel, αποφυλακίστηκε και δηλώνει αμετανόητος κι ότι θα επαναλάμβανε την πράξη του. Tarel : δεν το μετανιώνω. Δεν ανέχομαι τήν βία του, αλλά του έδωσα ένα μικρό... 



Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα έκανα ξανά το ίδιο. 

Aυτά δήλωσε στην τηλεόραση του 'BFMTV' μ’ένα look που παρέπεμπε σε 'Ρομπέν των Δασών'. 

Bγήκε από τη φυλακή ύστερα από 3μηνη κράτηση αυτό το Σάββατο 11/09 και δήλωσε πως θα πήγαινε στη διαδήλωση για υγειονομικό πάσο και υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό. 

Καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες εκτίσιμη φυλάκιση για χαστούκι στον αρχηγό του κράτους τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο Drôme. 

Καταδικάστηκε στις 10 Ιουνίου σε 18 μήνες φυλάκιση, 4 εκ των οποίων εκτίσιμοι, επειδή είχε χαστουκίσει τον Εμμανουέλ Μακρόν στο Tain-l’Hermitage (Drôme) στις 8 Ιουνίου, ο Damien Tarel αποφυλακίστηκε από τις φυλακές της Valence χθες το πρωΐ, σύμφωνα με πληροφορίες από το BFMTV.



Κατά τη διάρκεια της ακρόασής του στο ποινικό δικαστήριο, ο 28χρονος άνδρας είχε αποδεχθεί την πράξη του και διεκδίκησε γι αυτήν κάποια πολιτική σημασία:

«Τα κίτρινα γιλέκα και ο Γάλλος μιλούν, αλλά η γνώμη τους δεν ακούγεται», είπε συγκεκριμένα. “Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται αυτήν την αδικία. 

Ένιωσα επενδυμένος”, δημοσίευσε επίσης.

“Δεν μετανιώνω”
Ερωτηθείς από το BFMTV για την απελευθέρωσή του από τη φυλακή το πρωί του Σαββάτου, ο Damien Tarel είπε ότι δεν “μετανιώνει” για τη χειρονομία του και ότι “θα” είναι “αυτό το απόγευμα του Σαββάτου στη διαδήλωση” ενάντια στο pass sanitaire”.

«Δέχθηκα πολλά γράμματα υποστήριξης», είπε. 

“Νομίζω ότι αν κατάφερα να αντέξω, είναι χάρη σε όλη την υποστήριξη που μου έστειλαν και κυρίως τα βιβλία “, πρόσθεσε.

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , ο Macron αφού τα κ o ν ό μ η σ ε π ρ ώ τ α από την π ώ λ η σ η των
    Rafale στη χώρα μας , γύρισε α λ λ ο ύ το βλέμμα του προς ά γ ρ α κ α ι ν ο ύ ρ γ ι ω ν π ε λ α τ ώ ν , clients εις την Bαρβαρικήv !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!