Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ; ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ! Οι υγειονομικοί στήν Γουαδελούπη ΝΙΚΗΣΑΝ καί τ α π ε ί ν ω σ α ν τον Μακρόν! Το 75% των υγειονομικών του Νοσοκομείου παρέμειναν α ν ε μ β ο λ ί α σ τ ο ι κι έτσι δεν εφαρμόστηκε το μέτρο αναστολής εργασίας!



Οι υγειονομικοί στήν (γαλλική) Γουαδελούπη νίκησαν και ταπείνωσαν τον πρόεδρο Μακρόν που διέταξε ως κι εκεί υποχρεωτικό εμβολιασμό τους. 



Η νικηφόρα Αντίστασή τους κατά των υγειονομικών αποικιοκρατών είχε ως αποτέλεσμα το CHU να υποχωρήσει και να εξαναγκαστεί να μην εφαρμόσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καθώς πάνω από το 75% των υγειονομικών αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και αν εφαρμοζόταν η αναστολή εργασίας θα παρέλυε το νοσοκομείο.
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Αν πάω σε ελληνικό δικαστήριο με τις αποφάσεις της Γουαδελούπης, 1ον)Θα μου ζητήσουν μετάφραση στα ελληνικά και επικύρωση από δικηγόρο με σφραγίδα και υπογραφή. 2ον) Θα το εξετάσουμε εφόσον μάθουμε αν υπάρχει τέτοια χώρα αλλά και να υπάρχει υπαγόμαστε μεταξύ άλλων και δικαστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση(άρα ισχύουν οι αποφάσεις της Ε.Ε.) οπότε το πολύ πολύ να το αρχειθετήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!