Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Ξ Ε Γ Ε Ρ Σ Η στήν Αυστραλία. Διαδηλωτές ΣΠΑΝΕ τήν γραμμή των κατοχικών δυνάμεων καί περνούν στήν κυριολεξία από ΠΑΝΩ τους ....π ο δ ο π α τ ώ ν τ α ς τ ο υ ς !!! B I N T E O


Σκηνή εξέγερσης στην Αυστραλία…

Οι διαδηλωτές κατά του ψευδο-υγειονομικού ολοκληρωτισμού σπάνε τη γραμμή της αστυνομίας, ένας αστυνομικός δέχεται επίθεση και ποδοπατείται από τους διαδηλωτές, οι άνθρωποι ουρλιάζουν καθώς δέχονται επίθεση με spray πιπεριού. 



Μόνο βιτριόλι δεν πετούν ακόμη στους διαδηλωτές...

Οι κατοχικές δυνάμεις διασπάστηκαν, καθώς οι διαδηλωτές χρησιμοποίησαν τον αιφνιδιασμό την ώρα που ο επικεφαλής τους κάνει δήθεν νεύματα για να καλμάρουν, γίνεται η αντεπίθεση! 

Αποπροσανατόλισαν το αστυνομικό απόσπασμα και  π έ ρ α σ α ν  κυριολεκτικά από ΠΑΝΩ τους….

Xιλιάδες διαδήλωσαν και σε Brisbane κατά καραντίνας – lockdown και περιοριστικών μέτρων. Επεισόδια και στη Victoria αλλά κυρίως στο Richmond όπου οι διαδηλωτές έσπασαν την γραμμή των αρχών.

Η καθυπόταξη του ανθρώπου μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της συνεχούς καραντίνας του στραγγαλισμού της ελεύθερης ανάσας του εργασιακού και κοινωνικού απαρτχάιντ των διακρίσεων της επιβολής πειραματικών αταυτοποίητων ”εμβολίων” των καταναγκαστικών υγειονομικών βασανιστηρίων δεν θα περάσουν. 

Η Ανθρωπότητα αντιστέκεται και θα νικήσει και οι Τύραννοι θα έχουν το τέλος όλων των τυράννων…



Δέκα αστυνομικοί τραυματίστηκαν, έξι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και 235 διαδηλωτές συνελήφθησαν αφού οι αρχές χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού κατά διαδηλωτών που διέρρηξαν τις αστυνομικές γραμμές κοντά στο Ρίτσμοντ νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

1 σχόλιο:

  1. από τη μία πολύ ευχάριστο, από την άλλη, ό,τι ακριβώς περίμεναν (σχεδίαζαν) για να βγάλουν τον στρατό.

    A huge wake up call: The globalists just showed us their cards, normalizing Americans to seeing the military upon the streets of America, as despotism is rushed in.

    https://www.naturalnews.com/2021-09-19-a-huge-wake-up-call-the-globalists-just-showed-us-their-cards-normalizing-americans-to-seeing-the-military-upon-the-streets-of-america-as-despotism-is-rushed-in.html

    ξυπνήστε: οι παγκοσμιοποιητές μόλις μας έδειξαν τα χαρτιά τους, προγραμματίζοντας τους Αμερικανούς να δεχθούν την παρουσία του στρατού στους δρόμους, ως μια νέα κανονικότητα.
    στις ΗΠΑ υποτίθεται ότι έχει να κάνει με την ξαφνική έλλειψη προσωπικού στη βιομηχανία, την υγεία, την αστυνομία, τα ΜΜΜ κλπ., όπου ο στρατός καλείται να αναλάβει καθήκοντα με σκοπό τη διευκόλυνση της οικονομίας και της κοινωνίας (...)

    και:

    Feds declare anti-vaxxers are “terrorists,” unveil 90-day plan to wage false flag violence and blame it on “anti-lockdown extremists”

    https://newstarget.com/2021-08-15-feds-unveil-90-day-plan-to-wage-false-flag-violence-blame-on-anti-lockdown-extremists.html

    ΗΠΑ: όσοι εναντιώνονται στα m-volια και τα μέτρα θα χαρακτηρίζονται ως "τρομοκράτες". σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας, στη λίστα με τις ενδεχόμενες τρομοκρατικές απειλές για την χώρα, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνονται και όσοι αντιδρούν στα μέτρα κατά του covid. όσοι γνωρίζουν, προειδοποιούν τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς είναι βέβαιο ότι το βαθύ κράτος θα σκηνοθετήσει κάποιες "επιθέσεις", ενδεχομένως με στόχους νοσοκομεία ή m-volιαστικά κέντρα ή δολοφονίες αστυνομικών, για να κατηγορήσουν τους μη m-volιασμένους. αυτό θα το δούμε να συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!