Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΑΤΕ Μ' ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Α Ν Ο Η Σ Ι Α...

 


 

Το σαΐνι γυρίζει πάνω από τα κεφάλια όλων μας, eμβολιασμένων κι ανeμβολίαστων και να δούμε τι λόγο θα δώσει ο καθένας...

 

Μητροπολίτης Βεροίας: Οι «αρνητές» αυτομάτως θέτουν τον εαυτό τους εκτός Εκκλησίας!



4 σχόλια:

  1. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!

    TRUE CONSPIRACY: More than 96% of Lancet “scientists” who denied covid lab origin theory have direct ties to Wuhan
    https://www.naturalnews.com/2021-09-13-conspiracy-lancet-scientists-denied-covid-theory-wuhan-ties.html

    άλλο ένα σοβαρό πλήγμα στο κύρος του ιατρικού περιοδικού 'Lancet'

    στις αρχές της "πανδημίας", το ιατρικό περιοδικό 'The Lancet' είχε δημοσιεύσει στις 7 Μαρτίου 2020, μια επιστολή που υπέγραφαν 27 "επιστήμονες", με την οποία ισχυρίζονταν ότι ο κινεζικός ιός (cv-19) δεν προήλθε από το εργαστήριο της Wuhan και καταδίκαζαν ως θεωρίες συνωμοσίας οποιονδήποτε άλλον ισχυρισμό για το αντίθετο.
    ωστόσο, έρευνα της 'Daily Telegraph' αποκαλύπτει ότι οι 26 (!!!!!) από τους 27 επιστήμονες είχαν απευθείας συνεργασία με το εργαστήριο της Wuhan, καθιστώντας έτσι ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ.

    η 'Daily Telegraph' λοιπόν, ανακάλυψε ότι το 96% της ερευνητικής ομάδας που συνέγραψε το άρθρο για το περιοδικό 'The Lancet', είχε ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ 'Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ 'Η ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN (WIV), το μόνο κινεζικό εργαστήριο βιοασφάλειας 4ου επιπέδου.
    ---------------------------------------------------------------

    Adolescent Boys at Higher Risk of Hospitalization From Pfizer Vaccine Than From COVID

    According to a new pre-print study, boys between the ages of 12 and 15, with no underlying medical conditions, were four to six times more likely to be diagnosed with vaccine-related myocarditis than they were to be hospitalized with COVID.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/adolescent-boys-risk-hospitalization-pfizer-vaccine/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=aa5a0bb6-27a5-463b-b611-a5b58234ade0

    τα έφηβα αγόρια διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσηλευθούν μετά από το m-volιο της Pfizer.

    σύμφωνα με έρευνα, τα αγόρια ηλικίας 12-15 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διατρέχουν 4 με 6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να διαγνωσθούν με μυοκαρδίτιδα, που συνδέεται με το m-volιο, από ότι να νοσηλευθούν με covid.

    ------------------------------------------

    τους έπιασαν στα πράσα 

    Hospital administrators CAUGHT ON CAMERA scheming to fabricate covid numbers and SCARE the public

    https://www.naturalnews.com/2021-09-13-hospital-administrators-caught-on-camera-scheming-to-fabricate-covid-numbers-scare-the-public.html

    διοικητικοί υπάλληλοι νοσοκομείου καταγράφονται από κάμερα την ώρα που κατασκευάσουν ψευδή ποσοστά ασθενών με covid για να τρομοκρατήσουν το κοινό

    (από το 1:02 - 4:25)

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Μόρφου Νεόφυτος: ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... | Χριστός Ανέστη
    (δυστυχώς και πάλι ο τίτλος απέχει από το πραγματικό περιεχόμενο. αναφέρεται στις προφητείες ως προειδοποίηση, αλλά πάνω από όλα είναι το έλεος, η αγάπη και η αμέτρητη ευσπλαχνία του Θεού, που συγκλονίζει και ανατρέπει τα πάντα)

    https://www.youtube.com/watch?v=1aaPt573CXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς μετά τον εμβολιασμό σύμφωνα με στοιχεία από τον Καναδά και τις ΗΠΑ

    https://www.eyewideopen.org/?p=2068

    -----------------------------------------------------
    Υψηλή προστασία μέσω ανοσίας μετά τη μόλυνση ακόμη και μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας

    https://www.eyewideopen.org/?p=2062

    ---------------------------------------------------
    Η Ρουμανία σταματά τις εισαγωγές εμβολίων και κλείνει τα κέντρα εμβολιασμού

    https://www.eyewideopen.org/?p=2044

    Η Ρουμανία συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα έχοντας σταματήσει τις εισαγωγές εμβολίων κατα της Covid-19, κλείνει τα κέντρα εμβολιασμού και μεταφέρει τα αποθέματα εμβολίων στη Δανία, το Βιετνάμ, την Ιρλανδία και τη Νότια Κορέα.

    Η μειωμένη ζήτηση για εμβολιασμούς κατά της covid στη Ρουμανία ώθησε τις αρχές να κλείσουν 117 κέντρα εμβολιασμού και να μειώσουν το πρόγραμμα σε άλλα 371. (!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Εκκλησία εκφράζεται ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ και ΕΓΚΥΡΑ, ΜΟΝΟ από τους Αγίους της Εκκλησίας, και από ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

    Πρέπει να αναφερθούν ΑΚΡΙΒΩΣ όσα είπε ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης, για να καταλάβουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσε. ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας τα λόγια των Αγίων, για να υποστηρίζει (με δικές του και αυθαίρετες ερμηνείες) τις δικές του προσωπικές πεποιθήσεις. ΟΛΟΙ οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, θεμελιώνουν τις αυθαίρετες αιρετικές πλάνες τους, πάνω στην Αγία Γραφή, την οποία επίτηδες ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!

    Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται, εμένα ΔΕΝ με πείθουν καθόλου, από οποιονδήποτε και αν λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!