Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Δημόσια συζήτηση 'FDA': «Τα εμβόλια Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ο Υ Ν περισσότερους ανθρώπους, από όσους σώζουν!» Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Καταρρέει το αφήγημα!!! 

Γι΄αυτό ο FDA, εκτός των άλλων, απέρριψε την πρόταση για γενικό εμβολιασμό του πληθυσμού με την τρίτη δόση!!!! 

Θυμηθείτε τι είπε ο Βασιλακόπουλος!!!

Στην ανοιχτή συζήτηση της Επιτροπής διαβούλευσης του FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής)  για τα εμβόλια υποστηρίχθηκε σε μία μαρτυρία που κάνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΟΤΟ ότι το εμβόλιο COVID-19 σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σώζει και δίνει ώθηση στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού όπως η λεγόμενη παραλλαγή “Delta”.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων του FDA μετά από 8 ώρες ζυμώσεων ψήφισε 16-2 κατά του προτεινόμενου προγράμματος ενίσχυσης εμβολιασμών για τον COVID-19 του Αμερικανού Προέδρου, Joe Biden.

Κατά την διάρκεια αυτής της συζήτησης, μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων, ο Steve Kirsch, διευθυντής του Ταμείου Πρόωρης Θεραπείας COVID-19 (τον έχουν κατηγορήσει για ψευδείς ισχυρισμούς), υποστήριξε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι βοηθούν.

«Θα επικεντρώσω τις παρατηρήσεις μου σήμερα στον ελέφαντα του δωματίου για τον οποίο δεν αρέσει σε κανέναν να μιλά: ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σώζουν», δήλωσε ο Κίρς ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ μέσω τηλεδιάσκεψης και συνέχισε:

«Σήμερα εστιάζουμε σχεδόν αποκλειστικά στο πόσοι σώθηκαν από θάνατο από covid και στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου επειδή μας καθοδήγησαν να πιστεύουμε ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Για παράδειγμα, υπήρχαν 4 φορές περισσότερα εμφράγματα στην ομάδα του εμβολίου στην εξαμηνιαία έκθεση της κλινικής δοκιμής της Pfizer!!!!!!

Το VAERS δείχνει ότι τα εμφράγματα συμβαίνουν 71 φορές συχνότερα μετά απ’ αυτά τα εμβόλια σε σύγκριση μ’ οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο.

«Ακόμα κι αν τα εμβόλια είχαν 100% προστασία, θα σκοτώναμε δύο ανθρώπους για να σώσουμε μια ζωή», πρόσθεσε.

Ο Kirsch εξήγησε επίσης ότι τα δεδομένα θανάτου σε γηροκομεία δείχνουν ότι «περίπου οι μισοί εμβολιασμένοι πέθαναν και κανένας από τους μη εμβολιασμένους».

Η ανοσολόγος και βιολόγος Dr Jessica Rose σημείωσε ότι, με βάση τα δεδομένα του VAERS, ο κίνδυνος του εμβολίου υπερτερεί του οφέλους στους νέους, υποδεικνύοντας μια χιλιπλάσια αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά από αυτό το 2021 σε σύγκριση με το προηγούμενη δεκαετία.

«Υπάρχει αύξηση πάνω από 1000% στον συνολικό αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών για το 2021 και δεν έχουμε τελειώσει με το 2021», δήλωσε η Rose.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είναι λοιπόν λογικό, η Επιτροπή του FDA, την Παρασκευή σε εισήγησή της, να απορρίψει την χορήγηση της τρίτης δόσης στον γενικό πληθυσμό, την ώρα που στην Ελλάδα αναμένονται ανακοινώσεις!

Στις ΗΠΑ, η τρίτη και ενισχυτική δόση του εμβολίου της Pfizer για την προστασία από τη νόσο Covid, αναμένεται να χορηγηθεί μόνο σε ευπαθείς ομάδες και άτομα άνω των 65 ετών, αλλά όχι στον γενικό πληθυσμό.

Προπαγάνδα ΤΕΛΟΣ!!!

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!