Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Ο 100ετής Χένρυ Κίσσιντζερ της 'Τριμερούς Επιτροπής': ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ καί η πολυπολιτισμική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....


(Ο μαζικός δολοφόνος γίνεται 100 ετών. Είναι εκπληκτικό πως το Κακό ζει τόσο πολύ)


Βιώσιμη ανάπτυξη, μετανάστευση και πολυπολιτισμική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του εθνικού κράτους!

Ανάλογα με το πού ζείτε και πόσο ευαίσθητοι είστε στην παγκόσμια μαζική μεταναστευτική κρίση, η αντίδρασή σας σε αυτήν θα είναι κάπου μεταξύ του να ξύνετε το κεφάλι αναρωτιώμενοι και της δυσπιστίας. 


Σκοπός αυτής της έκθεσης είναι να σας δώσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την προέλευση αυτών των πολιτικών και τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν.

Ένας σημαντικός παίκτης είναι ο Peter Sutherland, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει υπηρετήσει ως Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ως Πρόεδρος της Goldman Sachs International, ως Επίτροπος της ΕΕ, ως Πρόεδρος της BP και Πρόεδρος του London School of Economics Council, μεταξύ άλλων. 

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι είναι ο Ευρωπαίος Επίτιμος Πρόεδρος της ελιτίστικης Τριμερούς Επιτροπής.

Η συνάφειά του με αυτό το άρθρο είναι ότι το 2006 διορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα για τη Διεθνή Μετανάστευση.

Περιττό να πούμε ότι ό,τι βγαίνει από το στόμα του Sutherland είναι αποδεδειγμένα αντιπροσωπευτικό της επίσημης πολιτικής της Τριμερούς Επιτροπής και της παγκόσμιας ελίτ γενικότερα. 

Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο σεβαστούς υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στον κόσμο και πολλοί τον θεωρούν ως τον «πατέρα της παγκοσμιοποίησης».

Η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη ήρθε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής το φθινόπωρο του 2015. Τίτλοι όπως αυτοί εμφανίστηκαν στον ευρωπαϊκό Τύπο:

Η μαζική μετανάστευση βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής της Ευρώπης (6 Νοεμβρίου 2015)
Είμαστε καταδικασμένοι: Ο επικεφαλής της ΕΕ φοβάται ότι η ένωση θα καταρρεύσει λόγω της μεταναστευτικής κρίσης (24 Σεπτεμβρίου 2015)
Η Μέρκελ υποστηρίζει την εισροή προσφύγων καθώς 1,5 εκατομμύριο έρχονται (5 Οκτωβρίου 2015)

Η Σουηδία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στους μουσουλμάνους μετανάστες τη δεκαετία του 1970. 

Η ροή της μετανάστευσης ήταν αργή στην αρχή, αλλά αυξήθηκε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, καθώς η αναταραχή στη Μέση Ανατολή παρήγαγε περισσότερους πρόσφυγες. 

Σήμερα, ο πολιτισμός της Σουηδίας είναι τόσο ισλαμικός όσο και σουηδικός. 

Οι μουσουλμάνοι αρνήθηκαν σταθερά να αφομοιωθούν στη σουηδική κουλτούρα και τώρα το έθνος πληρώνει υψηλό κοινωνικό τίμημα για την αφέλειά τους: 

Έχει γίνει η πρωτεύουσα των ΒΙΑΣΜΩΝ και των ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ της Δύσεως!!!....

Παρά την ευρωπαϊκή κρίση, ο Sutherland έγραψε στα τέλη του 2015:

«Η ανθρώπινη κινητικότητα ωφελεί όχι μόνο τους μετανάστες και τις οικογένειές τους, αλλά και τις χώρες προέλευσης και προορισμού τους... 

Καμμία άλλη δύναμη – ούτε το εμπόριο, ούτε οι ροές κεφαλαίων δεν έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει ζωές με βιώσιμους, θετικούς τρόπους και στην κλίμακα που κάνει η μετανάστευση». (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


ΠΗΓΗ: https://davidicke.com/2023/10/17/trilateral-commissions-henry-kissinger-migration-and-the-multi-cultural-destruction-of-the-western-world/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σέ μία εκπληκτική παραδοχή, ο (ηλικίας 100 ετών!) Χένρυ Κίσσιντζερ, μόλις ενέκρινε τήν υπόθεση του βιβλίου μου, «Stealth Invasion»!

https://odysseiatv.blogspot.com/2023/10/100-stealth-invasion.html

2 σχόλια:

  1. EΜΕΤΟΣ……………

    https://www.youtube.com/watch?v=FX6_VLT3EOM

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "βρυκόλακας" ζεί ακόμα?
    Απεχθής μορφή, διαβολική φύσις, ούτε ζωγραφιστό δέν θέλω νά τόν βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!