Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Νέα Ζηλανδία - μια σκηνή εγκλήματος: Σε μια κλινική, σε μια μέρα 30 άνθρωποι έκαναν ένεση covid και πέθαναν και οι 30!!!!!


Πηγή εικόνας: https://twitter.com/NZLoyal

Από την Rhoda Wilson

Η πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια Liz Gunn (https://www.nzonscreen.com/profile/liz-gunn) δημοσίευσε μία ενημέρωση βίντεο χθες περιγράφοντας την περίπτωση μίας κλινικής στη Νέα Ζηλανδία όπου 30 άτομα έλαβαν ένεση Covid και όλοι οι 30 πέθαναν, εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου.

Η Liz Gunn (Elizabeth Cooney) έγινε διεθνώς γνωστή για την υποστήριξή της στην οικογένεια στην υπόθεση Baby W, όπου δύο γονείς αντιτάχθηκαν στη χρήση αίματος εμβολιασμένου κατά του covid στις μεταγγίσεις. Οι γονείς απέτυχαν στη δικαστική τους δράση να αντιταχθούν στις υγειονομικές αρχές που ζητούσαν κηδεμονία για να επιτρέψουν τη χειρουργική επέμβαση. Στα τέλη Ιουνίου 2023 (https://www.nzherald.co.nz/nz/liz-gunn-launches-new-political-party-and-asks-for-1m-in-donations/THXFIT47UBCTNLAIDYOU2WHFD4/), η Gunn ξεκίνησε ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται New Zealand Loyal Party (https://nzloyal.org.nz/).

(Σχετικά: "Οι διακρίσεις και η παρενόχληση του μωρού στη Νέα Ζηλανδία δείχνουν ότι δεν υπάρχει όριο στην πρόθεση των Covidians για θανάτωση και καταστροφή" (https://expose-news.com/2022/12/01/discrimination-and-harassment-of-baby-in-new-zealand/) "Η περίπτωση του Baby W εγείρει κρίσιμα ερωτήματα: Τι είναι επιστήμη και ποιος είναι ειδικός; https://expose-news.com/2022/12/09/baby-ws-case-raises-critical-questions/)

Πριν από τις πρόσφατες εκλογές, η Gunn ήρθε σε επαφή με έναν πληροφοριοδότη και της δόθηκε τεκμηρίωση που δείχνει ότι δεκάδες χιλιάδες θάνατοι Νεοζηλανδών συνδέονται με τις ενέσεις. «Αυτός είναι μόνο ένας από τους ιστότοπους που καταγράφουν αυτού του είδους τις πληροφορίες στη Νέα Ζηλανδία», είπε. «Δεν γνωρίζουμε πόσες άλλες βάσεις δεδομένων όπως αυτή υπάρχουν στη χώρα», πρόσθεσε.

Εξήγησε ότι επειδή ο αριθμός των θανάτων είναι συνήθως μικρότερος από τον αριθμό εκείνων που υποφέρουν από τις αρνητικές επιπτώσεις των ενέσεων, τότε η παρέκταση των αριθμών που έχουν τραυματιστεί και σκοτωθεί «αρχίζει να γίνεται, ειλικρινά, εντυπωσιακή».

Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν συγκεντρώσεις θανάτων. «Άνθρωποι που παρευρέθηκαν στον ίδιο χώρο εμβολιασμού και εμβολιάστηκαν ο ένας μετά τον άλλο, σε διαδοχικές ώρες την ίδια ημέρα. Είδαμε την ημερομηνία του εμβολίου τους και είδαμε την ημερομηνία θανάτου τους», δήλωσε η Gunn.

Έδωσε ένα από τα πολλά παραδείγματα για να επεξηγήσει το σημείο.

«Σε μια μέρα, 30 άνθρωποι εμβολιάστηκαν την ίδια μέρα, στην ίδια τοποθεσία. Όλοι έχουν πλέον πεθάνει. Και ο θάνατός τους είναι σε στενή χρονική στιγμή, χρόνο, εγγύτητα μεταξύ τους», είπε.

«Ζητάμε έρευνα. Όχι οποιαδήποτε έρευνα, αλλά μία πλήρη ενδελεχή  έρευνα».

«Η Νέα Ζηλανδία είναι μια σκηνή εγκλήματος».


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://informedchoice.substack.com/p/the-mother-of-all-revelations-moar


ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/new-zealand-is-a-crime-scene-in-one?publication_id=400535&post_id=138215166&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα εμβόλια mRNA COVID σχηματίζουν πρωτεΐνη ακίδας στα καρδιακά κύτταρα, αλλά προκαλούν διαφορετικές ανωμαλίες: Ερευνητικό άρθρο
Νέα έρευνα που παρατηρεί καρδιακά κύτταρα αρουραίων και ανθρώπων δείχνει ότι εντός 48 ωρών από τον εμβολιασμό, τα εμβόλια mRNA COVID-19 σχηματίζουν πρωτεΐνες ακίδας.

https://www.theepochtimes.com/health/mrna-covid-vaccines-form-spike-protein-in-heart-cells-but-cause-different-anomalies-research-article-5513598?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-10-23&src_cmp=mb-2023-10-23&utm_medium=email&cta_utm_source=morningbriefnoecta&est=MqHU0MEppUGVn8hvlGH8n9FVO8U0fSfcnFIJB0I24PRaeg4gJrv%2Fv9t2cws%3D



Εντερικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό COVID-19: Η τρέχουσα κατάσταση της γνώσης
Ενώ τα προβλήματα του εντέρου συχνά απορρίπτονται ως αποτέλεσμα της κακής διατροφής και των συνηθειών του τρόπου ζωής, μπορούν επίσης να είναι ένα σημάδι μόλυνσης και βλάβης από το εμβόλιο. Οι γιατροί αναφέρουν διάφορους συσχετισμούς και θεραπευτικές επιλογές στη θεραπεία του Long COVID και των παρενεργειών του εμβολίου.

https://www.epochtimes.de/gesundheit/darmprobleme-nach-covid-19-impfung-der-aktuelle-wissensstand-a4452496.html?utm_source=nl-morning-subs&src_src=nl-morning-subs&utm_campaign=NL_2023-10-25&src_cmp=NL_2023-10-25&utm_medium=email&est=7CRuoIyLAHcTRPMwa7FjDAD3yRi2pCGqBFtwv4h5oNYBRGkuH23T7DgyEH0%3D&utm_term=newstop&utm_content=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!