Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

"Είμαστε χώρα α ν έ κ δ ο τ ο..." !!! ΘΕΛΟΥΝ 40% αύξηση !!!!!!!! ( Μόνο ανέκδοτο; Μάλλον κάτι πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! )

 



Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος


Οι δικαστές πρώτα αποφάσισαν, ότι οι συντάξεις τους είναι ...μικρές και έπειτα ότι πρέπει (!) να τις αυξήσουν κατά 40%!!!!!! 

Η Ελλάδα δέν είναι χώρα, είναι  α ν έ κ δ ο τ ο....

http://www.press-gr.com/2023/10/blog-post_464.html

3 σχόλια:

  1. Χωρίς καμμία αμφιβολία, ίσως ένας από τούς πλέον ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ τίτλους αναρτήσεων των τελευταίων ετών!
    Μόνο σέ μία χώρα ανέκδοτο (πέραν απείρων άλλων αναλόγων περιστατικών καί ....απαιτήσεων), θά διαμαρτυρόταν μία ομάδα "μορφωμένων" καί σημαντικών ανθρώπων, όπως οι Δικαστικοί, ότι μέσω των αιθουσών της Θέμιδος που κατέχουν, α π α ι τ ο ύ ν μέσα σέ μία τρομερή περίοδο καθολικής ανόδου όλων των αγαθών, νά τούς δοθούν αυξήσεις αποδοχών ....40 % !!!!!!!!
    Όλοι οι ΑΛΛΟΙ (κλάδοι επαγγελματιών καί κοινωνικών ομάδων) όμως τί νά πούν καί τί νά ζητήσουν, που ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ αυτές τίς αίθουσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι οι δημοσιοι υπαλληλοι πρεπει να εχουν προνομια
    παραμενουν παντοτε στις θεσεις τους εφ ορου ζωης περνουν εκτος απο πλουσιοπαροχη σρη αιτια.
    υνταξη και εφ απαξ
    οι πλειστοι κοιμουντε στις θεσεις τους η εργαζεται ενας και οι αλλοι παραμενουν εκτος εργασιας απολαμβανοντας την ζωουλα τους και αυτο εν αλλαξ ο ενας καλυπτη τον αλλον.Ειναι προνομοιουχοι εναντι των ιδιοτικων υπαλληλων που πληρωνοντε λιγοτερο και εργαζοντε και το τελευταιο δευτερολεπτο και χανουν τις δουλιες τους με την παραμικρη αιτια.Εκτος αυτου οι δικαστικοι υπαλληλοι δεν ασκουν πλεον τη δικαιωσυνη γινανε υπαχειρια των εχοντων και κατεχοντων την εξουσια και ειναι συνενοχοι σε φονους τους οποιους συγκαλυπτουν και σε καθε αδικια που ενεργητε. Επομενως αν υπηρχε κρατους δικαιου θα επρεπε να τους κοπουν και οι μισθοι και οι συνταξεις με τετοια ηθικη εξαχρειωση και εξαθλιωση που εχουν ξεπεσει.Εξεπεσαν του προορισμου τους και απο το να αποδιδουν δικαιοσυνη και να υπηρετουν το δικαι γινανε υπηρετες της ανομιας και πασης αδικιας.
    Στην πολιτικη και διοικητικη εξουσια αυτου του κρατους δεν εμεινε τιποτε ορθιο ολοι κατακυλησαν με μεμονομενες εξαιρεσεις στον βορβορο της παρανομιας της αρπαχτης και πασης δολιοτητος και κακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παρατηρήσεις καί οι διαπιστώσεις σας εν πολλοίς είναι σωστές.
      Θερμή, θερμότατη παράκληση καί αυτό ισχύει γιά τούς φίλους αναγνώστες μας, όταν γράφετε νά βάζετε ΤΟΝΟΥΣ!
      Η μή έχουσα τόνους ελληνική γραφή, είναι παλαιό "όνειρο" μ ι σ ε λ λ η ν ι κ ώ ν - καί - ΞΕΝΩΝ "κύκλων" ακόμα πρίν τόν πόλεμο, ιδίως από αριστερούς χώρους.
      Νά μήν τούς κάνουμε λοιπόν ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ αυτή τήν "χάρη", όταν γνωρίζουμε άριστα καί τά σχέδιά τους καί τήν πορεία τους....
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε γιά τήν συνεργασία.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!