Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Τό νέο ΣΧΕΔΙΟ του Μπίλλ Γκέητς : Κόψτε 70.000.000 στρέμματα δέντρων, γιά νά «καταπολεμήσετε τήν υπερθέρμανση του πλανήτη» (!;;;;;;;;;)

"Η ΤΑΦΗ (!!!!!!) ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ"!

Ο (ψυχοπαθής) Μπιλ Γκέητς και άλλοι δισεκατομμυριούχοι της παγκοσμιοποίησης επενδύουν τώρα σε νεοσύστατες εταιρείες για το κλίμα όπως η Kodama Systems για τη συγκομιδή και την ταφή ενός δισεκατομμυρίου τόνων «βιομάζας» για να «σώσουν τον πλανήτη». Εκατομμύρια δέντρα, τα οποία μας παρέχουν οξυγόνο και θα μπορούσαν να είναι πολύτιμη ξυλεία, θα θαφτούν αντ' αυτού. Αυτό θα οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμών της ξυλείας, των καυσόξυλων, του χαρτοπολτού και άλλων προϊόντων ξύλου κατά συνέπεια.

  Οι ως επί το πλείστον σκόπιμα τοποθετημένες δασικές πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποιούνται τώρα ως πρωταρχικό επιχείρημα για την αποψίλωση των δασών

Η καταστροφή των αμερικανικών δασών «για χάρη του κλίματος» καθοδηγείται από έναν Κινέζο καθηγητή. 

Μαζί με τη φύτευση δέντρων σε αρόσιμη γη και τα οικονομικά κίνητρα για τους αγρότες να στραφούν στη «γεωργία άνθρακα» αντί για την παραγωγή τροφίμων, η ήδη τεταμένη παγκόσμια παραγωγή τροφίμων σύντομα δεν θα είναι πλέον σε θέση να θρέψει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Μπιλ Γκέητς, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους παγκοσμιοποιητές του κόσμου, χρηματοδοτεί τώρα μια νέα πρωτοβουλία για την «καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη» και τη «σωτηρία του πλανήτη». 

Ο οργανισμός του Γκέητς, Breakthrough Energy, έχει επενδύσει 6.6 εκατομμύρια δολλάρια στο έργο με επικεφαλής μια εταιρεία που ονομάζεται Kodama Systems, που ιδρύθηκε το 2021. 

Το σχέδιο είναι να αποψιλωθούν τουλάχιστον 70 εκατομμύρια στρέμματα δάσους, κυρίως στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. 

Μετά τη μαζική συγκομιδή, τα εκατομμύρια δέντρα θα θαφτούν στο έδαφος, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κινδυνολόγοι για το κλίμα πιστεύουν ότι «το θάψιμο των δέντρων θα μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη», καθώς τα εμποδίζει να απελευθερώσουν διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα.








Η καταγραφή δεν είναι μελλοντική ιδέα. Έχει ήδη αρχίσει. Το αμερικανικό επιχειρηματικό περιοδικό Forbes αναφέρει ότι ο συνιδρυτής της Kodama Systems Merritt Jenkins ηγείται επί του παρόντος της δοκιμαστικής υλοτομίας στον Εθνικό Δρυμό Stanislaus, που βρίσκεται στη βάση της οροσειράς της Σιέρα Νεβάδα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Το φυσικό καταφύγιο καλύπτει σχεδόν 900.000 στρέμματα και διοικείται από τη Δασική Υπηρεσία των ΗΠΑ, μέρος του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Το 31% των δασών των ΗΠΑ ανήκουν σε ομοσπονδιακό επίπεδο.


Ο MERRITT JENKINS έχει κάθε λόγο να φαίνεται ευχαριστημένος καθώς δισεκατομμυριούχοι και αρχές ρίχνουν εκατομμύρια στην εταιρεία του. Ο Jenkins είναι συνιδρυτής της Kodama Systems και φαίνεται εδώ, κρατώντας ένα φτυάρι με την επωνυμία Corona (μεγέθυνση σε ένθετο), να κάθεται μπροστά από φρεσκοκομμένα δέντρα στην Καλιφόρνια που σύντομα θα θαφτούν. Ο Jenkins, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακό στη ρομποτική, είναι επίσης συνιδρυτής της Pattern Ag, μιας εταιρείας που αναλύει το έδαφος για τους αγρότες. Ως εκ τούτου, ο Jenkins γνωρίζει καλά πώς τα αποσυντιθέμενα δέντρα είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μελλοντικής καλλιεργήσιμης γης, μια ζωτικής σημασίας φυσική διαδικασία που η άλλη εταιρεία του, η Kodama, πρόκειται τώρα να εμποδίσει. Ο Jenkins αποτελεί ζωτικό μέρος ενός έργου γνωστού ως Carbon Lockdown Project. Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν με απογοήτευση στα σχέδια της Kodama και άλλοι αναρωτιούνται πού βρίσκονται τώρα οι κάποτε ειλικρινείς περιβαλλοντικοί ακτιβιστές και εκείνοι που «αγκάλιαζαν την προστασία των δέντρων». Φωτογραφία: X @forbes

Επί του παρόντος, η Kodama δοκιμάζει και βελτιώνει μια ημιαυτόνομη μονάδα συγκομιδής, η οποία έχει μήκος οκτώ μέτρα και ζυγίζει 17 τόνους. 

Ο στόχος είναι να κατασκευαστούν πλήρως αυτόνομα μηχανήματα συγκομιδής ξυλείας που μπορούν να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο χωρίς ανθρώπινους χειριστές, από την κοπή των δέντρων μέχρι την ανάσυρσή τους από το δάσος. 

Η τρέχουσα μηχανή δοκιμών της Kodama μπορεί να λειτουργήσει τη νύχτα, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί ανθρώπινους χειριστές. 

Με δορυφορική συνδεσιμότητα και προηγμένες κάμερες lidar (ανίχνευση φωτός και διακύμανση), παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, η εργασία μπορεί να κατευθύνεται και να παρακολουθείται εξ αποστάσεως. 

Όσοι έχουν δει την ταινία Avatar μπορούν να καταλάβουν περίπου πώς θα μοιάζει.


Ο NING ZENG είναι ο ιδρυτής του Carbon Lockdown Project και εργάζεται στο Τμήμα Ατμοσφαιρικής και Ωκεάνιας Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Maryland στις ΗΠΑ. Ο Κινέζος καθηγητής είναι κάτοχος πτυχίου φυσικής από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, μεταπτυχιακού τίτλου στην αστροφυσική και διδακτορικού στην ατμοσφαιρική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Γράφει στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Maryland: «Η τρέχουσα έρευνά μου καλύπτει δύο διαφορετικούς αλλά διασυνδεδεμένους τομείς: αλληλεπίδραση κύκλου άνθρακα-κλίματος και μοντελοποίηση του συστήματος ατμόσφαιρας-γης-βλάστησης-ωκεανού. Μελετά επίσης τεχνικές λύσεις και πολιτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της δέσμευσης του άνθρακα». Κατά παράδοξο τρόπο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε εικόνες και ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τον NING ZENG. Ακόμη και εσωτερικά, χρησιμοποιεί εικόνες προφίλ πολύ χαμηλής ανάλυσης και το ίδιο σε βιντεοκλήσεις. Φωτογραφία: Πανεπιστήμιο του Maryland




































Ένας "θόλος ταφής δέντρων" θα αποθηκεύει κορμούς δέντρων έτσι ώστε να μην μπορούν να εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των δασικών εκτάσεων που συχνά έχουν βραχώδες υπόστρωμα κοντά στην επιφάνεια, η ιδέα είναι να κατασκευαστούν «θόλοι δέντρων» που μοιάζουν με αρχαίους ταφικούς τύμβους. Τα δέντρα θάβονται σε κελιά στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, καθένα από τα οποία στη συνέχεια σφραγίζεται με αεροστεγή υλικά. Όταν ο θόλος δέντρων φτάσει στο μέγιστο δυνατό ύψος, όλα σφραγίζονται, για παράδειγμα, με πηλό. Στη συνέχεια, ένα στρώμα εδάφους τοποθετείται πάνω από το «ταφικό ανάχωμα», όπου η Kodama προτείνει ότι μπορούν να κατασκευαστούν ηλιακά αγροκτήματα. Τα προβλήματα με τη διάβρωση του εδάφους λόγω βροχής και ανέμου δεν συζητούνται, ούτε το γεγονός της καταστροφής του τοπίου. Όπως φαίνεται στην εικόνα, όχι μόνο τα δάση και οι κορμοί δέντρων θα θαφτούν, αλλά και το ανακυκλωμένο ξύλο και τα ξύλινα σπίτια μετά την κατεδάφιση. Εικόνα: Carbon Lockdown Project






BLACK OAK είναι το όνομα της βελανιδιάς που έχει βυθιστεί στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το όνομα προέρχεται από το γεγονός ότι είναι σημαντικά πιο σκούρο από την κανονική βελανιδιά. Αυτά τα κομμάτια προέρχονται από την πύλη του σουηδικού καναλιού Göta στο Mem, το οποίο χτίστηκε το 1832 και αντικαταστάθηκε το 2007, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν βυθισμένα στο νερό για 175 χρόνια. Το ξύλο που αποθηκεύεται σε συνθήκες χωρίς οξυγόνο γίνεται πιο δύσκολο με την πάροδο του χρόνου και, ως εκ τούτου, απαιτεί υψηλότερη τιμή, ανεξάρτητα από την προέλευση. Εάν αποθηκεύεται υπόγεια, σε γλυκό ή υφάλμυρο νερό, αποφεύγει επίσης τους σκώληκες, οι οποίοι ευδοκιμούν σε πιο αλμυρά περιβάλλοντα. Εταιρείες όπως η Kodama αναμένεται, επομένως, να πάρουν πολύ περισσότερα χρήματα για την ξυλεία όταν ανασκαφεί και πωληθεί. Φωτογραφία: Nya Tider












KODOMA είναι το όνομα των πνευμάτων που κατοικούν στα δέντρα, σύμφωνα με την ιαπωνική λαογραφία. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να προσδιορίσει ένα δέντρο όπου πιστεύεται ότι κατοικεί ένα "kodama", συνήθως παλαιότερα δέντρα. Το φαινόμενο που είναι γνωστό ως yamabiko, όταν ο ήχος παράγει ένα καθυστερημένο φαινόμενο ηχούς σε βουνά και κοιλάδες, μερικές φορές αποδίδεται σε αυτό το είδος πνεύματος. Kodama μπορεί επίσης να σημαίνει "ηχώ" στα ιαπωνικά. Στη σύγχρονη Ιαπωνία, οι Kodama εξακολουθούν να προκαλούν φόβο, καθώς θεωρούνται δαίμονες ικανοί να βλάψουν εκείνους που τους ενοχλούν κόβοντας το δέντρο. Ως εκ τούτου, τέτοια δέντρα εξακολουθούν να επισημαίνονται με ειδικά σχοινιά shimenawa κατασκευασμένα από ίνες κάνναβης (ένα ένθετο δείχνει ένα στο ιερό Yuki στο Κιότο). Το σχέδιο απεικονίζει ένα Kodama (αριστερά) και είναι από το βιβλίο "Gazu Hyakki Yagyō" (αγγλικά: "The Illustrated Night Parade of a Hundred Demons") του Toriyama Sekien. Μια περίεργη επιλογή ονόματος, ίσως, για μια εταιρεία που σχεδιάζει να κόψει εκατομμύρια παλαιότερα δέντρα. Εικόνα: Toriyama Sekien, Φωτογραφία: Chris Gladis















Ηλιακός ερευνητής προειδοποιεί για μείωση της ηλιακής δραστηριότητας, επικείμενη ΜΙΚΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΙΜΟ μέχρι το 2030

https://www.naturalnews.com/2023-10-06-researcher-warns-mini-ice-age-famine-by-2030.html



Κλιματική αλλαγή: Η αυξημένη δραστηριότητα του υπερηφαιστείου κοντά στη Νάπολη δείχνει ότι έρχεται ψύξη
Το μεγαλύτερο ηφαίστειο στην Ευρώπη, τα Φλεγγραικά Πεδία κοντά στη Νάπολη, με διάμετρο της καλντέρας στην ξηρά περίπου 13 χιλιόμετρα, βιώνει έναν αυξανόμενο αριθμό σεισμών με αυξανόμενη ισχύ εδώ και αρκετό καιρό. Με 1100 σεισμούς το μήνα, υπήρξε πρόσφατα ένας μεγέθους 4,2, ο ισχυρότερος των τελευταίων 40 ετών. Επιπλέον, το έδαφος αυξάνεται με ρυθμό 1,5 cm ανά μήνα, γεγονός που θα οδηγήσει σε δομικά προβλήματα για τα σπίτια λόγω της εντατικής ανάπτυξης του κρατήρα.
https://tkp.at/2023/10/12/klimawandel-erhoehte-aktivitaet-von-supervulkan-bei-neapel-weist-auf-kommende-abkuehlung-hin/


«Δεν είναι πλέον σωστά τα κλιματικά μοντέλλα; – Ο Ειρηνικός ψύχεται γρήγορα» – σε συνέντευξή του στο MEGA Radio
Η παραπληροφόρηση προσφέρεται συνεχώς στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και από πολιτικούς, πιο πρόσφατα ιδίως για τα θέματα του κορωνοϊού, της Ουκρανίας, της Παλαιστίνης, της υγείας και αφορά το θέμα του κλίματος εδώ και δεκαετίες. Για έκτη φορά – δεν υπάρχουν περισσότερα από έξι μοντέλα και εκθέσεις διαθέσιμα μέχρι στιγμής – τα μοντέλα της Διακυβερνητικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) αποδείχθηκαν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μιλάω για αυτό και άλλα θέματα του κλίματος με τον συνεργάτη επικοινωνίας μας MEGA Radio.

https://tkp.at/2023/10/13/stimmen-klimamodelle-nicht-pazifik-kuehlt-rapide-ab-im-gespraech-bei-mega-radio/

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!