Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ο Πούτιν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τόν «τρομοκράτη της παγκοσμιοποιήσεως» Κλάους Σβάμπ: «Οι ημέρες του είναι ....μετρημένες»!!!!!


Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ είναι ένας «παγκοσμιοποιημένος τρομοκράτης» που «κρατά την ανθρωπότητα όμηρο», σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προειδοποίησε την ελίτ ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη τους έχει αποτύχει και «οι μέρες τους είναι μετρημένες».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε μια ομιλία στις 5 Οκτωβρίου στην ολομέλεια της 20ης συνάντησης της Διεθνούς Λέσχης Συζήτησης Valdai στο Σότσι και τόνισε τις τεκτονικές και μη αναστρέψιμες μετατοπίσεις που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια τάξη.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι παγκοσμιοποιητές, συμπεριλαμβανομένου του Schwab και των στενών συμβούλων του, είναι «νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι» επειδή προσπαθούν ενεργά να καταλάβουν την εξουσία παράνομα μέσω ενός παγκοσμιοποιημένου πραξικοπήματος.

Πριν από δεκαέξι χρόνια, στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου το 2007, ο Πούτιν είπε στους δυτικούς ηγέτες ότι ο φυσικός τύπος του διεθνούς συστήματος είναι η πολυπολικότητα, δείχνοντας σαφώς ότι η Ρωσσία θα αντιταχθεί στη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης βασισμένης στη διεθνή φιλελεύθερη τάξη βασισμένη σε κανόνες που προωθείται επιθετικά από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης και τους φιλελεύθερους πολιτικούς της στις δυτικές δημοκρατίες.

Πηγή εικόνας: https://www.taloop.top/products.aspx?cname=nestle+water+human+right&cid=80&url=therugbycatalog.com


Πηγή εικόνας: https://www.tiktok.com/discover/water-is-not-a-human-right





WEF Marianna Mazzucato (https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/robert-habeck-oekonomin-mariana-mazzucato-ist-eine-schlechte-ratgeberin-18583268.html)

(βίντεο: Το WEF διατάζει την παγκόσμια διανομή νερού με δελτίο να λιμοκτονήσει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε υποταγή
https://rumble.com/v3mxkrj-wef-orders-global-water-rationing-to-starve-billions-into-submission.html)

Η στιγμή της αλήθειας έχει έρθει, σύμφωνα με τον Πούτιν, και τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη υποχωρούν μπροστά στα μάτια μας, ενώ ένας νέος πολυπολικός κόσμος, στον οποίο οι παραδοσιακοί πολιτισμοί διατηρούν την κληρονομιά τους εντός των συνόρων τους, αναδύεται σαν τον φοίνικα (!!!!).


Ο Πούτιν περιγράφει έξι πολιτισμικές αρχές για τον κόσμο μετά τη ΝΔΤ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Valdai, ο Πούτιν περιέγραψε έξι αρχές που η Ρωσσία θέλει να τηρήσει και προσφέρει σε άλλα έθνη να ενταχθούν σε αυτήν. Μέσω Sputnik (https://sputnikglobe.com/20231005/putins-valdai-speech-multipolar-future-has-arrived-and-russia-is-here-to-stay-1113965925.html):

«Πρώτον, θέλουμε να ζήσουμε σε έναν ανοιχτό, διασυνδεδεμένο κόσμο, στον οποίο κανείς δεν θα προσπαθήσει ποτέ να υψώσει τεχνητά εμπόδια στην επικοινωνία των ανθρώπων, τη δημιουργική τους πραγμάτωση και την ευημερία. Πρέπει να υπάρχει ένα περιβάλλον χωρίς εμπόδια», δήλωσε ο Πούτιν.

Η δεύτερη αρχή είναι η ποικιλομορφία του κόσμου, η οποία δεν πρέπει μόνο να διατηρηθεί, αλλά πρέπει επίσης να αποτελέσει το θεμέλιο της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Η τρίτη αρχή, σύμφωνα με τον αρχηγό του ρωσικού κράτους, είναι η μέγιστη αντιπροσωπευτικότητα: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ή δεν μπορεί να κυβερνήσει τον κόσμο για άλλους ή για λογαριασμό άλλων. Ο κόσμος του μέλλοντος είναι ένας κόσμος συλλογικών αποφάσεων»τόνισε ο πρόεδρος.

Τέταρτον, η παγκόσμια ασφάλεια και η διαρκής ειρήνη που λαμβάνει εξίσου υπόψη τα συμφέροντα των μεγάλων κρατών και των μικρών χωρών. Για να επιτευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να απελευθερωθούν οι διεθνείς σχέσεις από τη νοοτροπία του μπλοκ και τη σκοτεινή κληρονομιά της αποικιακής εποχής και του Ψυχρού Πολέμου, σύμφωνα με τον Πούτιν.

Η πέμπτη αρχή είναι η δικαιοσύνη για όλους: «Η εποχή της εκμετάλλευσης του καθενός – το έχω ήδη πει δύο φορές – ανήκει στο παρελθόν. Οι χώρες και οι λαοί έχουν σαφή επίγνωση των συμφερόντων και των δυνατοτήτων τους και είναι έτοιμοι να βασιστούν στον εαυτό τους, και αυτό πολλαπλασιάζει τη δύναμή τους. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στα οφέλη της σύγχρονης ανάπτυξης», τόνισε ο Πούτιν.

Η έκτη αρχή είναι η ισότητα: κανείς δεν πρέπει να αναγκάζεται να υπακούει σε εκείνους που είναι πλουσιότεροι ή ισχυρότεροι εις βάρος της δικής τους ανάπτυξης και των εθνικών συμφερόντων, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο.

«Το «πολιτισμικό μοντέλλο» που αναφέρεται στην ομιλία του Πούτιν φαίνεται να βασίζεται σε «αρχές» – όπως οι μη αποικιακές σχέσεις, μη πατροναριστικές συμπεριφορές, ο σεβασμός στην ποικιλομορφία που έχει τις ρίζες της στις διαφορετικές παραδόσεις - αυτό θα απαιτήσει τεράστια δουλειά για τη δημιουργία νέων κοινών διεθνών κανόνων», σύμφωνα με τον Paolo Raffone, στρατηγικό αναλυτή και διευθυντή του Ιδρύματος CIPI στις Βρυξέλλες.

Η δυτική «φιλελεύθερη διεθνής τάξη βασισμένη σε κανόνες» είναι μονομερής και θα μπορούσε να επιβληθεί σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ιστορίας αξιοποιώντας τη δύναμη και την εξέχουσα θέση μιας μικρής ομάδας αποικιακών δυνάμεων που μετά το φιλελεύθερο μοντέλο κρίσης και τον εμφύλιο πόλεμο (1914-1945) έχει κληρονομηθεί από μια μακρινή αλλά υπερ-ισχυρή χώρα (ΗΠΑ).

«Εν συντομία, μπορώ να πω ότι η προσέγγιση του «πολιτισμικού μοντέλλου» στοχεύει πιθανώς στη δόμηση ενός κοινού παγκόσμιου «λογισμικού», ενώ η «φιλελεύθερη τάξη βασισμένη σε κανόνες» στοχεύει στην οικοδόμηση ενός επιβεβλημένου «υλικού» που υπερασπίζεται από «κανόνες» που εξυπηρετούν την οικονομική και στρατιωτική ηγεμονία.


(βίντεο: Ο ΟΗΕ κηρύσσει πόλεμο στους «επικίνδυνους» συνωμοσιολόγους που «απειλούν την Ατζέντα 2030»

https://rumble.com/v3lui8v-un-declares-war-on-dangerous-conspiracy-theorists-who-are-threatening-agend.html)



Πηγή: https://thepeoplesvoice.tv/putin-warns-globalist-terrorist-klaus-schwab-his-days-are-numbered/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!