Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Καθηγητής ἀπομακρύνει (προσβάλλοντάς την!) φοιτήτρια ἀπό τήν τάξι! - Ὁ λόγος θά σᾶς σοκάρῃ!


Πηγή εικόνας: https://danielschristian.com/learning-ecosystems/2023/07/06/







Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=GyEMbIRYVGA&ab_channel=SoulStoriesbyFearlessSoul

από το κανάλι στο YouTube: 

Soul Stories από την Fearless Soul


4 σχόλια:

  1. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι. Γιατί ο χριστιανός όταν αδικείται ο πλησίον δικαιούται ακόμα και να θυμώσει! Φυσικά οπωσδήποτε να τον υποστηρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν μού τό έκανε αυτό εμένα χωρίς νά τού έχω δώσει κανένα λόγο ή δικαίωμα,
    τό πιθανότερο θά ήταν να τού έσπαγα τά μούτρα, ή στήν καλύτερη νά τόν διαολόστελνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε αν προηγουμένως ο καθηγητής δεν είχε συνεννοηθεί με τον φοιτητή/την φοιτήτρια που θα συμμετείχε στο πείραμα, ώστε να αποφευχθούν μηνύσεις ή ακόμη και λεονταρισμοί εκ μέρους φοιτητών. Κανείς δεν θα ήταν τόσο ανόητος να ενεργήσει αυθόρμητα.

    2) Όσον αφορά το ζήτημα ότι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αν δεν απατώμαι, ζούμε σε μια Ορθόδοξη χώρα.
    Αν θυμηθούμε την περίοδο των λόκνταουν και του τρόπου που συμπεριφέρθηκε το πόπολο στους μη εμβολιασμένους, νομίζω ότι ούτε αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα. Και φυσικά, να μην ξεχάσουμε την συμπεριφορά του Κλήρου προς εμάς τους ανεμβολίαστους.

    Συνεπώς, αντιλαμβανόμαστε ότι αλλού είναι το νόημα αυτού του βίντεο, δηλ. πόσοι από εμάς θα σταθούμε στο ύψος μας να υποστηρίξουμε το δίκοιο και τα φυσικά και δοσμένα από τον Θεό δικαιώματα;

    Πολύ φοβάμαι, ελάχιστοι και μόνο, και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια δικτατορίας που μόλις πήραμε μια πρόγευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!