Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Τί ΠΡΕΠΕΙ νά κάνουν όσοι έχουν π α ι δ ι ά καί θά ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ νά πάρουν τήν ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ, γιά λόγους ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ; ; ; ;

 




3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, οι περισσότεροι θα κάνουν ότι έκαναν και με τα εμβόλια. Εχούμε ένα διαρκή εκβιασμό από το κράτος και οι ποιο ευάλωτοι υποκύπτουν. Υπάρχουν βέβαια και οι πανηγυρίζοντες, όπως για παράδειγμα αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν απλά και μόνο οι ίδιοι αλλά φρόντισαν να κάνουν το εμβόλιο και στο ανήλικο παιδί τους γιατί ήταν πια τόσο "σίγουροι" για την αποτελεσματικότητα των εμβόλια mRNA που δεν είχαν κανένα ενδοιασμά να μην "προστατεύσουν" το παιδί τους. Τα ίδια θα γίνουν και με τις νέες ταυτότητες. Πάλι οι λίγοι θα πρέπει να βγάλουν το βγάλουν το φίδι από την τρύπα και για τους υπόλοιπους που ως συνήθως κοιμούνται ή δεν κατάλαβαν τι έγινε ή πανηγυρίζουν τα επίχειρα των πράξεων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία δικαιολογία είναι η οικογένεια και τα παιδιά!!! Οι πατέρες λένε πως είναι το διευρυμένο εγώ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή θά πέσουν στά γόνατα καί θά προσευχηθούν στό Κύριο μέ όλη τους τήν καρδιά, γιά τούς εαυτούς τους καί γιά τήν οικογένειά τους, ή θά πάρουν τήν νέα (διαβολο)ταυτότητα καί θά ξεβαφτιστούν μέ ότι συνεπάγεται αυτό γιά τήν....
    ψυχή τους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!