Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Τα εμβόλια είναι νοθευμένα. Ο FDA υποχρεούται από το νόμο να τα αποσύρει από την αγορά. Και ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.



Έχω μιλήσει με πολλές πηγές σχετικά με αυτό. Ο καθηγητής Byram Bridle μου το ανέφερε πρώτος, μετά ο Robert Malone και μετά ο δικηγόρος Warner Mendenhall. Αυτό είναι μεγάλο.

Steve Kirsch
22 Οκτωβρίου 2023

Αυτό είναι σημαντικό.

Αυτό το tweet έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές σε μόλις 6 ώρες.

Διαβάστε ολόκληρο το νήμα και ΠΑΡΑΚΑΛΩ πατήστε το εικονίδιο retweet.

Στόχος: 100.000 retweets.

Ευχαριστώ. Και καλή σας μέρα.


Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ανάρτησή μου εδώ:



Ενημερωτικό δελτίο του Steve Kirsch
«Εντάξει, είχες δίκιο. Παραδεχόμαστε ότι το εμβόλιο είναι μολυσμένο με SV40, αλλά βρήκαμε ορισμένους ειδικούς που πιστεύουν ότι δεν είναι πρόβλημα».






Διαβάστε περισσότερα: https://kirschsubstack.com/p/ok-you-were-right-we-admit-vaccine?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web


ΠΗΓΗ: https://kirschsubstack.com/p/the-vaccines-are-adulterated-the?publication_id=548354&post_id=138185914&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πώς το εμβόλιο COVID θα μπορούσε να βλάψει το έντερό σας, οδηγώντας σε ομίχλη εγκεφάλου και αυτοάνοση ασθένεια
Ενώ τα προβλήματα του εντέρου συχνά διαγράφονται ως προκαλούμενα από κακή διατροφή και συνήθειες τρόπου ζωής, μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι βλάβης από λοιμώξεις και εμβολιασμό.

https://www.theepochtimes.com/health/how-the-covid-vaccine-harms-your-gut-leading-to-dysbiosis-brain-fog-and-autoimmune-disease-5510620?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-10-22&src_cmp=gv-2023-10-22&utm_medium=email&cta_utm_source=goodeveningnoecta&est=XjYvZhLprI%2BJJBkd3IgNzTckaH1jcB0R7jBJ0YhuPQB%2FBZNhMCdgAPsprpM%3D

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλά κάνετε και ασχολείστε με το θέμα αυτών των σκευασμάτων διότι έχει φύγει πολύς κόσμος και άλλοι τόσοι ταλαιπωρούνται και πολλοί θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον.
    Το ότι έληξαν την πλανδημία δεν σημαίνει ότι τα ξεχάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε!

      Ναι, έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε. Και θα συνεχίσουμε.

      Δεν έληξε τίποτε, αντιθέτως τώρα άρχισε κάτι που ποτέ δεν είχε αρχίσει.
      Μια ανύπαρκτη πανδημία που οδηγεί σε εξόντωση πληθυσμών παγκοσμίως.

      Θέλουν να ξεχάσουμε τα εγκλήματα τους πυροδοτώντας πολέμους, εξεγέρσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, επιθέσεις στην φύση και το κλίμα, επισιτιστική κρίση, κ.α. για να καλύψουν ένα έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο.

      Χάθηκαν και χάνονται πολλοί άνθρωποι, πολλοί επίσης βιώνουν τώρα τις παρενέργειες του εμβολίου καθώς το ανοσοποιητικό τους αποτυγχάνει μαζικά, ανάμεσα τους και παιδιά - πολλά παιδιά.
      Τα βλέπουμε όσοι εργαζόμαστε με αυτά να αρρωσταίνουν συχνότερα και φοβόμαστε. Γιατί κανείς δεν αναρωτιέται γιατί;;

      Από την άλλη, πολλοί εμβολιασμενοι βρίσκονται ακόμη σε άρνηση και γίνονται εχθρικοί στην αλήθεια, κάτι όμως που είναι κατανοητό. Νομίζω ότι φοβούνται.

      Εμείς όσο μας δίνει τη δυνατότητα ο Θεός,.θα συνεχίσουμε να μιλάμε.

      Μην ξεχνάτε. Τίποτε.δεν τελείωσε. Τώρα αρχίζει το κακό.

      Να προσευχόμαστε ο Θεός να καθαρίσει όλους τους εμβολιασμένους από τον θάνατο, αργό.ή γρήγορο που τους εκβίασαν να βάλουν μέσα τους.

      Πολλοί εξαναγκάστηκαν, είτε για να μπορέσουν να ζήσουν την οικογένεια τους, είτε γιατί έπεσαν ανήμποροι στα χέρια εγκληματιών, σε νοσοκομεία, γηροκομεία, άσυλα κ.λπ, είτε γιατί πίστεψαν απατεώνες "γιατρούς" και επι$τήμονες, είτε γιατί απλά αρνήθηκαν πεισματικά την αλήθεια, είτε ακόμη κι από ανοησία.

      Δεν θα κρίνουμε πλέον το γιατί.
      Σεβαστά όλα τα κίνητρα των ανθρώπων που δέχθηκαν την θανατηφόρα ένεση.

      Η μάχη μας δεν θα είναι μαζί τους αλλά με τους υπαίτιους.
      Και γι'αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

      Ας ελπίσουμε μόνο να επεκταθούν οι προσπάθειες για σοβαρή, οργανωμένη και συνεπή έρευνα για τα θύματα.

      Διαγραφή
    2. Υ π ο γ ρ ά φ ο υ μ ε απολύτως, όσα πολύ εύστοχα καί καθαρά, παραθέτει η άξια συνεργάτιδά μας Μαριγώ Ζαραφοπούλα!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!