Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Health Canada επιβεβαιώνει την άγνωστη παρουσία αλληλουχίας DNA στο εμβόλιο της Pfizer (!!!) (To άρθρο αυτό αναρτάται εκ νέου γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να αντιληφθούμε την σημασία και σοβαρότητα της είδησης)

Μια πινακίδα εμφανίζεται μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Health Canada στην Οττάβα στις 3 Ιανουαρίου 2014. (Sean Kilpatrick/Καναδικός Τύπος)
Από τον Matthew Horwood
10/19/2023   Ενημέρωση: 10/19/2023


Η ρυθμιστική αρχή υγείας λέει ότι η Pfizer δεν αποκάλυψε την παρουσία της αλληλουχίας DNA του ιού Simian 40 (SV40) στο εμβόλιο mRNA COVID-19 κατά τη στιγμή της κατάθεσης.

Η Health Canada επιβεβαίωσε την παρουσία αλληλουχίας DNA του ιού Simian 40 (SV40) στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer, την οποία ο κατασκευαστής δεν είχε αποκαλύψει προηγουμένως. 

Υπάρχει συζήτηση μεταξύ των επιστημόνων σχετικά με τη σημασία του ευρήματος, με μερικούς να λένε ότι έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο και άλλους να λένε ότι αποτελεί ελάχιστη έως καθόλου απειλή.

"Η Health Canada αναμένει από τους χορηγούς να εντοπίσουν τυχόν βιολογικά λειτουργικές αλληλουχίες DNA μέσα σε ένα πλασμίδιο (όπως ένας ενισχυτής SV40) κατά τη στιγμή της υποβολής", ανέφερε ο οργανισμός σε email στους Epoch Times.

«Αν και η πλήρης αλληλουχία DNA του πλασμιδίου της Pfizer δόθηκε κατά τη στιγμή της αρχικής κατάθεσης, ο χορηγός δεν προσδιόρισε συγκεκριμένα την αλληλουχία SV40».

Ο Δρ. Buckhaults έθεσε δημοσίως την παρουσία ενισχυτών SV40 στα εμβόλια νωρίτερα αυτό το έτος, «ήταν δυνατό για την Health Canada να επιβεβαιώσει την παρουσία του ενισχυτή πλασμιδίου με βάση την αλληλουχία πλασμιδικού DNA που υπέβαλε η Pfizer έναντι της δημοσιευμένης αλληλουχίας ενισχυτή SV40».

Και οι δύο επιστήμονες έχουν προκαλέσει κύματα μετά την ανακάλυψη πλασμιδικού DNA στις ενέσεις mRNA COVID-19, προειδοποιώντας ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να αλλάξει το ανθρώπινο γονιδίωμα. Ωστόσο, οι δύο μοιράζονται διαφορετικούς βαθμούς ανησυχίας σχετικά με τη σημασία μιας αλληλουχίας SV40 - η οποία χρησιμοποιείται ως ενισχυτής για να οδηγήσει τη μεταγραφή γονιδίων κατά τη διαδικασία παρασκευής εμβολίων - που υπάρχει στις λήψεις.

Ο κ. McKernan, πρώην ερευνητής και επικεφαλής της ομάδας του Massachusetts Institute of Technology Human Genome Project, δήλωσε στους Epoch Times ότι υποψιάζεται ότι η Pfizer δεν αποκάλυψε την παρουσία της αλληλουχίας DNA λόγω της συσχέτισης του SV40 με τα εμβόλια πολιομυελίτιδας. Είπε ότι ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η αλληλουχία είναι καρκινογόνος, έχει ανησυχίες για την ενσωμάτωσή της στο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Ο Kevin McKernan μιλά για τη μόλυνση DNA του εμβολίου COVID, τον υποκινητή SV40 του ιού των πιθήκων και τι υπάρχει πραγματικά στα εμβόλια


(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)

Ο ιός Simian 40, ένας ογκογόνος ιός DNA, είχε προηγουμένως αφαιρεθεί από τα εμβόλια πολιομυελίτιδας λόγω ανησυχιών σχετικά με τη σύνδεση με καρκίνους. Τα εμβόλια πολιομυελίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960 βρέθηκαν να είναι μολυσμένα με SV40, καθώς ο ιός ήταν παρών σε νεφρικά κύτταρα πιθήκων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του εμβολίου.

Ο Δρ Buckaults, καθηγητής γονιδιωματικής του καρκίνου και διευθυντής του Εργαστηρίου Γενετικής του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, προσπάθησε να μετριάσει τις ανησυχίες σχετικά με την παρουσία των ενισχυτών SV40, λέγοντας ότι αποτελούν «μικρό κίνδυνο [καρκίνου], αλλά το ίδιο κάνουν και όλα τα άλλα κομμάτια πλασμιδικού DNA.

"Είναι σημαντικό για το κοινό να συνειδητοποιήσει ότι η αλληλουχία SV40 στο εμβόλιο ΔΕΝ είναι το αντιγόνο SV40 μεγάλου Τ που προκαλεί καρκίνο, το οποίο θα ήταν ένας πολύ σημαντικός κίνδυνος καρκίνου", δήλωσε ο Δρ Buckhaults στους Epoch Times.

Ο Δρ Buckhaults δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η αλληλουχία ενισχυτή SV40 που ελήφθη από το SV40 είναι ένα «τυπικό κομμάτι μηχανικής μοριακής βιολογίας για την επίτευξη έκφρασης υψηλού επιπέδου του δείκτη αντίστασης Neo» και ότι «χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες».
«Αυτό το μικρό κομμάτι DNA ενέχει πολύ μικρότερο αλλά μη μηδενικό μελλοντικό κίνδυνο καρκίνου, όπως και όλες οι άλλες αλληλουχίες DNA. Η ανησυχία μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών είναι κατάλληλη, αλλά ο πανικός μεταξύ του κοινού δεν είναι κατάλληλος (και πράγματι επιβλαβής)», δήλωσε στους Epoch Times.

Διαδικασία κατασκευής

Ο Δρ Patrick Provost, καθηγητής στο Τμήμα Μικροβιολογίας, Λοιμωδών Νοσημάτων και Ανοσολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Laval, δήλωσε ότι η αλληλουχία ενισχυτή SV40 χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια επειδή είναι συστατικό του πλασμιδίου που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του mRNA του εμβολίου.

Σύμφωνα με τον Δρ Provost, ο κίνδυνος των ενισχυτών SV40 που υπάρχουν στο εμβόλιο είναι η πιθανή ενσωμάτωσή τους στο γονιδίωμα DNA ενός κυττάρου. «Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ενιαία ενσωμάτωση σε λάθος μέρος σε ένα μόνο κύτταρο για να ξεκινήσει μια καρκινική διαδικασία και να σκοτώσει ένα άτομο», είπε.

Ο Δρ Provost δήλωσε ότι ο ενισχυτής SV40 θα μπορούσε ακόμα να βρίσκεται στο τελικό προϊόν εάν το πλασμιδικό DNA δεν υποβαθμιστεί επαρκώς από τις DNases, οι οποίες προορίζονται να κόψουν μεγάλα κομμάτια DNA σε μικρότερα. Είπε ότι δεδομένου ότι το μέσο μήκος των υποβαθμισμένων θραυσμάτων DNA που βρέθηκαν από τον Δρ Buckhaults ήταν 100 ζεύγη βάσεων και η αλληλουχία ενισχυτή SV40 έχει μήκος μόνο 72 ζεύγη βάσεων, οι πιθανότητες να βρεθεί μια άθικτη, πλήρως λειτουργική αλληλουχία ενισχυτή SV40 στα εμβόλια mRNA είναι «σχετικά υψηλές, σίγουρα όχι αμελητέες».

Ένα άλλο ζήτημα που έθεσε ο Δρ Provost είναι τα μολυσματικά θραύσματα DNA στα εμβόλια που πιθανότατα ενθυλακώνονται σε νανοσωματίδια λιπιδίων, τα οποία θα μπορούσαν να διευκολύνουν την παράδοσή τους στα ανθρώπινα κύτταρα. Προειδοποίησε ότι αυτό θα μπορούσε να καταστήσει τα όρια που έχουν τεθεί για τη μόλυνση του DNA - το οποίο καθιερώθηκε για το «γυμνό» DNA που δεν ενθυλακώνεται σε νανοσωματίδια - "εντελώς άσχετα".

Ακολουθία SV40 «Μόνο κίνδυνος, κανένα όφελος»

Η παρουσία της αλληλουχίας ενισχυτή ή υποκινητή SV40 σε μονοδύναμα και δισθενή εμβόλια της Pfizer ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον μικροβιολόγο κ. McKernan τον Απρίλιο του 2023. 

Χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους για την αξιολόγηση της σύνθεσης νουκλεϊκού οξέος τεσσάρων φιαλιδίων των εμβολίων Moderna και Pfizer, διαπίστωσε ότι τα εμβόλια COVID-19 που παρασκευάστηκαν από την Pfizer περιείχαν ενισχυτές και υποκινητές SV40 72bp.

Ο κ. McKernan δήλωσε ότι επειδή τα εμβόλια της Pfizer περιέχουν ήδη έναν υποκινητή AmpR παρόμοιο με το Moderna - το οποίο χρησιμοποιείται για την καθοδήγηση του γονιδίου αντοχής στα αντιβιοτικά - η συμπερίληψη του υποκινητή SV40 ήταν «εντελώς περιττή» και «μόνο κίνδυνος, κανένα όφελος».

Ο κ. McKernan δήλωσε ότι ενώ ο πλήρης ιός SV5 40kb ήταν παρών στα εμβόλια πολιομυελίτιδας, η παρουσία υποστηρικτών SV40 εξακολουθούσε να είναι ανησυχητική λόγω του κινδύνου ενσωμάτωσής τους στα ανθρώπινα γονιδιώματα κοντά σε ογκογονίδια, τα οποία είναι γονίδια που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν καρκίνο.
Ο Angus Dalgleish, καθηγητής ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή του Νοσοκομείου St. George στο Λονδίνο, έγραψε πρόσφατα στο The Conservative Woman για υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων μετά τον εμβολιασμό COVID-19 που είδε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, συμπεριλαμβανομένης μιας «επιδημίας εκρηκτικών καρκίνων» με πολλαπλή μεταστατική εξάπλωση.

Σημείωσε την πιθανή «ενσωμάτωση πλασμιδίου DNA και SV40 στην προώθηση της ανάπτυξης καρκίνου».

Αυτές οι ανησυχίες παραμένουν υποθετικές και δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί σε επιστημονικές έρευνες και μελέτες περιπτώσεων.

Ο εκπρόσωπος της Health Canada, Mark Johnson, δήλωσε στους Epoch Times ότι με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, στατιστικά στοιχεία και αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών, τα τρέχοντα δεδομένα δεν υποστηρίζουν την εμφάνιση των νέων φαινομένων επιθετικών ή «turbo καρκίνων».

Ενώ ο κ. Buckhaults δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν σκεπτικός σχετικά με τις αναφορές για «καρκίνους turbo» που προέρχονται από το εμβόλιο COVID-19, είπε ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ειδικοί που ανησυχούν για την ιδέα ότι το επιστημονικό κατεστημένο «οφείλει στο κοινό να διερευνήσει αυστηρά και να αναφέρει σχετικά με αυτό, ακόμη και αν [υπάρχουν] αρνητικά αποτελέσματα».
«Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες τους και να αντιμετωπίζονται από αρμόδιους επιστήμονες φροντίδας, ακόμη και αν οι ανησυχίες τους καταλήγουν να ακυρώνονται. Θα πρέπει να ψάξουμε για τέρατα κάτω από το κρεββάτι και να αναφέρουμε τα αποτελέσματα με ειλικρίνεια», πρόσθεσε.

«Κρυμμένο από τις ρυθμιστικές αρχές»

Ο Δρ Janci Lindsay, διευθυντής τοξικολογίας και μοριακής βιολογίας για τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, δήλωσε ότι οι αλληλουχίες πλασμιδικού DNA, όπως ο ενισχυτής SV40, θα μπορούσαν να είναι ογκογόνοι και να συμβάλλουν στην πρόκληση καρκίνων. Σημείωσε ότι ενώ ο ίδιος ο πλήρης ιός SV40 δεν βρίσκεται στα εμβόλια COVID-19, υπάρχει μια ακολουθία πυρηνικού εντοπισμού για τη λήψη των πλασμιδίων απευθείας στον πυρήνα των ανθρώπινων κυττάρων.

Ο Δρ Lindsay, ο οποίος κατέχει διδακτορικό στη Βιοχημεία και τη Μοριακή Βιολογία από τη Μεταπτυχιακή Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τέξας, δήλωσε στους Epoch Times ότι εάν οι υποκινητές SV40 ενσωματωθούν στο ανθρώπινο γονιδίωμα - σε μια διαδικασία γνωστή ως παρεμβατική μεταλλαξιογένεση - αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια σε γονιδιακές μεταλλάξεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν καρκίνους.

"Ή παίρνετε έναν υποκινητή, ας πούμε από το πλασμίδιο σας, που κάθεται πάνω από ένα ογκογονίδιο και οδηγεί την έκφραση αυτού του γονιδίου με τρελό τρόπο όπως δεν θα κάνατε κανονικά", είπε.

Ο Δρ Lindsay είπε ότι επειδή ο υποστηρικτής SV40 είναι τόσο ισχυρός υποστηρικτής, θα «καθίσει οπουδήποτε». Είπε ότι αυτό αυξάνει τον κίνδυνο να χτυπήσει ένα ογκογονίδιο και να οδηγήσει σε γονιδιακές εκφράσεις που προκαλούν καρκίνο ή να προσγειωθεί σε γονίδια καταστολής καρκινικών όγκων.

Ο Δρ Lindsay αμφισβήτησε γιατί η Pfizer απέτυχε να αποκαλύψει τον υποστηρικτή SV40 σε ρυθμιστικές αρχές όπως η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων και η Υγεία του Καναδά.

«ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ. Έτσι, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι εκεί, είναι το γεγονός ότι σκόπιμα κρύφτηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές», είπε.

Η Pfizer δεν απάντησε στο αίτημα της εφημερίδας Epoch Times για σχολιασμό.

Η Health Canada υποστηρίζει ότι με βάση την αξιολόγηση των δεδομένων και των επιστημονικών πληροφοριών για το εμβόλιο COVID-19, «καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το προφίλ κινδύνου/οφέλους εξακολουθεί να υποστηρίζει τη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech».

«Η Health Canada δεν βασίζεται στα συμπεράσματα που παρέχονται από τους κατασκευαστές εμβολίων. Η Health Canada διεξάγει μια εις βάθος ανεξάρτητη ανασκόπηση των απαιτούμενων αποδεικτικών στοιχείων που παρέχονται από τον κατασκευαστή για να διασφαλίσει ότι πληρούνται τα υψηλά μας πρότυπα για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα ", πρόσθεσε το τμήμα.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε για να διορθώσει το σχόλιο του Δρ Janci Lindsay σχετικά με την πιθανότητα οι αλληλουχίες DNA να είναι ογκογόνες. Οι Epoch Times λυπούνται για το λάθος.
Ο Noé Chartier συνέβαλε σε αυτή την έκθεση.

*
Ο Matthew Horwood είναι δημοσιογράφος με έδρα την Οττάβα, Καναδάς.


ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/world/exclusive-health-canada-confirms-undisclosed-presence-of-dna-sequence-in-pfizer-shot-5513277


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα στατιστικά στοιχεία "πέθανε ξαφνικά" vax εναντίον unvaxxed σας λένε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Οι υποστηρικτές του εμβολίου ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά σε όλη την ιστορία και δεν είναι τίποτα ασυνήθιστο. Αλλά δεν σας λένε ότι σχεδόν όλοι οι «πέθαναν ξαφνικά» ήταν εμβολιασμένοι κατά του COVID.
https://kirschsubstack.com/p/the-died-suddenly-vax-vs-unvaxxed



Άνδρας από το Οντάριο, Καναδάς, κατέθεσε αγωγή ύψους 35,6 εκατομμυρίων δολλαρίων κατά της Pfizer για τον θάνατο του γιου του από εμβόλιο
https://www.westernstandard.news/news/ontario-man-files-356-million-lawsuit-against-pfizer-over-sons-vaccine-death/49455

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!