Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Π λ η ρ ο φ ο ρ ι ο δ ό τ η ς της 'Pfizer' διαρρέει έγγραφα, που αποδεικνύουν, ότι η 'Pfizer' παρασκεύαζε ΚΡΥΦΑ τό θανατηφόρο φάρμακο REMDESIVIR!



Αυτή η υποστοίβα είχε προηγουμένως εκθέσει το θανατηφόρο φάρμακο ρεμδεσιβίρη:



Το ψευδές tweet (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/msm-admits-remdesivir-has-no-benefit):

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/msm-admits-remdesivir-has-no-benefit)

Τώρα πληροφοριοδότης της Pfizer που διέρρευσε μία από τις πιο σημαντικές ιστορίες στο Project Veritas στην παρακάτω συνέντευξη μόλις έφτασε σε αυτό το Substack με περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία...


















Ο Δρ Fauci και οι συνεργάτες του στο έγκλημα γνώριζαν όλοι ότι η ρεμδεσιβίρη δεν κάνει απολύτως τίποτα για να αποτρέψει ή να μετριάσει ή με οποιονδήποτε τρόπο να θεραπεύσει μια αναπνευστική νόσο, αλλά όλοι γνώριζαν πολύ καλά σύμφωνα με την καταστροφική δοκιμή Έμπολα ότι αυτό το θανατηφόρο φάρμακο θα προκαλούσε γρήγορα νεφρική ανεπάρκεια. Όταν σκόπιμα έσπρωξαν τη διασωλήνωση ως νοσοκομειακό πρωτόκολλο PSYOP-19, όλοι γνώριζαν επίσης πολύ καλά ότι τα υγρά που ανεβαίνουν μέσω των πνευμόνων από τη νεφρική ανεπάρκεια που προκαλείται από τη ρεμδεσιβίρη θα πιέζονταν με τη σειρά τους από τους αναπνευστήρες σε μια θανατηφόρα θεραπεία πρωτοκόλλου συνδυασμού, η οποία στη συνέχεια θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως «θάνατος από πνευμονία COVID».

Τώρα έχουμε αποδείξεις ότι ο κατασκευαστής των ενέσεων βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης ήταν επίσης πίσω από αυτό το δημοκτόνο νοσοκομειακό πρωτόκολλο που οδήγησε την υπερβάλλουσα θνησιμότητα υψηλότερα, έτσι ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν αυτούς τους σχετικούς θανάτους για να πάρουν πολύ περισσότερες τροποποιημένες μερίδες «εμβολίου» mRNA στον πληθυσμό.

Αυτά τα πρόσθετα στοιχεία αποδεικνύουν περαιτέρω ότι τα «πανδημικά» εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενορχηστρώθηκαν προσεκτικά από λίγους επιλεγμένους παίκτες που ήξεραν ακριβώς τι έκαναν εξαρχής.

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.







CDC: Συνήθως συνταγογραφούμενο αντιβιοτικό μπορεί να έχει άλλες χρήσεις
Το CDC εξέδωσε σχέδιο σύστασης για το ευρέως χρησιμοποιούμενο αντιβιοτικό δοξυκυκλίνη.

Γιατί το CDC εξέδωσε αυτή τη σύσταση για επαναχρησιμοποιημένες χρήσεις ενός φθηνού φαρμάκου όπως η δοξυκυκλίνη; Σας δίνουμε μία ιδέα: VAIDS και καρκίνοι turbo.
https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/commonly-prescribed-antibiotic-may?publication_id=400535&post_id=137862570&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνταγογράφησης του αντιβιοτικού δοξυκυκλίνη ως τρόπο πρόληψης ορισμένων σεξουαλικά μεταδιδόμενων λοιμώξεων (ΣΜΝ), σύμφωνα με σχέδιο σύστασης που δημοσιεύτηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) την περασμένη εβδομάδα.

"Ο σκοπός των προτεινόμενων κατευθυντήριων γραμμών είναι να παρέχουν ενημερωμένη κλινική καθοδήγηση στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για να ενημερώσουν τη χρήση δοξυκυκλίνης PEP για την πρόληψη βακτηριακών λοιμώξεων ΣΜΝ", αναφέρει το έγγραφο του οργανισμού υγείας έγγραφο , αναφερόμενο κυρίως σε βακτηριακές λοιμώξεις όπως χλαμύδια, γονόρροια και σύφιλη.

Το αντιβιοτικό «θα πρέπει να εφαρμοστεί στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για τη σεξουαλική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών για τη μείωση του κινδύνου, του ελέγχου και της θεραπείας των ΣΜΝ, του συνιστώμενου εμβολιασμού και της σύνδεσης με την προφύλαξη πριν από την έκθεση στον ιό HIV (PrEP), τη φροντίδα του HIV ή άλλες υπηρεσίες, ανάλογα με την περίπτωση», σύμφωνα με το προσχέδιο.

"Τα τρέχοντα δεδομένα υποδηλώνουν συνολικό όφελος από τη χρήση δοξυκυκλίνης PEP, αλλά οι πιθανοί κίνδυνοι που σχετίζονται με την ανάπτυξη αντοχής και τις επιπτώσεις στο μικροβίωμα θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά μετά την εφαρμογή αυτών των κατευθυντήριων γραμμών", δήλωσε το CDC.

Η δοξυκυκλίνη, η οποία αναπτύχθηκε για πρώτη φορά από την Pfizer πριν από δεκαετίες και ανήκει στο φάσμα των αντιβιοτικών τετρακυκλίνης, έχει χρησιμοποιηθεί ως προφυλακτικό έναντι πολλών μολυσματικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Lyme και της ελονοσίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία πρώτης γραμμής για τα χλαμύδια και μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σύφιλης.

[...]

Στα ύψη τα ΣΜΝ
Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα έχουν αυξηθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το CDC. Περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια περιπτώσεις χλαμυδίων, γονόρροιας και σύφιλης αναφέρθηκαν σε όλο το 2021, δήλωσε το CDC, σημειώνοντας ότι τα ποσοστά σύφιλης αυξήθηκαν κατά 32%, τα χλαμύδια κατά 4% και η γονόρροια κατά περισσότερο από 4% από το 2020 έως το 2021.

Η έκθεση του CDC αναφέρει ότι κοινότητες όπως «ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι άνδρες και νεότεροι άνθρωποι» έχουν «πληγεί ιδιαίτερα σκληρά» από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα τα τελευταία χρόνια.

Πριν από μήνες, το τμήμα υγείας του Σαν Φρανσίσκο άρχισε να προωθεί τη δοξυκυκλίνη ως μέτρο πρόληψης, σύμφωνα με έκθεση του Associated Press.


ΚΑΙ:



Οι ομοφυλόφιλοι και λοιποί LGBT του τύπου «τα πάντα είναι αγάπη» δημιουργούν και εξαπλώνουν ασθένειες ανθεκτικές στα φάρμακα όπως η σύφιλη και τα χλαμύδια
https://www.naturalnews.com/2023-10-08-gays-lgbt-drug-resistant-diseases-syphilis-chlamydia.html

1 σχόλιο:





  1. Σοκ!! Χορηγούνται μικρο τσίπς & Ρούτερ με το σκεύασμα της pfizer (2 Video).

    Ποιο χάραγμα και πράσινα αλογα…εδώ μιλάμε για ΤΗΝ σατανικότερη επινόηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ουτως ώστε, το κομμάτι αυτό του πληθυσμού που δεν θα αποδεκατιστεί, θα χάσει την ψυχή του, αφού θα ελέγχεται, θα καταγράφεται και ίσως να υπαγορεύεται η σκέψη…

    Άρα, τέλος η ελεύθερη βούληση και η αυτονομία της σκέψης στον άνθρωπο…

    Σας παραπέμπουμε  και στην εξοργισμένη αντίδραση του Ντελγκάντο όταν αρχικά εντόπισε νανοτεχνολογία στην αναθεματισμένη αυτή ένεση.

    Η “La Quinta Columna” εξέδωσε ένα νέο ανακοινωθέν ιδιαίτερης σημασίας. Αυτή τη φορά, καταγγέλλοντας την παρουσία μικροτεχνολογίας σε ένα φιαλίδιο της Pfizer.

    Η παρατήρηση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε αυτό το φιαλίδιο έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με οπτικό μικροσκόπιο σε όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα της ισπανικής ομάδας.

    Ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado Martín ζήτησε από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί του για να καταθέσουν ενώπιον νομικού οργάνου σχετικά με το περιεχόμενο του εμβολίου.

    Η Nioland σας μεταφέρει σε αυτό το άρθρο και στο video τα λόγια του ιδρυτή της “La Quinta Columna” στα Ελληνικά.



    video 1

    https://amazonios.net/sok-chorigoyntai-mikro-tsips-amp-royter-me-to-skeyasma-tis-pfizer-2-video/


    video 2

    https://amazonios.net/sok-chorigoyntai-mikro-tsips-amp-royter-me-to-skeyasma-tis-pfizer-2-video/

    πηγ& : amazonios.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!