Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΜΑΥΡΟ ΔΙΚΟΙΟ ΕΧΕΙ! Καθηγήτρια σέ σχολείο της Κυψέλης: «Από τά 25 παιδιά στήν τάξη τά 19 είναι ΞΕΝΑ ! – Δέν ΜΠΟΡΩ νά κάνω ΜΑΘΗΜΑ»!


«Μερικά από αυτά, που προέρχοντα από μουσουλμανικές χώρες (Αφγανιστάν κτλ), δεν ενδιαφέρονται καν να μάθουν ελληνικά»

Μια καθηγήτρια που διδάσκει σε Γυμνάσιο της Κυψέλης, κατήγγειλε πως από τα 25 παιδιά στην τάξη, τα 19 είναι ξένα, όχι μιας εθνικότητας, και δεν μπορεί να κάνει μάθημα.


Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά «πασχίζω να κάνω μάθημα στα ελληνικά, αλλά δεν τα καταφέρνω».

«Μερικά από αυτά, που προέρχοντα από μουσουλμανικές χώρες (Αφγανιστάν κ.τλ.), δεν ενδιαφέρονται καν να μάθουν ελληνικά. 

Πρέπει να σας πως ότι δεν ανήκω στην ακροδεξιά, αντιθέτως την απεχθάνομαι. 

Προσπαθώ όμως να κάνω την δουλειά μου, να διδάξω σε ελληνικό σχολείο, αλλά δεν τα καταφέρνω και απελπίζομαι», συμπλήρωσε.

Άραγε, οι 19 αλλοδαποί θα ενσωματωθούν, ή τα 6 ελληνόπουλα θα υιοθετήσουν στοιχεία της κουλτούρας των αλλοδαπών;


https://www.epilekta.com/2024/03/25-19.html


6 σχόλια:

  1. Καί είναι απολύτως βέβαιο καί επαληθευμένο, ότι δέν είναι η μόνη Δασκάλα Δημοτικού Σχολείου του κέντρου των Αθηνών, που στήν κυριολεξία "πνίγεται" από αυτήν τήν αρρωστημένη κατάσταση, που έχει από ετών φθάσει νά αντιμετωπίζεται ως γάγγραινα!
    Τί είδους ενδιαφέρον γιά ελληνομάθεια νά έχουν τά μικρά μουσουλμανάκια, άν στό σπίτι όπως είναι γνωστό σέ όλους υπάρχει 'πλύση εγκεφάλου' υπέρ του Ισλάμ καί κατά του Χριστιανισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ) ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ.
    ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γκοϊμ δεν ήθελαν (και δεν θέλουν) να ακούνε για εθνικισμούς και ανώτερες φυλές, τους αρέσει ο πολυφυλετισμός και η κατάκτηση (χωρίς εναν πυροβολισμό) της χώρας τους απο τα τριτοκοσμικά σκουπίδια που μεταφέρουν οι σιωνιστές. Προσέξτε μη σας χαρακτηρίσουν "ναζί" και αφήστε την πατρίδα σας στα βρομόχερα των λαθροεποίκων. Α, και καλούς μιγάδες απογόνους στα παιδιά σας. Να έχετε εγγονάκια απο όλα τα χρώματα, αλλά προσοχή, πάντα να επισημαίνετε οτι δεν είστε φασίστες. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε γκοϊμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι έχουν κάποια οικονομική άνεση στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία αντίθετα οι φτωχοί που δεν έχουν λεφτά να τα στείλουν στα ιδιωτικά τα στέλνουν στα δημόσια και βγαίνουν τούβλα γιατί οι δάσκαλοι δεν μπορούν να κάνουν μάθημα σαν την ανωτέρω γιατί τα αλλοδαπά καθυστερούν την πρόοδο των ελληνόπουλων. Όταν από τα 25 παιδιά τα 19 δεν καταλαβαίνουν τι τους λες αναγκαστικά πέφτει το επίπεδο της διδασκαλίας και τα αλλοδαπά παίρνουν στον λαιμό τους τα ελληνόπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιταλία: Στα σχολεία, οι περισσότεροι μαθητές πρέπει να είναι Ιταλοί, λέει ο υπ. Παιδείας<>https://www.iefimerida.gr/kosmos/italia-sholeia-mathites-na-einai-italoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!