Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Η σύνδεση με τη Victoria Nuland






















Φαίνεται να υπάρχουν πολλές τρύπες στην αφήγηση που επινοήθηκε από την κουρελιασμένη ομάδα που έγινε μαζικός δολοφόνος: ακολουθώντας έναν ισλαμιστή ιεροκήρυκα στο Telegram, πρόσφερε αυτό που αργότερα καθιερώθηκε ως ένα μικροσκοπικό ποσό των 500 χιλιάδων ρουβλίων (περίπου 4.500 δολλάρια) για τους τέσσερεις από αυτούς να πυροβολούν τυχαίους ανθρώπους σε μια αίθουσα συναυλιών, έστειλε τα μισά χρήματα μέσω Telegram, και κατευθύνθηκαν σε μια κρύπτη όπλων όπου βρίσκουν AK-12 και χειροβομβίδες.

















Ακολουθώντας τη συμβίωση οποιασδήποτε ουκρανικής κυβέρνησης μετά το 1991 με διάφορες τρομοκρατικές / τζιχαντιστικές στολές, το Κίεβο μετά το Μαϊντάν υπερτροφοδότησε αυτές τις συνδέσεις ειδικά με τις συμμορίες του Ιντλίμπ, καθώς και με τις στολές του βόρειου Καυκάσου, από τους Τσετσένους Σισάνι μέχρι το ISIS στη Συρία και στη συνέχεια το ISIS-K. Η GUR στοχεύει συνήθως στη στρατολόγηση κατοίκων του ISIS και του ISIS-K μέσω διαδικτυακών chat rooms. Ακριβώς το modus operandi που οδήγησε στην επίθεση στο Crocus.





Όσο για το ISIS, όλοι όσοι παρακολουθούν σοβαρά τη Δυτική Ασία γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια γιγαντιαία απάτη αντιπερισπασμού, με τους Αμερικανούς να μεταφέρουν πράκτορες του ISIS από τη βάση Al-Tanf στον ανατολικό Ευφράτη και στη συνέχεια στο Αφγανιστάν μετά την ταπεινωτική «απόσυρση» του Ηγεμόνα. Το Project ISIS-K ξεκίνησε στην πραγματικότητα το 2021, αφού κατέστη άσκοπο να χρησιμοποιηθούν μπράβοι του ISIS που εισήχθησαν από τη Συρία για να εμποδίσουν την αμείλικτη πρόοδο των Ταλιμπάν.









ΠΗΓΗ: transition-news.org

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!