Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δρ. Betsy Eads: Εμβολιασμένοι και ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ χρειάζονται θεραπεία ΤΩΡΑ



Από την USAWatchdog.com του Greg Hunter(Δημοσίευση το βράδυ του Σαββάτου)


Η Δρ Betsy Eads προειδοποίησε για ακραίες ασθένειες και θανάτους που προκύπτουν λόγω του βιολογικού όπλου/εμβολίου CV19 από την αρχή του Covid από τη μόλυνση έως την ένεση. Προειδοποίησε για το AIDS, τη στειρότητα, τους καρκίνους turbo, τις καρδιακές παθήσεις, τους θρόμβους αίματος και πολλά άλλα προβλήματα που προκαλούνται από την ένεση βιολογικού όπλου CV19. 

Η Δρ Eads είχε δίκιο κάθε φορά. Τώρα, η Δρ Eads λέει ότι όλοι χρειάζονται θεραπεία είτε είστε εμβολιασμένοι για CV19 είτε όχι. Ο

Η Δρ Eads εξηγεί: «Έχουμε μετάδοση από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους. Παίρνουμε χημικούς αεροψεκασμούς. Βάζουν το mRNA στο φαγητό μας. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, ο κόσμος πρέπει να αποτοξινωθεί και να προστατεύσει τον εαυτό του είτε είστε εμβολιασμένοι είτε όχι. Υποστηρίζω ότι όλοι πρέπει να παίρνουν λίγη ιβερμεκτίνη».

Τι γίνεται με το λεγόμενο «Long Covid» που βιώνουν οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια; 

Η Δρ Eads λέει: «Ο ορισμός μου για το "Long Covid" είναι τραυματισμός από το εμβόλιο ή / και μετάδοση από την πρωτεΐνη ακίδα. Νομίζω ότι αυτός ο όρος έχει εξελιχθεί και ο Δρ Kory περιλαμβάνει επίσης αυτόν τον ορισμό με τους ασθενείς-τραυματίες από το εμβόλιο. Περιθάλπει όχι μόνο ασθενείς τραυματίες από εμβόλια, αλλά ασθενείς που έχουν τραυματιστεί από μετάδοση από κάποιον εμβολιασμένο για CV19. Γνωρίζουμε ότι η μετάδοση (από τους εμβολιασμένους για CV19) είναι ένα πραγματικό πράγμα».

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, στο USAWatchdog.com, η Δρ Eads προέβλεψε «τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο νεκρούς ή ανάπηρους από το βιολογικό όπλο CV19». Έχουμε ήδη ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό και δεν υπάρχει τέλος στον ορίζοντα με νέους και εκτοξευόμενους αριθμούς θανάτων και τραυματισμών. 

Η Δρ Eads λέει: «Οι αριθμοί του Ed Dowd, οι αναλογιστές αριθμοί και η εξέταση των αριθμών του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκουν 2,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνιμα τραυματισμένους ή σκοτωμένους από το εμβόλιο CV19. 

Αν κοιτάξετε την έκθεση Deagel, μπορεί να δούμε κάποιες τεράστιες απώλειες πληθυσμού μέχρι το 2025. Οι προβλέψεις του Deagel δείχνουν ότι οι ΗΠΑ πέφτουν από 330 εκατομμύρια σε 89 εκατομμύρια ανθρώπους. 

 Ηνωμένο Βασίλειο, ο Deagel προβλέπει ότι ο πληθυσμός θα μειωθεί από 67 εκατομμύρια σε 15 εκατομμύρια ανθρώπους ως άμεσο αποτέλεσμα των βιολογικών όπλων Covid 19.

Πότε κορυφώνεται ο θάνατος και η αναπηρία; Η Δρ Eads λέει: «Σε μια προηγούμενη συνέντευξη εδώ, είπα ότι θα φτάσουμε στο αποκορύφωμά μας σε πέντε χρόνια. Βλέπουμε τεράστιους αριθμούς στα δεδομένα DMED. Αυτά είναι τα στρατιωτικά δεδομένα και είναι πιο ακριβή από τα δεδομένα VAERS. 
Το 97% του στρατού μας εμβολιάστηκαν για CV19. Σε αυτά τα δεδομένα, τα οποία είναι πολύ ακριβή, οι καρκίνοι έχουν αυξηθεί σε όλους τους τομείς κατά 1.000%. Έχουμε κάποιες θεραπείες για να χειριστούμε την πρωτεΐνη ακίδα από τα εμβόλια CV19. . . . αλλά δεν έχουμε καμμία θεραπεία για να κλείσουμε το mRNA που παράγει την πρωτεΐνη ακίδα

Έτσι, αυτοί οι αριθμοί μπορεί να αυξηθούν εκθετικά μέχρι να έχουμε θεραπείες».

Ένας τρόπος για να μειώσετε τις αναπηρίες και τους θανάτους από το εμβόλιο CV19 είναι να χρησιμοποιήσετε την ιβερμεκτίνη. Η Δρ Eads λέει ότι είναι μια από τις καλύτερες και ασφαλέστερες θεραπείες εκεί έξω τώρα για τη θεραπεία του CV19 τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους μη εμβολιασμένους που δέχονται μετάδοση από τους εμβολιασμένους. Ο FDA μόλις διευθέτησε μια αγωγή από τον Δρ Pierre Kory και άλλους γιατρούς. Η Δρ Eads λέει, "Έκτακτη επικαιρότητα που μόλις βγήκε είναι ότι ο FDA χάνει τον πόλεμο για την ιβερμεκτίνη. Ο FDA πρέπει να ανακαλέσει. . . ο,τιδήποτε είπε αρνητικό για την ιβερμεκτίνη."

Έτσι, φαίνεται ότι η ιβερμεκτίνη θα γίνει όλο και πιο εύκολο να την πάρει κανείς με συνταγή, η οποία είναι αναμφισβήτητα το ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό φάρμακο που εφευρέθηκε ποτέ.

Υπάρχουν πολύ περισσότερες πρωτοποριακές, πρώτης γραμμής ιατρικές πληροφορίες στη σχεδόν 44λεπτη συνέντευξη.

Ακολουθήστε τον Greg Hunter καθώς μιλάει με την 25χρονη βετεράνο Δρ Elizabeth Eads, DO, εκθέτοντας τα ψέμματα που λένε στο κοινό οι Big Pharma, CDC, FDA και NIH. Η Δρ Eads συνεχίζει να επισημαίνει τις πραγματικές μη αναφερόμενες επιπτώσεις των βιολογικών όπλων CV19.



Μετά τη συνέντευξη:

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη Δρ Elizabeth (Betsy) Eads στο Twitter, Telegram και Truth Social Dr Betsy και CloutHub DrEads

Η Δρ Eads έχει μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται HealingHumanityWorldwide.com.

Η Δρ Eads συνιστά επίσης FLCCC.net και το "I-RECOVER: post vaccine treatment".


FLCCC.NET : I-RECOVER: θεραπεία μετά το εμβόλιο

therealdrjudy.com: Πακέτο
πρωτοκόλλου αποκατάστασης Detox Bundle- Ener DMG liquid 60 (διμεθυλογλυκίνη)

Πρωτόκολλα Δρ Eads:

Οξεία Συμπτώματα: Ιβερμεκτίνη / HCQ
NAC / γλουταθειόνη
Χουμικά/φουλβικά ορυκτά
ανοσολογική υποστήριξη
Κουερσετίνη
Μελατονίνη (Melatonin)
Ψευδάργυρος
Χαλκός
Βιταμίνη D3
Βιταμίνη C
Σελήνιο
Βουδεσονίδη εισπνευστήρας
Nattokinase
Ρινική πλύση υπεροξειδίου του υδρογόνου ή
Nanonist ρινικό/στοματικό σπρέι
Zithromax/δοξυκυκλίνη

Βιολογικό όπλο αποτοξίνωσης: HCQ/IVM- ivermectin.com
Σπρέι ιντερφερόνης- rupharma.com
Ιώδιο 12,5 mg
Διοξείδιο του χλωρίου- kvlabs.com
NAC/γλουταθειόνη
Κουερσετίνη
Σελήνιο
Χαλκός
Χρώμιο/Berberine
Καρδιοκαθαρισμοί
Ener DMG-drjudy@therealdrjudy.com
Υγρά / φουλβικά ορυκτά Nanomist

IV θεραπεία
αποσιδήρωσης Ζεόλιθος- www.life-enthusiast.com
Fenebendazole
Υπέρυθρη σάουνα
Suramin- mahoneylive.com
nattokinase
Απενεργοποίηση 5G / μπλοκ - bodyalign.com
Καθαρή διατροφή
Καθαρό νερό, χωρίς ΓΤΟ
Μην θεραπεύετε τον πυρετό με advil/tylenol


Σχετικά άρθρα:



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:
Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του


Διασωληνωμένος ο Κόκοτας - Η ανακοίνωση του "Γεννηματάς" για την υγεία του


Έγγραφα από την υπηρεσία δημόσιας υγείας της Γερμανίας αποκαλύπτουν ότι η απόφαση για «lockdown» ήταν πολιτική


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ινστιτούτο Robert Koch, Μάρτιος 2021: «Πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι;» και «Περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν σε ένα φυσιολογικό κύμα γρίπης παρά στον Covid-19»
Αυτές και άλλες σημειώσεις πρωτοκόλλου από το Ινστιτούτο Robert Koch, οι οποίες δείχνουν πόσο δικαιολογημένη ήταν η κριτική της πολιτικής Corona, φτάνουν τώρα στο κοινό. Αυτό κατέστη δυνατό από το περιοδικό "Multipolar".


Η κυβέρνηση των Κάτω Χωρών δηλώνει ότι η παροχή αποδεικτικών εγγράφων σχετικά με την επιφύλαξή της (ή όχι) που υποβλήθηκε στον ΠΟΥ σχετικά με τις τροποποιήσεις του ΔΥΚ του 2022 θα μπορούσε να επηρεάσει τις διπλωματικές σχέσεις της
Αν δεν έκαναν ποτέ κράτηση τότε δεν θα υπήρχε κανένα έγγραφο. Υπάρχει όμως ένα έγγραφο και αποκρύπτεται


Η μαζική δημοσίευση γερμανικών εγγράφων ρίχνει ακόμα περισσότερο φως σε ολόκληρη τη φάρσα του Covid, σαν να χρειαζόταν περισσότερο φως


Γερμανός γιατρός αρνείται να θεραπεύσει πολιτικό του AfD
Ένας γιατρός στο γερμανικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης αρνείται να κουράρει έναν από τους ασθενείς του επειδή είναι τοπικός πολιτικός στο κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).


Απαίτηση μάσκας: Τα αρχεία RKI αποδεικνύουν πώς μας είπαν ψέμματα
«Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία λόγω της δηλωμένης πανδημίας»


Νευρολόγος εξηγεί τρεις πρώιμες κόκκινες σημαίες άνοιας που πρέπει να γνωρίζετε
Ένας νευροεπιστήμονας έχει μιλήσει για μερικά από τα πρώτα σημάδια της νόσου του Alzheimer, συμπεριλαμβανομένου ενός που επηρεάζει τη διάθεση των ανθρώπων.


Μελέτη αποκαλύπτει: Παίζοντας ένα μουσικό όργανο προάγει την υγεία του εγκεφάλου
Συγκεκριμένα, παίζοντας πληκτροφόρα όργανα όπως πιάνο ή όργανο φαίνεται να προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος. Αυτό καθιστά σαφές ότι ποτέ δεν είναι αργά για να μάθετε νέες δραστηριότητες για την τόνωση του εγκεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!