Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο ΠΟΥ προτρέπει τις χώρες να υπογράψουν παγκοσμιοποιημένη συνθήκη πανδημίας έως τον Μάϊο: «Μια νέα απειλή θα προκύψει»

Γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus
YouTube/Στιγμιότυπο οθόνης

Η παρότρυνση του ΠΟΥ προς τις χώρες να υπογράψουν τη «Συμφωνία για την Πανδημία» έρχεται μετά την προειδοποίηση της συντηρητικής βουλευτού Leslyn Lewis ότι οι διατάξεις που περιέχονται στο έγγραφο θα δώσουν στην ομάδα της παγκοσμιοποίησης παράλογη εξουσία επί των Καναδών πολιτών.

(LifeSiteNews) - Ο παγκοσμιοποιημένος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε μια «επείγουσα» έκκληση προς τις χώρες σε όλο τον κόσμο να υπογράψουν τη «Συμφωνία Πανδημίας» που υπονομεύει την κυριαρχία τους μέχρι τον Μάϊο.

Σε δελτίο τύπου της 20ής Μαρτίου, ο ΠΟΥ ζήτησε «επιτάχυνση της προόδου» από τις χώρες που προσχωρούν στην προτεινόμενη συνθήκη τους, τη Συμφωνία για την Πανδημία, την οποία επικριτές όπως η συντηρητική βουλευτής Leslyn Lewis έχουν προειδοποιήσει ότι θα δώσει στον ΠΟΥ αυξημένη εξουσία στον Καναδά σε περίπτωση άλλης «πανδημίας» ή άλλων λεγόμενων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

«Καλούμε τους ηγέτες όλων των χωρών να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να εξασφαλίσουν μια αποτελεσματική συμφωνία για την πανδημία έως τον Μάϊο», αναφέρεται σε κοινή επιστολή υψηλόβαθμων πολιτικών προσωπικοτήτων.

«Θα προκύψει μια νέα απειλή πανδημίας - και δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην είμαστε έτοιμοι γι' αυτό», προειδοποίησε, καλώντας τους διαπραγματευτές «να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους» για να τηρήσουν την «επικείμενη προθεσμία» του Μαΐου 2024.

Η επιστολή συμβούλευε επίσης τις χώρες να μην πιστεύουν την «κακόβουλη εκστρατεία παραπληροφόρησης εναντίον του ΠΟΥ».

«Αυτή η παγκόσμια προσπάθεια απειλείται από την παραπληροφόρηση», ισχυρίστηκε. «Μεταξύ των ψευδών που κυκλοφορούν είναι ισχυρισμοί ότι ο ΠΟΥ σκοπεύει να παρακολουθεί τις κινήσεις των ανθρώπων μέσω ψηφιακών διαβατηρίων, ότι θα αφαιρέσει την εθνική κυριαρχία των χωρών, και ότι θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ένοπλες δυνάμεις για να επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και lockdown».

«Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και οι κυβερνήσεις πρέπει να εργαστούν για να τους αποκηρύξουν με σαφή γεγονότα», συνεχίζει η επιστολή.

Ενώ ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ότι η συμφωνία δεν θα υπονομεύσει την εθνική κυριαρχία, τον Ιανουάριο, η Lewis αποκάλυψε ότι ο νέος Διεθνής Κανονισμός Υγείας (IHR) που περιέχεται στην πρόταση θα θέσει σε κίνδυνο την κυριαρχία του Καναδά, δίνοντας στον διεθνή οργανισμό αυξημένη εξουσία επί των Καναδών.

«Ο Καναδάς συναίνεσε στις τροποποιήσεις του Διεθνούς Υγειονομικού Κανονισμού (ΔΥΚ) του ΠΟΥ, οι οποίες περιορίζουν τον χρόνο του Καναδά να απαντήσει σε περαιτέρω τροποποιήσεις, παρά το γεγονός ότι χιλιάδες Καναδοί υπέγραψαν μια αναφορά εκφράζοντας τις ανησυχίες τους», προειδοποίησε.

Η δήλωση της Lewis τον Ιανουάριο ακολούθησε την έγκριση τον Οκτώβριο μιας αναφοράς που απαιτούσε από την κυβέρνηση των Φιλελευθέρων υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Τζάστιν Τρυντώ να αποσυρθεί «επειγόντως» από τα Ηνωμένα Έθνη και την υποομάδα τους, τον ΠΟΥ, λόγω της υπονόμευσης της εθνικής «κυριαρχίας» και της «προσωπικής αυτονομίας» των πολιτών από τους οργανισμούς.

Προειδοποίησε ότι οι «μυστικές διαπραγματεύσεις» τροπολογιών θα μπορούσαν να «επιβάλουν απαράδεκτη, παρεμβατική καθολική παρακολούθηση, παραβιάζοντας τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που εγγυάται η καναδική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων και ο Χάρτης Δικαιωμάτων και Ελευθεριών».

Παρά το γεγονός ότι σχεδόν 19.000 Καναδοί υπέγραψαν την αναφορά, η κυβέρνηση Τριντό υιοθέτησε τις τροποποιήσεις που πρότεινε ο ΠΟΥ.

Επιπλέον, νωρίτερα αυτό το μήνα, διαδηλωτές περικύκλωσαν την έδρα του Edmonton του mainstream μέσου ενημέρωσης CTV News για να απαιτήσουν κάλυψη του σχεδίου του Καναδά να υπογράψει τη συνθήκη τον Μάϊο.

ΠΗΓΗ: WHO urges countries to sign globalist pandemic treaty by May: 'A new threat will emerge' - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η έκθεση του WEF προτείνει ότι η ψηφιακή «ταυτότητα metaverse» θα γίνει κεντρική στην καθημερινή ζωή

Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα είναι το διαβατήριό σας στο μετασύμπαν, όπου θα χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση, την πρόβλεψη και τη μίμηση της συμπεριφοράς σας, καθορίζοντας παράλληλα το επίπεδο πρόσβασής σας σε πληροφορίες και χώρους.




Ο Καναδάς ετοιμάζεται να ξεκινήσει το «open banking». Δείτε τι σημαίνει αυτό

Η εμπειρία με την ανοικτή τραπεζική μέχρι στιγμής δείχνει ότι τα οφέλη είναι ως επί το πλείστον υπερβολικά και ότι, ενώ δεν αυξάνει απαραίτητα τον κίνδυνο απάτης, δεν τον εξαλείφει ούτε. Απλώς μετατοπίζει τους κινδύνους αλλού.


Νόμος στην πολιτεία της Λουιζιάνα των ΗΠΑ απαγορεύει τον ΠΟΥ, τον ΟΗΕ και το WEF
«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δεν έχουν καμία δικαιοδοσία ή εξουσία στην πολιτεία της Λουιζιάνα». Σε μια κίνηση ορόσημο για την κρατική κυριαρχία και την τοπική αυτοδιοίκηση, η Γερουσία της Λουιζιάνας ψήφισε την Τρίτη το νομοσχέδιο αριθ. 133 της Γερουσίας, ένα νομοσχέδιο που στοχεύει να περιορίσει σημαντικά την επιρροή και τη δικαιοδοσία ορισμένων διεθνών οργανισμών εντός της πολιτείας.



Αυξανόμενες ανησυχίες στο ελβετικό κοινοβούλιο σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ΠΟΥ
Λίγες εβδομάδες πριν από τις αποφασιστικές ημέρες στην έδρα του ΠΟΥ στη Γενεύη, σχηματίζεται κοινοβουλευτική αντίσταση μεταξύ των Ελβετών. Ορισμένοι πολιτικοί στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο δεν θέλουν να αφήσουν την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του ΠΟΥ στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!