Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Συμπόσιο Fahrenbach: Οι γιατροί-εμβολιαστές πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν

 



Ο περιορισμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών μέσω των μέτρων για τον κορωνοϊό, η διαιώνιση αυτής της πολιτικής καταπάτησης μέσω των επί του παρόντος προγραμματισμένων συνθηκών του ΠΟΥ και η περιοριστική αφήγηση για το CO2 ήταν τα θέματα του Συμποσίου Fahrenbach, το οποίο οι Δικηγόροι για την Ενημέρωση πραγματοποίησαν από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου 2024 στο 
Golfhotel Schlossgut Fahrenbach.

28 Μαρτίου 2024
από τη Δρ Christine Born
Χρόνος ανάγνωσης: 8,8 λεπτά


Ο δικηγόρος Δρ Josef Hingerl, ιδιοκτήτης του Fahrenbach Golf Hotel με την προνομιακή του θέση στο φυσικό πάρκο Fichtelgebirge, είχε οργανώσει και συντονίσει την εκδήλωση. Στον χαιρετισμό του, κατέστησε σαφές: «Χωρίς να συμβιβαστεί με την πολιτική για τον κορωνοϊό, η κοινωνία δεν μπορεί να θεραπευτεί. Χωρίς διαφάνεια, δεν μπορεί να υπάρξει επαναξιολόγηση».

Είναι επίσης απαραίτητο να δείξουμε συγκεκριμένα ποιοι άνθρωποι έχουν ενοχλήσει και αρρωστήσει την κοινωνία με την απόφασή τους. Οι γιατροί που βοήθησαν τους ασθενείς τους εκείνη την εποχή, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να διώκονται στο δικαστήριο ή ακόμα και στη φυλακή, πρέπει να αθωωθούν.

Οι περίπου 200.000 εμβολιαστές-γιατροί που δεν μπόρεσαν να ενημερώσουν επαρκώς τους ασθενείς τους επειδή δεν υπήρχε σχεδόν καμμία πληροφορία σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 θα έπρεπε να αναγνωρίσουν ότι είχαν διαπράξει εγκλήματα εμβολιάζοντας. 

Την παραδοχή της ενοχής θα ακολουθούσε αμνηστία. Αν αυτοί  οι γιατροί  – ως κερδοσκόποι της περιόδου του κορωνοϊού – πλήρωναν μόνο πέντε ευρώ ανά εμβόλιο σε ένα ταμείο αποζημίωσης ως αποζημίωση, τα θύματα του εμβολιασμού θα βοηθούνταν πολύ.

Πώς μπορώ να μετρήσω μια πανδημία;

Ο Josef Hingerl (75 ετών), ο οποίος είναι δικηγόρος εδώ και 50 χρόνια, εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι το νομικό σύστημα στη Γερμανία είχε καταρρεύσει τόσο πολύ λόγω της πολιτικής για τον κορωνοϊό. «Το δικαστικό σώμα δεν έβαλε τέλος στην κατακραυγή, οι άνθρωποι έπρεπε να βγουν στους δρόμους».

Αλλά ευτυχώς θα υπήρχαν εξαιρέσεις. Για αυτόν, αυτό περιλαμβάνει επίσης τον Tom Lausen, προγραμματιστή, αναλυτή δεδομένων και συν-συγγραφέα του βιβλίου "The Intensive Mafia". 2 Ο Lausen έθεσε το ακόλουθο ερώτημα στην παρουσίασή του: Πώς μπορώ να μετρήσω μια πανδημία; Για το σκοπό αυτό, παρουσίασε επιμέρους «σημεία μέτρησης» που κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης θα μπορεί να εφαρμόσει σε μια πανδημία στο μέλλον. 3 Για παράδειγμα, πώς συμπεριφέρονται οι ίδιοι οι διαχειριστές κρίσεων; Φωτογραφία από το Der Spiegel της 13ης Μαρτίου 2020 με τίτλο: «Τώρα κυβερνά η ομάδα κρίσης». 4 Τι ξεχωρίζει σε αυτή τη φωτογραφία; «Για μια εξαιρετικά μεταδοτική, θανατηφόρα ασθένεια, οι άνθρωποι που εμπλέκονται είναι επικίνδυνα σφιχτοί», δήλωσε ο Lausen.

Σε μια πανδημία, είναι επίσης δυνατό να διερευνηθεί το ερώτημα εάν τα νοσοκομεία είναι πραγματικά υπερφορτωμένα. Σε κάθε περίπτωση, δεν έγινε λόγος για αυτό κατά την περίοδο του κορωνοϊού. Ακόμη και το ιατρικό περιοδικό Ärzteblatt θα είχε τίτλο "ιστορικά χαμηλή πληρότητα κλινών". 5 Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Tom Lausen κατέδειξε επίσης εντυπωσιακά την αμφισβήτηση του εργαλείου ChatGPT, το οποίο βοήθησε τον ίδιο και τη σύζυγό του Ulrike Lausen ως βοηθό για το νέο τους βιβλίο. 6


Ολοκληρωτική στρατηγική μάρκετινγκ ενός φαρμάκου

Ο γενικός ιατρός και ιατρικός συγγραφέας Dr. Gunter Frank, ο οποίος έχει δείξει και αμφισβητήσει την πορεία της πολιτικής και υγειονομικής κρίσης γύρω από τον κορωνοϊό στο βιβλίο του «Το κρατικό έγκλημα», υποστήριξε στην ομιλία του την τεκμηριωμένη ιατρική που ελέγχει ακριβώς εάν μια θεραπεία ωφελεί πραγματικά ή, όπως στην περίπτωση του εμβολιασμού κατά της Covid-19, είναι πολύ επικίνδυνη. 7 Οι παρασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων ασκούσαν ανέκαθεν πίεση και ήθελαν να παρακάμψουν τους ελέγχους. Ωστόσο, υπάρχουν εύλογα κριτήρια για τη φαρμακευτική αγωγή.

Η μελέτη της Biontech-Pfizer είναι άθλια, ένας εμβολιασμός δεν μπορεί να προστατεύσει από τη μόλυνση από έναν αναπνευστικό ιό.

Στο μέλλον, θα είναι επομένως σημαντικό για τους ασθενείς να έχουν πληροφορίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν συνειδητή απόφαση υπέρ ή κατά της θεραπείας. 8 Εξάλλου, η ιατρική είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου. Πάνω απ' όλα, ο γιατρός επέκρινε την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού Covid-19 ως «ολοκληρωτική στρατηγική μάρκετινγκ ενός φαρμάκου». Ένα κακό προϊόν θα είχε δημιουργήσει τεχνητές αγορές – και τα παιδιά θα είχαν επηρεαστεί στη διαδικασία.

Η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη

Οι δικηγόροι Chris Moser και Jürgen Müller αναφέρθηκαν στη νομολογία των τελευταίων τριών ετών, η οποία στις αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε χειραφετηθεί πολύ σπάνια από την πολιτική αφήγηση του κορωνοϊού. 

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι γιατροί διώκονται νομικά από το 2020. Ξεκίνησε με εκφοβιστικές κατ' οίκον έρευνες, σύμφωνα με τον Chris Moser. 

Οι γιατροί, οι οποίοι ήταν κοντά στους ασθενείς τους, τέθηκαν υπό τεράστια πίεση. Ξανά και ξανά, τα ιατρικά πιστοποιητικά περιγράφονταν ως «ψευδή πιστοποιητικά υγείας».

Μια πολύ γνωστή περίπτωση είναι αυτή του γιατρού Δρ Heinrich Habig, ο οποίος έπρεπε να περάσει τρία τέταρτα του έτους σε προδικαστική κράτηση. 

Ο ίδιος ο Chris Moser έχει παρακολουθήσει κάποιες δίκες αυτού του είδους: «Η εντύπωσή μου είναι ότι οι δικαστές αισθάνονται άβολα και ανασφαλείς». 

Ο δικηγόρος Jürgen Müller επέκρινε τον εμβολιασμό των παιδιών στη Βαυαρία και τα λεωφορεία εμβολιασμού μπροστά από τα σχολεία.

Ο σύλλογος «Δικαιώματα του Παιδιού Τώρα» προσπάθησε να εκπαιδεύσει τους γονείς 9 ότι τα παιδιά διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο βλάβης από το εμβόλιο. Το κλίμα της συζήτησης έχει πλέον αλλάξει κάπως, και είναι σημαντικό να πούμε τι είναι. Ωστόσο, είναι αμφίβολο εάν τα εμπλεκόμενα μέρη δεσμεύονται για επαναξιολόγηση.


Νέα έργα του ΠΟΥ - Το συμφέρον για το κέρδος πριν από το ενδιαφέρον για την υγεία

Η εμπειρογνώμονας διεθνούς δικαίου Δρ Beate Pfeil μίλησε για τον ΠΟΥ, που ιδρύθηκε το 1948, ο οποίος θέλει να υιοθετήσει τον τροποποιημένο Διεθνή Υγειονομικό Κανονισμό (ΔΥΚ) και τη νέα συνθήκη πανδημίας μεταξύ 27 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2024. 

Το 1982, υπήρξε ένα σημείο καμπής εντός του ΠΟΥ. Αρχικά, ο στόχος ήταν η βελτίωση των συνθηκών υγείας, για παράδειγμα με την παροχή πρόσβασης σε καλό πόσιμο νερό, αλλά το 1982 οι υποχρεωτικές συνδρομές μελών πάγωσαν. 

Ως αποτέλεσμα, ο ΠΟΥ έχει γίνει (πάρα πολύ) εξαρτημένος από δωρεές και τώρα λαμβάνει το 80% των εθελοντικών δωρεών, οι οποίες, ωστόσο, πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο σκοπό. Η εξάρτηση από τις ομάδες πίεσης και το κίνητρο του κέρδους βρήκαν έτσι το δρόμο τους στο έργο του ΠΟΥ.

Τώρα τα 194 κράτη του ΠΟΥ πρόκειται να ψηφίσουν για τις δύο πολυμερείς συνθήκες που είναι δεσμευτικές βάσει του διεθνούς δικαίου. 

Ο λόγος: ο παγκόσμιος, επικίνδυνος αντίκτυπος των πανδημιών, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί πρωτίστως με έγκαιρη και ισότιμη πρόσβαση σε ιατρικά προϊόντα. 

Αμφότερες οι συνθήκες υπόκεινται στον Βασικό Νόμο και, ως εκ τούτου, μπορούν να προσβληθούν. Ο ΔΥΚ ρυθμίζει την παρακολούθηση της παγκόσμιας μόλυνσης και την κήρυξη έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC) και τις συνέπειές της.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Γενικός Διευθυντής μπορεί αυθαίρετα να κηρύξει ένα PHEIC και, σε αυτή τη βάση, εξίσου αυθαίρετα να εκδώσει νέα υποχρεωτικά μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη αρχή που να μπορεί να ελέγχει τις αποφάσεις της βάσει αντικειμενικών κριτηρίων. Έτσι, τα θεμελιώδη δικαιώματα θα μπορούσαν να παραβιαστούν μαζικά.

Αυτό συμβαδίζει με τα ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τις υποχρεώσεις παραγωγής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, τις οικονομικές υποχρεώσεις των πλουσιότερων χωρών, τα σχέδια διανομής, τις φαρμακευτικές εταιρείες ως αναπόσπαστο μέρος των συμβάσεων, την έρευνα κέρδους λειτουργίας και, ως εκ τούτου, απειλή για τη δημιουργία πανδημιών, την «ευαισθητοποίηση» και τον έλεγχο της συμπεριφοράς του πληθυσμού, την καταπολέμηση της «παραπληροφόρησης», συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρών.

Ο προσανατολισμός προς το μονοπώλιο της αλήθειας και τον έλεγχο της συμπεριφοράς έδειξε τον κίνδυνο της προπαγάνδας και του ολοκληρωτισμού. «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε η Beate Pfeil. 

Οι γιατροί θα μπορούσαν επίσης να βρεθούν υπό πίεση με τις νέες συμβάσεις. Θα μπορούσαν να τους επιβληθούν υποχρεώσεις εμβολιασμού. Επιπλέον, οι νέες συμβάσεις του ΠΟΥ θα επικεντρώνονται σαφώς στα φάρμακα και τα εμβόλια. Το συμφέρον του κέρδους υπερισχύει του συμφέροντος της υγείας. Υπάρχει η δυνατότητα τερματισμού του ΠΟΥ, αλλά η διαδικασία τερματισμού διαρκεί τρία χρόνια.


Γιατί δεν μπορούμε να συζητήσουμε το αφήγημα για το κλίμα;

Ο Δρ Martin J.F. Steiner εντάχθηκε πρόσφατα στις τάξεις των YouTubers με τις γνώσεις του για το κλίμα και το CO2. 10 Το κλίμα ως πολυπαραγοντικό γεγονός δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μονοαιτιωδώς μέσω του CO2, είπε στην αρχή της παρουσίασής του την Κυριακή 23 Μαρτίου 2024.

Μόλις βγήκαμε από μια κλιματική καταστροφή, μια μικρή εποχή παγετώνων που ήταν μεταξύ 1500 και 1800. Και ευτυχώς, η θερμοκρασία αυξάνεται ελαφρώς. Το CO2 μετράται από το 1951 και αυξάνεται ελαφρά στην ατμόσφαιρα. Ναι, οι άνθρωποι συμβάλλουν στην αύξηση του CO2 στον πλανήτη, οι εκτιμήσεις υποθέτουν ένα ανθρωπογενές μερίδιο 3%. Αλλά αυτό το ανθρώπινο μερίδιο του 3% είναι μια εκτίμηση - όχι ένας έγκυρος αριθμός.

Ωστόσο, το CO2 είναι υπεύθυνο για τη ζωή στη Γη.

Κάθε άνθρωπος αποτελείται από περίπου 10% άνθρακα.

100% αυτού του 10% προέρχεται από ατμοσφαιρικό CO2.

Υπάρχουν φυσικές και ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Οι ανθρωπογενείς αναλογίες υπολογίζονται σε 3%.

Οι ηφαιστειακές εκρήξεις, οι τεκτονικές πλάκες, η λευκαύγεια, η ηλιακή ακτινοβολία και πολλοί άλλοι παράγοντες ευθύνονται επίσης για τις κλιματικές αλλαγές. Ο Steiner αρνείται την ενότητα της επιστήμης στον «αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Η Melissa Fleming, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Επικοινωνιών στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, είπε ακόμη και σε μια εκδήλωση συζήτησης του WEF: «Μας ανήκει η επιστήμη». 11 12 Ο Steiner σχολίασε: «Δεν υπάρχει έγκυρη ποσοτικοποίηση της ανθρώπινης επιρροής στο κλίμα. Το κλίμα είναι μια στατιστική, τοπική τιμή που μετράται σε περίοδο τουλάχιστον 30 ετών. Η εντύπωσή μου είναι ότι η προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος αναμειγνύονται συνεχώς».

Η εξόρυξη CO2 από την ατμόσφαιρα της Γης και στη συνέχεια η έγχυση του είναι γεωμηχανική, που πρέπει να απορριφθεί εντελώς ως «τεκμήριο γνώσης» και μια μελλοντική επιχείρηση με πιστοποιητικά. 
Από το 1982, ο κόσμος έχει γίνει πιο πράσινος, παρά την κατασκευή και την αποψίλωση των δασών.

Οι έρημοι δεν μεγαλώνουν, αλλά μάλλον μεγαλώνουν. Δεν θα ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί καθόλου αυτός ο οικολογικός προσανατολισμός με τη λίπανση.

Σε αντίθεση με τις προειδοποιήσεις της ΕΕ, η οποία μιλά για συνεχείς απειλές από την κλιματική αλλαγή, οι φυσικές καταστροφές λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων μειώνονται εδώ και εκατό χρόνια. 

Βασικά, το κλίμα είναι ένα «χαοτικό σύστημα» και δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Στο τέλος του συμποσίου, ο Josef Hingerl ευχαρίστησε τόσο τους ομιλητές όσο και τους συνομιλητές. «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από τη μια κατάσταση άγχους στην άλλη. Μια σταθερή βάση γνώσεων ενισχύει την ανθρώπινη λογική».


Αναφορές


  1. 1 https://www.golfhotel-fahrenbach.de/symposium/
  2. 2 Die Intensiv-Mafia | Lesejury
  3. 3 Tom Lausen – Die nächste „Pandemie“ – Messpunkte zum Erkennen von erfundenen Gesundheitskrisen (youtube.com)
  4. 4 Coronavirus in Deutschland: Jetzt regiert der Krisenstab – DER SPIEGEL
  5. 5 COVID-19-Pandemie: Historisch niedrige Bettenauslastung (aerzteblatt.de)
  6. 6 ‚Die Untersuchung‘ von ‚Ulrike Lausen‘ – Buch – ‚978-3-9825848-0-5‘ (thalia.de)
  7. 7 Dossier zu „Das Staatsverbrechen“ – DIE ACHSE DES GUTEN. ACHGUT.COM
  8. 8 Aufbruch ins Jahrhundert des Patienten | Max-Planck-Gesellschaft (mpg.de)
  9. 9 Start – Kinderrechte (kinderrechtejetzt.de)
  10. 10 Dr. Martin J. F. Steiner – YouTube
  11. 11https://youtu.be/-rnhB29xCz4
  12. 12„Die Wissenschaft gehört uns“: Wie die UN zum Wahrheitsministerium wurde – Geld und mehr (norberthaering.de)

Εικόνα από LuckyLife11 στο Pixabay

-



Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις των σταθερών συντακτών του CPM. Τα δικαιώματα και η ευθύνη για το περιεχόμενο ανήκουν στον δημιουργό.

Η Δρ Christine Born είναι συγγραφέας και ανεξάρτητη δημοσιογράφος.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!