Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Borell για τους κερδοσκόπους της τρομοκρατίας και του πολέμου



Περιστασιακά, ακόμη και οι κορυφαίοι πολιτικοί στην ΕΕ λένε την αλήθεια. Ο Καταλανός σοσιαλδημοκράτης Josep Borrell, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας της ΕΕ, είναι μερικές φορές αρκετά ανοιχτός. Θεωρεί ότι τα πάντα έξω από τον «κήπο» της ΕΕ είναι «ζούγκλα». Και γνωρίζει επίσης τίνος τα συμφέροντα πρέπει να εκπροσωπήσει και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

27 Μαρτίου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 2,5 λεπτά


Σε μια συνέντευξη με τη δημοσιογράφο του CNN Christiane Amanpour, αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες αλήθειες. Πράγματι, είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο η ατζέντα του ΝΑΤΟ έχει προωθηθεί στο φως της δημοσιότητας υπό το φως των πρόσφατων απαιτήσεων. Εδώ, ο Borrell παραδέχεται ανοιχτά - και δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρατήσει τα προσχήματα πια - ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει να κάνει με τα συμφέροντα της Ευρώπης και δεν έχει καμμία σχέση με τη φροντίδα για τον ουκρανικό λαό:


Το μυστικό για να αποκρυπτογραφήσουμε την ήδη σαφή γλώσσα του είναι να καταλάβουμε ότι ο Borrell – όπως και η υπόλοιπη ευρω-τεχνοκρατική μαφία – δεν εκλέγεται από τους πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά διορίζεται από μια απρόσωπη ανώτατη επιτροπή.

Έτσι, όταν λέει, «δεν μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά η Ρωσσία να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο» επειδή θα έβλαπτε τα συμφέροντά «μας», ποιούς θα μπορούσε ενδεχομένως να εννοεί; Το «εμείς» σίγουρα δεν είναι ο λαός που δεν εκπροσωπεί πολιτικά. Είναι, φυσικά, οι υπόλοιποι που ελέγχουν το ανώτερο στρώμα του παγκόσμιου κυβερνητικού μηχανισμού, δηλαδή τους χρηματοδότες και την τραπεζική ελίτ. Μιλάει εξ ονόματός τους.

ΠΗΓΗ: EU-Kommissions-Vizepräsident Borell über die Profiteure von Terror und Krieg (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!