Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΒΟΜΒΑ: Έκθεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ επιβεβαιώνει ότι η Κίνα χρησιμοποίησε τον COVID-19 για να ασκήσει δύναμη και να αποκτήσει το DNA εκατομμυρίων Αμερικανών



Βόμβα: Οι εκθέσεις της κυβέρνησης και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι η Κίνα χρησιμοποίησε τεστ PCR COVID-19 για να συλλέξει νόμιμα DNA από Αμερικανούς και εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά σε 180 χώρες.


Karen Kingston
27 Μαρτίου 2024



27 Μαρτίου 2024: Μια έκθεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ του 2020 επιβεβαιώνει ότι η Κίνα χρησιμοποίησε τεστ PCR COVID-19 για τη νόμιμη συλλογή DNA από Αμερικανούς και εκατομμύρια ενήλικες και παιδιά σε 180 χώρες. 

Τα γενετικά δεδομένα που συλλέχθηκαν από τις δοκιμές PCR στάλθηκαν στην Εθνική Τράπεζα Γονιδίων της Κίνας για το παγκόσμιο σύστημα γονιδιωματικής επιτήρησης της Κίνας και την έρευνα επεξεργασίας γονιδίων πολλών ειδών.



Αυτό είναι ένα βίντεο της Εθνικής Τράπεζας Γονιδίων της Κίνας και των διακομιστών βάσεων δεδομένων στα μανδαρινικά.

«Θα θέλατε το DNA σας ή άλλα δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης να πηγαίνουν σε ένα αυταρχικό καθεστώς με ιστορικό εκμετάλλευσης του DNA για καταστολή και παρακολούθηση;»

«Για χρόνια, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ) έχει συλλέξει μεγάλα σύνολα δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης από τις ΗΠΑ και έθνη σε όλο τον κόσμο, τόσο με νόμιμα όσο και με παράνομα μέσα, για σκοπούς που μόνο αυτή μπορεί να ελέγξει. 

Η μαζική συλλογή DNA της Κίνας τη βοήθησε να πραγματοποιήσει παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εναντίον εγχώριων μειονοτικών ομάδων και να υποστηρίξει την κρατική επιτήρηση. 

Η συλλογή δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης από την Αμερική από την Κίνα ενέχει εξίσου σοβαρούς κινδύνους, όχι μόνο για την ιδιωτική ζωή των Αμερικανών, αλλά και για την οικονομική και εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.



Αυτή είναι η εναρκτήρια παράγραφος της έκθεσης του Εθνικού Κέντρου Αντικατασκοπείας και Ασφάλειας (NCIS) του Φεβρουαρίου 2021 με τίτλο «Συλλογή γονιδιωματικών και άλλων δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης της Κίνας από την Αμερική: Κίνδυνοι για την ιδιωτικότητα και την οικονομική και εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Η Κίνα χρησιμοποίησε δοκιμές PCR COVID-19 για να αποκτήσει εκατομμύρια γονιδιωματικά δεδομένα Αμερικανών

Η Κίνα διέθεσε επιθετικά τα κιτ COVID-19 σε όλο τον κόσμο, πουλώντας τα κιτ PCR γενετικής συλλογής σε 180 χώρες και ιδρύοντας κινεζικά γονιδιωματικά εργαστήρια σε 18 χώρες έως τον Αύγουστο του 2020, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσω της BGI Genomics.

«Στον απόηχο της επιδημίας COVID-19, οι Ηνωμένες Πολιτείες άνοιξαν περαιτέρω την αγορά τους σε κινεζικές ιατρικές συσκευές που συλλέγουν δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ. 

Στις 27 Μαρτίου 2020, ο FDA χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στην BGI Americas, την αμερικανική θυγατρική της BGI, για τη δοκιμαστική συσκευή της για την ανίχνευση του COVID-19. Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο FDA έχει εγκρίνει μια συσκευή που κατασκευάζεται στην Κίνα.


Το 2013, η BGI απέκτησε την αμερικανική εταιρεία Complete Genomics, δίνοντας στην BGI και την κινεζική κυβέρνηση πρόσβαση σε προσωπικά γενετικά δεδομένα και ιδιόκτητες τεχνολογίες αλληλούχισης από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η BGI ήταν τότε σε θέση να σχηματίσει συνεργασίες με διάφορα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, νοσοκομειακά συστήματα και άλλους οργανισμούς για να τους παρέχει υπηρεσίες γονιδιωματικής αλληλουχίας. Εκτός από την BGI, 22 άλλες εταιρείες που συνδέονται με την Κίνα είναι πιστοποιημένες για τη διεξαγωγή γενετικών δοκιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Κίνα ηγείται της βιοεπανάστασης της ανθρωπότητας με την τεχνητή νοημοσύνη και τη συνθετική βιολογία

Η έκθεση περιγράφει επίσης λεπτομερώς πώς οι Κινέζοι εθνικιστές εκμεταλλεύονται και κλέβουν την αμερικανική βιοτεχνολογική έρευνα για την κινεζική κυβέρνηση, διεισδύοντας σε αμερικανικά πανεπιστήμια που διεξάγουν μελέτες που χρηματοδοτούνται από το NIH. 

Η έκθεση αναφέρει συγκεκριμένα ότι εκτός από τα ανθρώπινα γενετικά δεδομένα, η Κίνα χρησιμοποιεί σύνθεση DNA, τεχνολογίες επεξεργασίας γονιδίων, συνθετική βιολογία και τεχνητή νοημοσύνη για τους σκοπούς της «βιοεπανάστασης», καθώς και για τη διεξαγωγή εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης της βιομετρικής παρακολούθησης και της ανάπτυξης πιο μολυσματικών βιολογικών όπλων.



Η έκθεση του Κογκρέσσου του 2020 επιβεβαιώνει τα ευρήματά μου του 2021 ότι το NIH χρηματοδοτούσε παγκόσμιες μελέτες για τη συλλογή του DNA Αμερικανών ενηλίκων και παιδιών μέσω δοκιμών PCR COVID-19 και τη μεταφορά των γονιδιωματικών δεδομένων μας σε ξένα έθνη, συγκεκριμένα στην Κίνα

Ήταν νόμιμο για την Κίνα να αποκτήσει το DNA των Αμερικανών μέσω δοκιμών PCR;

Κάπως. Οι νόμοι περί απορρήτου ασθενών βάσει του HIPPA δεν ισχύουν όταν συλλέγονται γενετικά δεδομένα για ερευνητικούς σκοπούς.



Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το άρθρο 7 του Εθνικού Νόμου Πληροφοριών της Κίνας του 2017 ορίζει ότι όλες οι κινεζικές εταιρείες και οι πολίτες πρέπει να υποστηρίζουν, να βοηθούν και να συνεργάζονται με τις κινεζικές εθνικές προσπάθειες πληροφοριών και να προστατεύουν τη μυστικότητα οποιασδήποτε εθνικής εργασίας πληροφοριών που γνωρίζουν. Δεν υπάρχει μηχανισμός για τις κινεζικές εταιρείες να αρνηθούν τα αιτήματα της κυβέρνησής τους για δεδομένα.

Η Κίνα χρησιμοποιεί επιτήρηση DNA και βιομετρικά δεδομένα για να πειραματιστεί και να ελέγξει στοχευμένους πληθυσμούς

Σύμφωνα με το των ΗΠΑ Εθνικό Κέντρο Αντικατασκοπείας και Ασφάλειας , η Κίνα έχει χρησιμοποιήσει τη συλλογή δειγμάτων DNA και άλλων βιομετρικών δεδομένων για τον έλεγχο ορισμένων πληθυσμών στην Κίνα μέσω του συστήματος γενετικής επιτήρησης υψηλής τεχνολογίας και για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.


Υιοθέτησαν οι Αμερικανοί «στοιχεία του αυταρχικού μοντέλλου της Κίνας» κατά τη διάρκεια του COVID-19;

Ο στρατός PLA της Κίνας επιθυμεί «να εξάγει στοιχεία του μοντέλου της Κίνας, διαδίδοντας διεθνώς τον κανόνα ότι η εξουσία, όχι η λογοδοσία που βασίζεται σε κανόνες, είναι μια νόμιμη βάση για πολιτική εξουσία».



Πώς τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μετατράπηκαν σε πολιτική δημόσιας υγείας των ΗΠΑ;


Πριν από τις 17 Μαρτίου 2020, οι Αμερικανοί πολίτες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι θεωρούσαν κάποτε την παράνομη συλλογή και χρήση του DNA ενός ατόμου από μια τυραννική κυβέρνηση, σε συνδυασμό με την παρακολούθηση πολιτών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα υψηλής τεχνολογίας ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Ωστόσο, με κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια του COVID-19, η επιβολή πειραματικών τεχνολογιών επεξεργασίας γονιδίων mRNA σε ενήλικες και παιδιά και η επεμβατική και παράνομη συλλογή DNA Αμερικανών μέσω των δοκιμών PCR COVID-19 (που στάλθηκαν στην κινεζική κυβέρνηση ως μέρος μιας παγκόσμιας βάσης δεδομένων γονιδιωματικής επιτήρησης) θεωρήθηκαν «Πολιτική Δημόσιας Υγείας».

Και μόνο για την ιστορία, οι Αμερικανοί δεν έχουν λάβει ποτέ μια εξήγηση ως προς το γιατί οι κάμερες παρακολούθησης αναπτύχθηκαν κάθε 100 πόδια σχεδόν σε κάθε κοινότητα σε όλη τη χώρα μας ή γιατί ο Elon Musk και συνεργάστηκε με παγκόσμιους στρατούς για να αναπτύξει ένα δορυφορικό σύστημα επιτήρησης μέσω των SpaceX, Starlink και Starshield.

Ανωνυμοποιήθηκε το DNA Αμερικανών πολιτών που στάλθηκαν στην Κίνα;

Όχι. Σύμφωνα με άρθρο του REUTERS του 2020 που αναφέρεται στην έκθεση, «Σε επιστημονικά περιοδικά και στο διαδίκτυο, η BGI καλεί τους διεθνείς ερευνητές υγείας να στείλουν δεδομένα ιών που παράγονται στον εξοπλισμό της, καθώς και δείγματα ασθενών που έχουν βρεθεί θετικά για COVID-19 (δοκιμές PCR), που θα κοινοποιηθούν δημόσια μέσω της χρηματοδοτούμενης από την κυβέρνηση Εθνικής Τράπεζας Γονιδίων της Κίνας. 

Σε μια ιστοσελίδα μαζί με την Εθνική Τράπεζα Γονιδίων της Κίνας, giogs.genomics.cn, καλεί διεθνείς επιστήμονες να στείλουν πληροφορίες για ιούς, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, του φύλου και της τοποθεσίας του ασθενούς, που συλλέχθηκαν.



Τα δολλάρια φόρου των Αμερικανών χρηματοδότησαν τις δοκιμές PCR και τα εργαστήρια της BGI

Οι Αμερικανοί θα πρέπει να τρομοκρατηθούν όταν μάθουν ότι τα εργαστήρια COVID-19 και οι δοκιμές PCR της BGI χρηματοδοτήθηκαν εν μέρει με δάνειο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο πλαίσιο του νόμου CURES, του προγράμματος προστασίας μισθοδοσίας COVID-19.



Το DNA των Αμερικανών αποτελεί πλέον μέρος του Παγκόσμιου Συστήματος Γονιδιωματικής Επιτήρησης της Κίνας και του Ερευνητικού Προγράμματος Επεξεργασίας Γονιδίων

Το DNA από εκατομμύρια Αμερικανούς που συλλέχθηκαν μέσω δοκιμών PCR BGI Genomics στάλθηκε στην Εθνική Τράπεζα Γονιδίων της Κίνας. Τα γονιδιωματικά δεδομένα στην GeneBank της Κίνας χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη προϊόντων βιοτεχνολογίας και πειραμάτων επεξεργασίας γονιδίων.



Η Κίνα χρησιμοποιεί το DNA των Αμερικανών ως μέρος της μεγαλύτερης γονιδιωματικής βάσης δεδομένων στον κόσμο, σε όλες τις βιολογικές μορφές ζωής, για την υγειονομική περίθαλψη, τη γεωργία, την ενέργεια, το περιβάλλον και τις στρατιωτικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης πιο μολυσματικών βιολογικών όπλων.



Τα γονιδιωματικά δεδομένα των Αμερικανών βρίσκονται στους διακομιστές της Huawei

Σύμφωνα με το Reuters, "Σε ένα βίντεο που δεν είναι πλέον διαθέσιμο στον ιστότοπο της Huawei, ένα στέλεχος της BGI δήλωσε ότι επεξεργάζεται "συγκλονιστικούς όγκους δεδομένων" από τους γονιδιακούς αλληλουχητές της, αποθηκευμένους στα συστήματα υψηλής ισχύος της Huawei.

Εδώ είναι ένα βίντεο της Εθνικής Τράπεζας Γονιδίων της Κίνας και βάση δεδομένων. (Σημείωση: Μανδαρινική γλώσσα)

ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Η BGI Genomics και η Huawei είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ απειλές για την εθνική ασφάλεια

Το 2020, η FCC χαρακτήρισε την Huawei ως απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Huawei θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την υποδομή 5G για κατασκοπεία.

Το 2022, μια έρευνα του FBI διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός της Huawei μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαταράξει τις στρατιωτικές επικοινωνίες των ΗΠΑ για το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ.
Η γονιδιωματική εισβολή COVID-19 PCR της Κίνας αποτελεί σημαντική παγκόσμια απειλή

Τα γενετικά δεδομένα εκατομμυρίων ενηλίκων και παιδιών από 180 χώρες που συλλέγονται μέσω δοκιμών PCR COVID-19 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χρησιμοποιούνται από την κινεζική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τον Στρατό. σύμφωνα με την έκθεση πληροφοριών των ΗΠΑ του 2021.

«Το άρθρο 7 του νόμου περί εθνικών πληροφοριών της Κίνας του 2017 ορίζει ότι όλες οι κινεζικές εταιρείες και οι πολίτες πρέπει να υποστηρίζουν, να βοηθούν και να συνεργάζονται με τις κινεζικές εθνικές προσπάθειες πληροφοριών και να προστατεύουν το απόρρητο οποιασδήποτε εθνικής εργασίας πληροφοριών που γνωρίζουν. Δεν υπάρχει μηχανισμός για τις κινεζικές εταιρείες να αρνηθούν τα αιτήματα της κυβέρνησής τους για δεδομένα.


Ο συνδυασμός κλεμμένων PII, προσωπικών πληροφοριών υγείας και μεγάλων συνόλων γονιδιωματικών δεδομένων που συλλέγονται από το εξωτερικό παρέχει στη ΛΔΚ τεράστιες ευκαιρίες να στοχεύσει με ακρίβεια άτομα σε ξένες κυβερνήσεις, ιδιωτικές βιομηχανίες ή άλλους τομείς για πιθανή παρακολούθηση, χειραγώγηση ή εκβιασμό.


Μπορεί η Κίνα να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα PCR COVID-19 για να επηρεάσει στρατιωτικούς ηγέτες;


Ναι. «Η διαφύλαξη της βιοοικονομίας», από τις Εθνικές Ακαδημίες Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής, δηλώνει: «Η γνώση της γενετικής σύνθεσης των εθνικών φορέων λήψης αποφάσεων ή του στρατού, και η τάση τους να ενεργούν με ορισμένους τρόπους, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από αντίπαλες υπηρεσίες πληροφοριών ως μηχανισμός επιρροής».

Σύμφωνα με την έκθεση NCIS του 2021, «Τα δεδομένα που σχετίζονται με έναν ενοχλητικό εθισμό ή ψυχική ασθένεια θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για εκβιασμό. Συνδυάστε αυτές τις πληροφορίες με κλεμμένα πιστωτικά δεδομένα που υποδεικνύουν πτώχευση ή μεγάλο χρέος και τα εργαλεία για την άσκηση αύξησης μόχλευσης. Τέτοια σύνολα δεδομένων θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Κίνα όχι μόνο να στρατολογήσει άτομα στο εξωτερικό, αλλά και να δράσει εναντίον ξένων αντιφρονούντων."



Σύμφωνα με έκθεση του Γραφείου του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2020, «Τα άτομα μπορούν να ταυτοποιηθούν από ένα τμήμα του DNA τους.... 

Ένας εχθρικός παράγοντας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια δεδομένα για να στοχεύσει άτομα για παρακολούθηση, εκβιασμό ή χειραγώγηση».

Οι στρατιωτικές πολιτικές των ΗΠΑ ευθυγραμμίζονται με τον μετανθρωπισμό


Ο μετανθρωπισμός είναι η ενσωμάτωση της ανθρωπότητας με την τεχνητή νοημοσύνη και το μη ανθρώπινο DNA. Ο μετανθρωπισμός είναι η εξόντωση της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε.

Το Κοινό Κέντρο Τεχνητής Νοημοσύνης  του αμερικανικού Στρατού μεταμορφώνει το Υπουργείο Άμυνας μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης και δημιουργεί και αναπτύσσει εργατικό δυναμικό Τεχνητής Νοημοσύνης.



Η Lynn Parker, Διευθύντρια της Εθνικής Πρωτοβουλίας Τεχνητής Νοημοσύνης, ενημέρωσε ένα παγκόσμιο ακροατήριο στη συνάντηση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης τον Οκτώβριο του 2021 ότι, «Πρέπει να προετοιμάσουμε το μέλλον και το παρόν εργατικό δυναμικό των ΗΠΑ για την ενσωμάτωση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας».


Στο εκτελεστικό διάταγμα του προέδρου Μπάιντεν της 12ης Σεπτεμβρίου 2022, Προώθηση της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγής για μια ασφαλή αμερικανική βιοοικονομία, δηλώνει ότι θα χρειαστεί μια ολόκληρη κυβερνητική προσέγγιση. «Για τη βιοτεχνολογία και τη βιοπαραγωγή που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους κοινωνικούς μας στόχους... Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να είμαστε σε θέση να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και προβλέψιμα να προγραμματίζουμε τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο γράφουμε ένα λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές».


Το εκτελεστικό διάταγμα του Μπάιντεν αναθέτει συγκεκριμένα καθήκοντα στην εκτελεστική εξουσία, σε ολόκληρη την κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας, στο Υπουργείο Άμυνας, στον Υπουργό Εξωτερικών, στον Υπουργό Παιδείας, στον Υπουργό Εργασίας, στον Υπουργό Ενέργειας, στον Υπουργό Γεωργίας, στον Διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, στον Βοηθό Πρόεδρο για την Εσωτερική Πολιτική, και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους και υπηρεσίες για την ενσωμάτωση των ανθρώπων με τεχνολογίες γενετικής επεξεργασίας.

Η κυβέρνηση και ο στρατός των ΗΠΑ ενεργούν για λογαριασμό ενός ξένου αντιπάλου;


Από τα αρχικά lockdown, στον εξαναγκασμό των παιδιών να φορούν μάσκες σε δημόσιους χώρους, στη συλλογή DNA των Αμερικανών μέσω των τεστ PCR, στις εντολές ένεσης mRNA, στα ανοιχτά σύνορα και στην απερίσκεπτη αντιπαράθεση με τη Ρωσσία με τη χρηματοδότηση του πολέμου στην Ουκρανία, φαίνεται ότι η κυβέρνησή μας δεν ενεργεί πλέον για λογαριασμό του αμερικανικού λαού. αλλά μάλλον για λογαριασμό ξένων αντιπάλων - της κινεζικής κυβέρνησης και των ηγετών του μετανθρωπισμού AI.

Η αφόρητη αλήθεια είναι ότι είπαν στους Αμερικανούς ότι οι πολιτικές δημόσιας υγείας COVID-19 ήταν «για το ευρύτερο καλό» όταν στην πραγματικότητα υπήρχαν με σκοπό να εγκαινιάσουν το μεγαλύτερο κακό που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. τη βιοψηφιακή ολοκλήρωση, την επιτήρηση και τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Αλλοίμονο σε εκείνους που αποκαλούν το κακό καλό και το καλό κακό.


Ματθαίος 24: 9-14

 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου.

Ματθ. 24,9              Τοτε θα σας παραδώσουν εις θλίψεις και βασανηστήρια και θα σας φονεύσουν, και θα είσθε οι μισούμενοι από όλα τα έθνη, διότι θα πιστεύετε και θα κηρύτετε το όνομά μου.

Ματθ. 24,10       καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους.

Ματθ. 24,10             Και τότε θα κλονισθούν πολλοί εις την πίστιν και θα παραδώσουν στους διώκτας ο ένας τον άλλον και θα μισηθούν μεταξύ των.

Ματθ. 24,11       καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς,

Ματθ. 24,11             Και πολλοί ψευδοπροφήται θα ξεπροβάλλουν και θα παρασύρουν εις την πλάνην πολλούς.

Ματθ. 24,12       καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν.

Ματθ. 24,12             Και επειδή θα έχη πληθυνθή η αμαρτία και η κακία, θα κρυώση η αγάπη των πολλών προς τον Θεόν και προς τους ανθρώπους. (Η καταπάτησις του νόμου του Θεού, η φαυλότης και η διαφθορά είναι κατάστασις ιδιοτελείας, η οποία συνεπάγεται κατάπτωσιν πνευματικήν, ψύξιν της αγάπης και προς αυτούς ακόμη τους οικείους, απομάκρυνσιν από τον Θεόν και απιστίαν. Η απιστία είναι κατά κανόνα γέννημα της αμαρτίας).

Ματθ. 24,13       ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται.

Ματθ. 24,13             Εκείνος όμως, ο οποίος κατά το διάστημα των δοκιμασιών αυτών θα δείξη μέχρι τέλους υπομονήν, αυτός θα σωθή.

Ματθ. 24,14       καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος.

Ματθ. 24,14             Και θα κηρυχθή αυτό το Ευαγγέλιον της βασιλείας του Θεού εις όλην την οικουμένην, ώστε να είναι η καλή μαρτυρία προς σωτηρίαν δι' όλα τα έθνη, και τότε θα έλθη το τέλος.









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Καθηγητής αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμμα για τον καρκίνο


Ακολουθεί ένα υπόδειγμα επιστολής που θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για έναν γενικό εισαγγελέα να ειδοποιήσει τον Πρόεδρο ότι δεν θα συμφωνήσει να μεταβιβάσει την υγειονομική κυριαρχία των πολιτών του στον ΠΟΥ


Δεν είστε ενθουσιασμένοι με την αναφορά του Γενικού Εισαγγελέα επειδή δεν την διαβάσατε! Είναι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ
ΕΤΣΙ εδώ πηγαίνω δίνοντάς σας το πλήρες κείμενο, επισημασμένο για ευκολότερη πέψη. Αυτό θα πρέπει να τινάξει τις κάλτσες από τους κρατικούς αξιωματούχους μας.


Περίληψη του ΠΟΥ για ακτιβιστές που θέλουν να βοηθήσουν σε κρατικό επίπεδο


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο Lauterbach αποσύρει τον νόμο κατά της ομοιοπαθητικής
Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας ήθελε να καταργήσει τις ομοιοπαθητικές και ανθρωποσοφικές θεραπείες ως εθελοντικές θεσμοθετημένες παροχές των νόμιμων ασφαλιστικών εταιρειών υγείας. Αλλά αφού οι αντίπαλοι αυτού του έργου κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχεδόν 200.000 υπογραφές υποστηρικτών μέσα σε ένα μήνα, οπισθοχώρησε.


Η GAVI, ο ΠΟΥ και συναφείς οργανισμοί χρηματοδοτούν την τοπική ανάπτυξη εμβολίων. Για να ξεγελάσουν τους ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες ότι τα εμβόλια που θα τους επιβληθούν είναι πραγματικά δικά τους
Όχι, αυτό δεν είναι ένα έργο από τη Γενεύη, το Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Εμπιστευτείτε μας. Θα λάβετε τα καλύτερα εμβόλια mRNA της BioNTech από ένα εργοστάσιο που στάλθηκε στη Ρουάντα πέρυσι από τη Γερμανία, το οποίο διευθύνεται από γερμανικό προσωπικό


Η Συνθήκη για την Πανδημία βρίσκεται στα βράχια. Τα αναπτυσσόμενα έθνη δεν θέλουν να πληρώσουν για την ακριβή κατασκευή ενός συστήματος βιοασφάλειας, ενώ το μόνο που παίρνουν είναι μια πενιχρή ελεημοσύνη για την κοινή χρήση βιολογικών όπλων
Η προσθήκη δύο ακόμη εβδομάδων διαπραγματεύσεων συμφωνήθηκε βιαστικά, καθώς αυτό που επρόκειτο να είναι η τελευταία σύνοδος της Διεθνούς Διαπραγματευτικής Ομάδας μόλις έληξε.


Η Λουϊζιάνα δείχνει το δρόμο
37 γερουσιαστές ψήφισαν ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και στην τυραννία εμβολιασμού της ενημέρωσης για την πανδημία


Η ένωση που βρίσκεται στο μπρόκολο θα μπορούσε να βοηθήσει στη διάλυση θρόμβων αίματος και στην πρόληψη εγκεφαλικού επεισοδίου
Η σουλφοραφάνη, μια φυσική χημική ουσία που βρίσκεται στο μπρόκολο και σε άλλα σταυρανθή λαχανικά, θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει επανάσταση στη θεραπεία του εγκεφαλικού επεισοδίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!