Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!!! - 22 Νοσοκόμες καί 50 ΒΡΕΦΗ, «π έ θ α ν α ν ξ α φ ν ι κ ά» στίς ΗΠΑ τήν περασμένη εβδομάδα ! - Οι ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ έχουν πρόσωπα, που θά σας στοιχειώνουν γιά ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!

 



22 νοσοκόμες «πέθαναν ξαφνικά»:




Binghamton, Νέα Υόρκη - Η Phoebe Ruth Macaulay, 26 ετών, πήγε να είναι με τον Κύριο Ιησού της στις 18 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από μια θαρραλέα μάχη 26 μηνών με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Αντιμετώπισε την ασθένειά της με αξιοσημείωτη δύναμη και χάρη. Η Phoebe είχε σημαντικό αντίκτυπο στους συναδέλφους της στο UHS Wilson Hospital Laboratory. Ήταν περήφανη απόφοιτος της Central Baptist Christian Academy, του SUNY Broome και του SUNY Upstate Medical University και βρήκε χαρά παίζοντας βιολί και πιάνο.






20/9/2024
Jennifer Lynn Parry, 66 ετών









Squires, MO - Η Jennifer Lynn Parry, 66 ετών, από το Squires, MO, πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024 ειρηνικά στο σπίτι της, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της. Η Jennifer αποφοίτησε από το Front Range Community College στο Κολοράντο με πτυχίο νοσηλευτικής. Έδωσε 37 χρόνια από τη ζωή της ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα, βάζοντας τους άλλους ανθρώπους πάνω από τον εαυτό της. Της άρεσε να ψωνίζει, να κακομαθαίνει τα εγγόνια της, να πηγαίνει για ψάρεμα και να περνάει χρόνο πίνοντας καφέ στη βεράντα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




20/9/2024
Eric Kesterson, 55 ετών









Ρίτσμοντ Ιντιάνα - Ο Eric Kesterson, 55 ετών, από το Ρίτσμοντ της Ιντιάνα, πέθανε το πρωί της Παρασκευής, 16 Αυγούστου 2024, στην κατοικία του. Ο Eric ήταν τοπιοτέχνης / φύλακας εδάφους στο IU East για πολλά χρόνια πριν αποκτήσει το πτυχίο συνεργατών του στη νοσηλευτική από το Ivy Tech College και έγινε LPN. Εργάστηκε σε μια μονάδα εκτεταμένης φροντίδας στο Ρίτσμοντ και στο Λίμπερτι της Ιντιάνα για αρκετά χρόνια πριν αναγκαστεί να συνταξιοδοτηθεί λόγω προβλημάτων υγείας.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Meagan Ashley Maloney, 42,
23/9/2024







Scottsdale, Αριζόνα – Η βετεράνος νοσοκόμα Meagan Ashley Maloney, 42 ετών, πέθανε ξαφνικά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από σκληρή μάχη με ξαφνική ασθένεια. Ειδικεύτηκε στη νοσηλευτική πλαστικής χειρουργικής και ανέπτυξε εκτεταμένη εμπειρία χειρουργείου, καθώς και εξειδίκευση σε μη χειρουργικές επεμβάσεις. Η Meagan ήταν επίσης μέλος της ISPAN, της Διεθνούς Εταιρείας Πλαστικών και Αισθητικών Νοσηλευτών.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Jodi (Ustanko) Knudsen, 46
Σεπτέμβριος 17, 2024








Windham, New Hampshire - Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το θάνατο του Jodi (Ustanko) Knudsen. Ο Jodi πέθανε απροσδόκητα στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 σε ηλικία 46 ετών. Η Jodi είχε μια καρδιά για να υπηρετεί τους άλλους ως νοσοκόμα και δασκάλα. Άσκησε νοσηλευτική στο Valley Memorial Homes, στο United Hospital και στο Grand Forks Clinic στο Grand Forks και στο Benefis Health System στο Great Falls.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.


Tammy Schutt, 56 ετών
20/9/2024








Webster City, Αϊόβα - Η Tammy Schutt, 56 ετών, του Williams, πέθανε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, στο Israel Hospice House. Παρακολούθησε το σχολείο Northeast Hamilton και αποφοίτησε από το Iowa Central Community College με σχετικό πτυχίο στη Νοσηλευτική. Η 30χρονη νοσηλευτική καριέρα της Tammy την βρήκε να εργάζεται στο Iowa Falls, Webster City, Ames, Ankeny και πιο πρόσφατα στο Unity Point-Iowa Methodist Hospital στο Des Moines ως Συντονίστρια Φροντίδας Ασθενών. Θα λείψει σε πολλούς από τους ασθενείς και τους συναδέλφους της. Ήταν μια γενναία ψυχή που τώρα είναι απαλλαγμένη από τον πόνο.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Karen Jean Barber (το γένος Bates), 63

17/9/2024






Torrington, WY - Karen Jean Barber (το γένος Bates), 63 ετών, πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από ξαφνική ασθένεια. Αφιέρωσε τη ζωή της στο ευγενές επάγγελμα της νοσηλευτικής, παρέχοντας φροντίδα και άνεση σε όσους είχαν ανάγκη, και αργότερα, ως νοσοκόμα στρατολόγησης, καθοδήγησε πολλές επίδοξες νοσοκόμες με την εμπειρία και τη σοφία της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Erin Rebecca LeCrone, 52 ετών
17/9/2024







Pekin, IL - Η Erin Rebecca LeCrone, 52 ετών, του Pekin, πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο σπίτι της. Η Erin αποφοίτησε από το Truman State University of Kirksville, Missouri με πτυχίο Bachelor of Science στη Νοσηλευτική.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Marcia Coats, 35 ετών









Durham, NC - Η Marcia Coats, 35 ετών, από το Durham, NC, πέθανε απροσδόκητα σε ηλικία 35 ετών στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο σπίτι της. Η Marcia γεννήθηκε στο Arytom της Ρωσσίας στις 18 Οκτωβρίου 1988 και ήταν κόρη του Randy και της Joyce Johnson Coats. Εργαζόταν ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Εργαζόμενος στο νοσοκομείο Kottayam καταρρέει και πεθαίνει σε κατάστημα αφορολόγητων ειδών του αεροδρομίου Kochi

20/9/2024


Kochi - Ένας άνδρας κατέρρευσε και πέθανε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Cochin την Παρασκευή. Ο εκλιπών, Jimmy Simon Vettukatti, 63 ετών, είναι ντόπιος του Ettumanoor στο Kottayam και επίσης πολίτης των ΗΠΑ. Ο Jimmy έφτασε με πτήση της Emirates τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας για να επισκεφθεί τη μητέρα του και το περιστατικό συνέβη ενώ ψώνιζε στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Ζούσε στο Σικάγο τα τελευταία 36 χρόνια και εργαζόταν ως αναπνευστικός επόπτης στο νοσοκομείο Kindred, North Lake.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.


Το Ιλλινόϊς τερματίζει την εντολή «εμβολιασμού» COVID-19 των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης:



Julie LeBlanc, 52 ετών
18/9/2024








Η Julie LeBlanc, 52 ετών, πέθανε απροσδόκητα στο Wilmington της Μασαχουσέτης. Η Julie ήταν νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο Mount Auburn στο Cambridge.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Η Cambridge Health Alliance, όπως και το νοσοκομείο Mount Auburn, θα απαιτήσει από το προσωπικό να εμβολιαστεί πλήρως τον Οκτώβριο:



Jamie (Craven) Clarke, 39 ετών
16/9/2024

Panama City Beach, Φλόριντα - Jamie (Craven) Clarke είναι τώρα με τον Ιησού μετά από 39 χρόνια μιας ζωής που αγαπούσε πολύ. Πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 στο Panama City Beach της Φλόριντα, μετά από μια θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο. Η Jamie αποφοίτησε από τη Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Duquesne. Η καριέρα της ξεκίνησε στη Καρδιολογική ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων. Εργάστηκε σε πολλούς τομείς της UPMC. Μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού της στο Duquesne, έγινε νοσοκόμα και εργάστηκε στο Τμήμα Νευρολογικής Χειρουργικής. Η Jamie ήταν επίσης κλινική καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Duquesne, όπου της άρεσε να μοιράζεται τις γνώσεις της με άλλους. Πιο πρόσφατα, ο Jamie εργάστηκε ως οικογενειακός νοσηλευτής στην πόλη του Παναμά, καθώς και ως κλινικός επικεφαλής στο Summus, διευκολύνοντας τις ιατρικές δεύτερες γνώμες για ασθενείς σε όλο τον κόσμο.


Becky Sue (Vogel) Ansari, 51 ετών, 19/9/2024

Γουόρθινγκτον, Οχάιο - Η Becky Sue (Vogel) Ansari ολοκλήρωσε το επίγειο ταξίδι της την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και αναχώρησε για να είναι με τον Ιησού Χριστό τον Σωτήρα της. Η Becky ολοκλήρωσε το Bachelor of Science στη Νοσηλευτική το 2013 και αφιέρωσε τη ζωή της στη φροντίδα των άλλων ως επικεφαλής σχολική νοσοκόμα στα σχολεία της πόλης του Δουβλίνου.
Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Rose Marie Costa, 65 ετών


20/9/2024






Η Rose Marie Costa, 65 ετών, πέθανε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 στο σπίτι της, περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια. Η Rose ήταν συνταξιούχος νοσοκόμα εργασίας και παράδοσης, συνταξιοδοτήθηκε από το Northside Atlanta.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.


Σεπτέμβριος 21, 2024
Sasha Elaine Ely, 42 

21/9/2024











Steubenville, OH - Η Sasha Elaine Ely, αγαπημένη νοσοκόμα και αγαπημένο μέλος της οικογένειάς της, πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου 2024 σε ηλικία 42 ετών. Η δουλειά της ως νοσοκόμα δεν ήταν απλώς μια δουλειά, ήταν ένα κάλεσμα που αντανακλούσε τη βαθιά της ενσυναίσθηση και τη δέσμευσή της να φροντίζει όσους έχουν ανάγκη.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Judy Taylor Hinson, 63 ετών
21/9/2024







Madison, FL - Η Judy Taylor Hinson, 63 ετών, από το Madison, FL, πέθανε ειρηνικά στις 18 Σεπτεμβρίου 2024. Η Judy αφιέρωσε τη ζωή της στη φροντίδα των άλλων ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα στο SGMC και σε διάφορες ιατρικές εγκαταστάσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Η συμπόνια και η αφοσίωσή της άφησαν μόνιμο αντίκτυπο στους ασθενείς και τους συναδέλφους της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Juanita Elizabeth Guajardo, 57 ετών
20/9/2024









Σαν Αντόνιο, Τέξας - Η Juanita ήταν απόφοιτος του John Jay High School και προώθησε το πάθος της να βοηθά τους άλλους με το να γίνει αδειοδοτημένη επαγγελματική νοσοκόμα, κερδίζοντας το δίπλωμά της από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Baptist Health System. Η Lizzie δεν βρήκε απλώς μια καριέρα. Βρήκε ένα σκοπό. Αφιέρωσε 15 χρόνια της ζωής της στους ασθενείς στο BMC. Ακόμα και όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον τρομερό αντίπαλο του καρκίνου του παγκρέατος, το πνεύμα της Lizzie δεν κλονίστηκε ποτέ.



Luann P. Urish, 59
22/9/2024








Acme, PA - Luann P. Yourish, 59 ετών, πέθανε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο Independence Health Westmoreland, Greensburg. Η Luann ήταν απόφοιτος του Mount Pleasant Area High School και έλαβε το πτυχίο νοσηλευτικής από το Westmoreland County Community College. Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε διάφορα σημεία της περιοχής για 30 χρόνια. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια προτείνει να γίνουν αναμνηστικές συνεισφορές στο onebyonerescue, org ή στο Δίκτυο Δράσης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, PanCan.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Sandra Chesley, 56 ετών
21/9/2024








Allen, TX - Η Sandra Chesley από το Allen του Τέξας, πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, σε ηλικία 56 ετών. Η Sandra απέκτησε πτυχίο Bachelor of Arts στη Νοσηλευτική από το Πανεπιστήμιο Widener και δέχτηκε μια νοσηλευτική θέση στο Ιατρικό Κέντρο Texoma, γεγονός που την οδήγησε να κάνει το Βόρειο Τέξας σπίτι της. Ευδοκίμησε ως νοσοκόμα και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.





Divine Nsona Kitupa, 31 ετών
17/9/2024









Cumming, GA - Η Divine Nsona Kitupa, από το Cumming, GA, πέθανε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, σε ηλικία 31 ετών. Η Divine ήταν μέλος της Σκηνής του Μαρτυρίου του Λόγου της Ζωής, στο Covington, GA, όπου τραγούδησε και υπηρέτησε στην παιδική χορωδία. Ήταν εγγεγραμμένη νοσοκόμα και στοργική σύζυγος και μητέρα. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Divine αγαπούσε να ταξιδεύει, να δοκιμάζει διαφορετικά φαγητά και ήταν πάντα μία εξαιρετική οικοδέσποινα και διασκέδαζε τους ανθρώπους.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



R. Christian Rhoads, 66
17/9/2024








Dixon, IL - R. Christian Rhoads, 66 ετών, του Dixon, πέθανε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στο Dixon. Τα τελευταία 30 χρόνια, εργάστηκε ως νοσηλευτής νεογνών στο Ascension Healthcare System και στο Froedtert Pleasant Prairie Hospital.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Ljiljana Numanovic, 58 ετών
21/9/2024







Ρότσεστερ, Μινεσότα - Η Ljiljana Numanovic, 58 ετών, από το Ρότσεστερ, MN, πέθανε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 στο Edenbrook του Ρότσεστερ. Η Ljiljana εργάστηκε ως νοσοκόμα στην κλινική Mayo για πέντε χρόνια πριν από την ασθένειά της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




50 βρέφη «πέθαναν ξαφνικά»:

Μωρό Carbajal, 0

Ο Baby Carbajal πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.
Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.





Desmond Kade Roach, θνησιγενής

16/9/2024




Barbourville, Kentucky - Το βρέφος Desmond Kade Roach, γιος του Randall Dylan και της Kristina Michelle Stewart Roach, γεννήθηκε νεκρό το πρωί της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Baptist Health Corbin.




Willow Cera Thorne, 3 μηνών
17/9/2024









Marion, Βόρεια Καρολίνα - Η Willow Cera Thorne, ηλικίας 3 μηνών, πέθανε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 στο νοσοκομείο Mission στο Asheville. Ήταν ένα πολύ χαρούμενο μωρό που είχε ένα χαμόγελο που θα έλιωνε την καρδιά σου.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Tygee Jasir Harrison, 4 μηνών
23/9/2024








Orange, New Jersey - Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας αγοριού, Tygee Jasir Harrison, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Αν και ο χρόνος του μαζί μας ήταν σύντομος, ο Tygee άγγιξε τις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν με το γλυκό χαμόγελο και το ευγενικό πνεύμα του. Το γέλιο του γέμισε τις καρδιές μας και η μνήμη του θα είναι πολύτιμη για πάντα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Vivian & Grace Castro, 1 ημέρα

30 Μαΐου 2024






Η Vivian και η Grace Castro, δίδυμα κορίτσια που γεννήθηκαν από τη McKayla Schmoekel και τον Jacob Castro, από το Seguin του Τέξας, γεννήθηκαν και πέθαναν στις 26 Μαΐου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Anna Lorraine Lawrence, θνησιγενής
23/9/2024








Arkport, Νέα Υόρκη - Η Anna Lorraine Lawrence, πολύτιμο κοριτσάκι του Blake και της Crystal (Caldwell) Lawrence, γεννήθηκε στην «αγκαλιά των αγγέλων» την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο Strong Memorial στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης. Αν και η Anna Lorraine δεν πέρασε ποτέ χρόνο μαζί μας στη γη, αγαπήθηκε πολύ και άγγιξε πολλές ζωές. Ο Μικρός μας Άγγελος δεν θα ξεχαστεί ποτέ.




Reyna-Jones, μωρό








Η Baby Reyna-Jones, του Anderson, πέθανε στις 30 Αυγούστου 2024, στο Riley Children's Hospital. Αριστερά για να τιμήσουν τη μνήμη του πολύτιμου αγγέλου είναι οι γονείς, Anayesinia Reyna και Eryk Jones.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Colter Wayne Byerley, βρέφος







Harrison, Αρκάνσας - Ο Colter Wayne Byerley πέθανε κατά τη γέννηση την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτό το γλυκό, βρέφος αγόρι κλήθηκε αμέσως στο σπίτι για να τεθεί στην αγκαλιά του Ιησού. Ο Colter ήταν ήδη τόσο αγαπητός από πολλούς ανθρώπους.





Bethany Rain McKnight, βρέφος












Morehead, Kentucky - Bethany Rain McKnight, αγαπημένη κόρη βρέφους του Jake και της Mariah McKnight του Morehead, ενώθηκε με τους Ουράνιους Αγγέλους και τα δύο αδέλφια της ουράνιου τόξου λίγο μετά τη γέννηση την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο St. Claire του Ηνωμένου Βασιλείου στο Morehead.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Hendon Riggs Setliff, βρέφος










Haleyville, Alabama - Hendon Riggs Setliff, βρέφος γιος της Chelsea και του Levi Setliff, γεννήθηκε και πέθανε στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Μπέρμιγχαμ.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Faith Camilly Hayes, βρέφος










De Pere, Wisconsin - Με βαριά καρδιά, ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Faith Camilly Hayes, η οποία μεταφέρθηκε με αγάπη αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της ανάσα. Πέθανε ειρηνικά στη μήτρα, με την καρδιά της να σταματά πριν προλάβουμε να την κρατήσουμε στην αγκαλιά μας στις 9 Σεπτεμβρίου 2024 στο νοσοκομείο Aurora στο Green Bay του Wisconsin. Αν και ο χρόνος της μαζί μας ήταν σύντομος, άγγιξε βαθιά τις καρδιές μας και θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογένειάς μας.






Stephen Adrian Forsha, βρέφος











Batavia, Νέα Υόρκη - Ο Stephen Adrian Forsha κλήθηκε στον Κύριο στις 18 Σεπτεμβρίου 2024. Γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, γιος του Dustin II και της Miah (Urban) Forsha. Του άρεσε να χαμογελά σε όλες τις νοσοκόμες του, να αγκαλιάζει την κουβέρτα του μικρού σκύλου του, να βλέπει το μωρό του να κινείται και να κοιτάζει έξω από το παράθυρό του. Ήταν ένας δυνατός μαχητής και πάντα θα τον θυμόμαστε, θα τον αγαπάμε και θα μας λείπει πολύ.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Ruth Kay Gangelhoff, 3μιση μηνών 








Μπάφαλο, Μινεσότα - Η Ruth Kay Gangelhoff, 31/2 μηνών, μας άφησε απροσδόκητα και έγινε άγγελος την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024. Η μικρή Ruth, γνωστή και ως «Baby Roo» ή «Princess Peach» όπως άρεσε στους γονείς της Diana και William να την αποκαλούν, αγαπήθηκε τόσο πολύ από τα αδέλφια της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Carter Allen Jaczo, βρέφος







Daytona Beach, Φλόριντα - Ο Carter Allen Jaczo, γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 2024, κλήθηκε σπίτι στην αγκαλιά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.



Brenton Jamal Blueitt, θνησιγενής










Lafayette, Λουιζιάνα - Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, ο μικρός Brenton μπήκε στις πύλες του ουρανού πριν να έχει την ευκαιρία να βιώσει τη ζωή.






Μωρό Tyresse Earl, θνησιγενής






Jennings, Μιζούρι - Baby Tyresse Earl







Μωρό Alonta Trenell Harris, Jr., 2 μηνών








Peoria, Illinois - Το μωρό Alonta Trenell Harris, Jr., 2 μηνών, γιος της Tara Forest και της Alonta Harris, Sr., πέθανε στις 3:54 π.μ. την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο OSF St. Francis Medical Center.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Khyzer Jace Harris, μωρό







Χιούστον, Τέξας - Ο μικρός Khyzer Jace Harris πέθανε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Kai Dexter Livingston, βρέφος









Manning, Νότια Καρολίνα - Το αγοράκι Kai Dexter Livingston πέθανε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 στο Prisma Health Richland Hospital, Columbia, SC. Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 2024 στο Manning, SC.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Robin Hazel Lee Walker, 10 μήνες













Alamosa, Κολοράντο - Το αγοράκι μας, Robin Hazel Lee Walker, γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2023 στην Alamosa, CO, από τον Ian και την Katherine Walker και πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024 στην Alamosa. Ο σύντομος χρόνος του Robin στη γη ήταν ένα δώρο που θα λατρεύεται για πάντα. Στους δέκα μήνες του, το μεταδοτικό γέλιο και το λαμπερό χαμόγελο του Robin άγγιξαν τις καρδιές της αγαπημένης οικογένειάς του.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Lane Tyler Cobb, βρέφος







Seymour, Indiana - Lane Tyler Cobb, βρέφος γιος του Joshua και της Savannah (Jackson) Cobb πέθανε στις 10 Σεπτεμβρίου 2024, στο Schneck Medical Center.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Oik Lovely Jones, βρέφος







Portsmouth, OH - li Oik Lovely Jones, βρέφος γιος της Karley Miriah Hawkins και του Ronnie Lee Jones, Jr. του Πόρτσμουθ, πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ιατρικό Κέντρο OSU Wexner στο Κολόμπους.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Emerson Lee Mattoon, μωρό







Rawson, OH - Ο Emerson Lee Mattoon, βρέφος γιος του Josh και της Leah (Wiemken) Mattoon of Rawson, γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 και πέθανε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.





Adalyne Lynne Rose Johnston, θνησιγενής







Waterloo, IN - Adalyne Lynne Rose Johnston, γεννήθηκε θνησιγενής στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, στο νοσοκομείο Parkview Noble στο Kendallville.






Elizabeth Mae Richey, θνησιγενής







Kinder, Λουιζιάνα - Η Elizabeth Mae Richey γεννήθηκε θνησιγενής στις 09/04/2024.








Easton Hayes Sharpe, βρέφος







Τολέδο, Οχάιο - Ο πολύτιμος μικρός μας άγγελος, Easton Hayes Sharpe, αγαπημένος βρέφος γιος της Madison Law και του Dylan Sharpe, πήγε να είναι με τον Κύριό μας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Octavia Anna Marie Shelton, βρέφος







Lubbock, TX - Το κοριτσάκι Octavia Anna Marie Shelton γεννήθηκε και απέκτησε τα φτερά των αγγέλων της στις 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Lubbock του Τέξας. Η Octavia είναι τόσο αγαπητή από τον μπαμπά και τη μαμά της Justin και Kyla Zamora Shelton του Portales, NM.







Jennifer Rose Allen, βρέφος






Alma, AR - Η Jennifer Rose Allen, βρέφος, από την Alma, Ark., γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Fort Smith, Ark., από τον Darren Ray Allen και τη Shelby Renee King. Πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Φορτ Σμιθ.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Yvonne Nancy Frieden, 7 εβδομάδων







Joy, IL - Η Yvonne Nancy γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 2024 στην Αϊόβα Σίτι, δύο μήνες πριν από την ημερομηνία τοκετού της. Πέρασε τις 7 εβδομάδες της στη ΜΕΝΝ μαγεύοντας την οικογένειά της. Το ταξίδι της Yvonne στη γη τελείωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Ada Mae Stanley, βρέφος







Μπάφαλο, Μινεσότα - Η Ada Mae Stanley γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από μια αγαπημένη μητέρα, πατέρα και τρεις μεγάλες αδελφές. Η είδηση της άφιξής της έφερε μεγάλη χαρά. Το πολύτιμο μωρό μας Ada πήγε με τον Ιησού στις 12 Σεπτεμβρίου 2024. Είχε μόνο μια στιγμή στην αγκαλιά μας, αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Harmony Lay'lanii Dobbins, 7 μηνών








Starkville, MS - Infant Harmony Ο Lay'lanii Dobbins γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μισισιπή, στο Τζάκσον του Μισισιπή και πέθανε εκεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2024. Τώρα έχει τα φτερά του αγγέλου της, δεν έχει άλλα προβλήματα υγείας και αναπαύεται ειρηνικά στην αγκαλιά του Ιησού.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Leilani Lillian Evans, θνησιγενής







East Ridge, TN - Η Leilani Lillian Evans γεννήθηκε και πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, στο East Ridge, TN. Ήταν ένας άγγελος στον οποίο η Jamie μπορούσε να νοιώσει τις κλωτσιές της, το χαμόγελό της και το γέλιο της, ενώ χειριζόταν τον εαυτό της με χάρη.





Avery Ryan Hurla, θνησιγενής






Topeka, Kansas - Avery Ryan Hurla, αγαπημένη κόρη βρέφους του Jeremy και της Rose Hurla, πέρασε από την αγκαλιά του επίγειου πατέρα της κατευθείαν στην αγκαλιά του ουράνιου Πατέρα της, με τη μητέρα της στο πλευρό της, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024.






Jude Valen Meier, βρέφος






Carol Stream, Illinois - Jude Valen Meier, βρέφος γιος του Noah και της Alexa (Salvatori) Meier από το Carol Stream, Illinois, πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, στο Davenport.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.




Laney Elizabeth Ripple, βρέφος






Mechanicsville, MD - Η Laney Elizabeth Ripple, κόρη του Clark Anthony και της Kathryn Abbey Ripple του Mechanicsville, MD, πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, στο Calvert Memorial Hospital. Η Laney ήταν μια ιδιαίτερη ευλογία από τον Θεό και άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι γεμάτο αγάπη για την οικογένειά της.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Evelyn Joy Samz, θνησιγενής








Oostburg, Wisconsin - Η Evelyn Joy Samz, η πολύτιμη κόρη μας, γεννήθηκε θνησιγενής στις 35 εβδομάδες στις 15 Σεπτεμβρίου 2024.







Ja'Kobi Javonte Steen, βρέφος






Coffeeville, Μισισιπής - Με την ειλικρινή, πιο ειλικρινή συμπάθειά μας ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού Ja'Kobi Javonte Steen τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, στο Baptist Memorial Hospital, North Mississippi στην Οξφόρδη, MS.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.









Judah John York, 28 εβδομάδων








New Brunswick, NJ - Στο ραντεβού της 28 εβδομάδων τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η Natalie πήγε για τακτικό έλεγχο. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, η μαία δεν μπόρεσε να βρει καρδιακό παλμό ούτε στο μόνιτορ ούτε μέσω υπερήχων και λάβαμε τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε να λάβει οποιαδήποτε οικογένεια, ότι το αγοράκι μας, ο Judah, είχε πεθάνει. Είχε σταχτόξανθα μαλλάκια, τη μύτη και τα χείλη του μπαμπά του και τα όμορφα μπλε μάτια της αδελφής του.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.









Cody Arthur Eric Schwenk, 4 μηνών 








Erie, Pennsylvania - Cody Arthur Eric Schwenk, 4 μηνών, πέθανε απροσδόκητα στο νοσοκομείο St. Vincent.
Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Hattie Lee Hall, μωρό







Κλίντον, NC - Το μωρό Hattie Lee Hall απέκτησε τα φτερά του αγγέλου της την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024. Το μωρό Hattie γεννήθηκε στην κομητεία Cumberland, κόρη του Garitt και της Bethany Hall.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Ki'mont Hyson Pierce, βρέφος






Lafayette, IN - Το βρέφος Ki'mont Hyson Pierce, του Lafayette, πέθανε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.










Adeline Alea Guinto, 2 ετών

Springville, Utah - Adeline Alea Guinto, ηλικίας 2 ετών, από το Springville της Γιούτα, πέθανε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024. Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 2022, στο Πρόβο της Γιούτα. Οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον εγκέφαλό της τον Απρίλιο του 2024 και αφαιρέθηκε την επόμενη μέρα. Διαγνώστηκε με ATRT, μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, και ξεκίνησε χημειοθεραπεία ένα μήνα αργότερα. Οι νοσοκόμες και οι γιατροί της συχνά σχολίαζαν πόσο καλά μιλούσε για την ηλικία της και κέρδισε όλους στη μονάδα με το τραγούδι της.






Noah Michael Villa, 1 ημέρας







Σαν Αντόνιο, Τέξας - Ο μικρός Noah Michael Villa, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, απέκτησε τα φτερά του αγγέλου του στις 14 Σεπτεμβρίου 2024. Αν και ήταν μαζί μας μόνο για λίγες ώρες, άφησε το αποτύπωμά του στις καρδιές μας για πάντα.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.







Levi David Stone-Gentry, βρέφος









Ινδιανάπολη, Ιντιάνα - Το αγοράκι Levi David Stone-Gentry, γιος του Brian Gentry και της Allison Stone, ήρθε σε αυτόν τον κόσμο στις 3:23 π.μ. στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, στο Community North Hospital στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα. Η πολύτιμη ψυχή του μπήκε στις πύλες του Ουρανού πριν από την επίγεια άφιξή του.







Bowie Thomas Brown, θνησιγενής










Layton, Utah - Το γλυκό μας μωρό Bowie Thomas Brown ήρθε σε αυτόν τον κόσμο στις 19 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Bowie ήταν ένα απίστευτα δυνατό, όμορφο, ευγενικό μωρό που απέκτησε τα φτερά του αγγέλου του ενώ βρισκόταν μέσα στην καταπληκτική μαμά του.







Loralei Kate Gomes, 17 ημερών






Μπολιβάρ, Τεννεσσί - Η Loralei Kate Gomes, ένα βρέφος 17 ημερών, κόρη της Rebecca Ervin και του Jeremy Gomes, απέκτησε τα ουράνια φτερά της το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.






Micah Shavianjan Canttrell Thomas, μωρό






Carrollton, Georgia - Το μωρό Micah Shavianjan Canttrell Thomas, γιος της Shanequa Kimbrough και της Shavianjan Thomas, πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Δεν αναφέρθηκε ηλικία ή αιτία θανάτου.










Liam "Lucky Charm" Henry Allen Fortner, 11 μηνών







Ashland, KY - Liam "Lucky Charm" Henry Allen Fortner, 11 μηνών, πέθανε το πρωί του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ιατρικό Κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Λέξινγκτον.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Brinley Rain Mattison, θνησιγενής







Τσάρλεστον, Μιζούρι - Η Brinley Rain Mattison, κόρη βρέφους του Daniel Ray Mattison και της Brittany Nichole Pemberton από το Diehlstadt, MO, γεννήθηκε νεκρή, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ιατρικό Κέντρο St. Francis στο Cape Girardeau.







Ivy Alora Eaton, βρέφος









Η Ivy Alora Eaton, ένα αγαπημένο κοριτσάκι που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2024, στο Λέξινγκτον του KY, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της στις 16 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά των αγαπημένων γονιών της κάτω από τα λαμπερά αστέρια.

Δεν αναφέρθηκε αιτία θανάτου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!