Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Όσο υπάρχουν αληθινοί ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Ο καθηγητής Sucharit Bhakdi και ο Δρ Hannes Strasser αναπτύσσουν τεστ για θύματα εμβολίων


Ο καθηγητής Dr. Sucharit Bhakdi σε συνομιλία με το Report 24 / (C) report24.news


Στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βιέννη, ο καθηγητής Δρ Sucharit Bhakdi παρουσίασε μια νέα διαγνωστική μέθοδο για άτομα που μπορεί να υποφέρουν από βλάβη από το εμβόλιο. 


Μαζί με τον λέκτορα Δρ Strasser, ο Bhakdi έχει αναπτύξει ένα τεστ που μετρά τη ροή του αίματος στα τριχοειδή αγγεία στα νύχια. Τα προβλήματα με τη θρόμβωση πρέπει να είναι εύκολο να παρουσιαστούν με αυτόν τον τρόπο. 


Το δεύτερο καλό νέο είναι ότι, σύμφωνα με τον καθηγητή, η ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ λειτουργεί πολύ καλά στη θεραπεία, η οποία μπορεί επίσης να αποδειχθεί με αυτό το τεστ.


Ο καθηγητής Bhakdi περιέγραψε για άλλη μια φορά τα ευρήματά του από τη συνεργασία με τον λέκτορα Dr. Hannes Strasser αποκλειστικά για το Report24:





Ο καθηγητής Bhakdi αφηγείται:

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα της συνάντησης του FPÖ στη Βιέννη (Σημείωση: Το συμπόσιο FPÖ "Back to Normality" με τους Herbert Kickl, Sucharit Bhakdi, Gerald Hauser και Hannes Strasser στις 12 Απριλίου 2024) ήταν ότι αντάλλαξα ιδέες με τον Hannes Strasser. Ο Hannes Strasser είναι εν ενεργεία ιατρός με μεγάλη πρακτική και ταυτόχρονα πολιτικά ενεργός στο FPÖ. Είναι επίσης αυτός που συμβούλευε πολύ καλά το FPÖ όλη την ώρα.


Ο Hannes Strasser είναι ένας πολύ ενημερωμένος άνθρωπος. Μου είπε: «Σκεφτήκαμε ότι αν είχατε δίκιο ότι τα μικρά και μικρότερα αγγεία φράχτηκαν από θρόμβους, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι ορατό στην επιφάνεια των νυχιών. Υπάρχουν πολύ απλές μικροσκοπικές εξετάσεις για τα αγγεία στα νύχια, οι οποίες είναι μη επεμβατικές, δεν είναι δαπανηρές και εφικτές».




Αλλαγές στα τριχοειδή αγγεία στα θύματα εμβολίων

«Είπα, ναι, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα. Υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να το κάνει αυτό;» Η συνάδελφός του ήταν εκεί και είπε: «Θέλω πραγματικά να ρίξω μια ματιά τώρα». Το έκανε αμέσως.


Πέντε εβδομάδες αργότερα, ο Hannes μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Είναι απίστευτο. Ο συνάδελφος έκανε  αυτή την εξέταση του δέρματος κάτω από τα νύχια σε όλους όσους ήταν ύποπτοι για βλάβη από το εμβόλιο. Σε πάρα πολλές, νομίζω ότι ακόμη και στην πλειοψηφία, έχει δει αγγειακές αλλαγές».


Στη συνέχεια, συνέχισαν λέγοντας ότι είχαν εξετάσει εάν η διάλυση των θρόμβων θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο εάν τα αγγειακά μπλοκαρίσματα ήταν σημαντικά. Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με τη ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ. Η ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ είναι μια ουσία που είναι πρακτικά ένα εθνικό πιάτο των Ιαπώνων και λένε ότι φθάνουν σε βαθιά γεράματα επειδή τρώνε ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ από την παιδική ηλικία.




Στην Ιαπωνία, οι άνθρωποι παίρνουν τακτικά ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ - και έτσι φθάνουν σε βαθύ γήρας

Τότε σκέφτηκα ότι ίσως όλοι έχουμε φραγμένα αγγεία στα γηρατειά, ειδικά τα μικρότερα αγγεία σε πολλά όργανα. Μπορεί να μην το παρατηρούμε, αλλά τα όργανα δεν τα πάνε καλύτερα. Ίσως είναι η περίπτωση που οι Ιάπωνες ανοίγουν ξανά αυτά τα μικρά φραγμένα αγγεία για τη ζωή και γι' αυτό αισθάνονται καλύτερα και τα όργανά τους ζουν περισσότερο. Αυτή είναι η υπόθεσή μου.


Αυτή η υπόθεση κηρύσσεται τρελλή από τους περισσότερους γιατρούς, και πάλι θα με αποκαλέσουν παλαβό. Αλλά βρίσκω τη σκέψη συναρπαστική. 

Μπορώ να σας πω ότι άρχισα να παίρνω ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ ο ίδιος - τώρα κάνω βέβαια διαφήμιση για τη ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ. Και πρέπει να πω ότι παρατηρώ θετικά αποτελέσματα σε μένα.


Δεν θα δώσω λεπτομέρειες, αλλά ρώτησα αμέσως τον Hannes: "Είναι όλα αυτά τεκμηριωμένα;" Ο Hannes είπε: «Ναι, παίρνουμε τους ασθενείς, το ιατρικό ιστορικό και τα ευρήματα πριν από τη θεραπεία ΝΑΤΤΟΚΙΝΑΣΗ και μετά. Μερικά από τα ευρήματα είναι αρκετά εκπληκτικά, επειδή η κυκλοφορία του αίματος είναι σχεδόν ομαλοποιημένη».



Επιστημονική μελέτη πριν από την ολοκλήρωση

Τότε του είπα: «Τότε κάνε μια μελέτη και δημοσίευσέ την το συντομότερο δυνατό σε ένα διεθνές επιστημονικό περιοδικό.


Αυτό θα έδινε στον κόσμο μια μέθοδο για τη διάγνωση της βλάβης των εμβολίων, πρώτον, και δεύτερον, μια θεραπεία που θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς.


Δεν λέω ότι θα γίνουν και πάλι εντελώς υγιείς, αλλά λιγώτερο άρρωστος είναι καλύτερο από το πολύ άρρωστος».


Ελπίζω ότι αυτό ήταν κατανοητό.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!