Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Έλεγχος των μέσων ενημέρωσης από την πίσω πόρτα: Η μυστική κατάληψη του αμερικανικού ραδιοφώνου από τον Σόρος



Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος George Soros - ή μία από τις οργανώσεις του - λαμβάνει άδεια να αποκτήσει περίπου 220 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αυτή η άδεια πέρασε τόσο γρήγορα που οι παρατηρητές μιλούν για πιθανή υπόθεση διαφθοράς. 

Η μηχανή προπαγάνδας θα ξεκινήσει σύντομα.


Πρόσφατα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) έλαβε μια απόφαση που θα πρέπει να σημάνει συναγερμό για όλους τους πολίτες που αγαπούν την ελευθερία. 

Με ταχύτητα που αγγίζει τα όρια της διαφθοράς, η υπηρεσία έδωσε άδεια σε ένα ίδρυμα που υποστηρίζεται από τον Τζωρτζ Σόρος να αποκτήσει περίπου 220 ραδιοφωνικούς σταθμούς AM / FM στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μόλις 24 ώρες.




Αυτή η εξέλιξη είναι περαιτέρω απόδειξη της υφέρπουσας κατάληψης των πηγών πληροφοριών μας από τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης. 

Ο Σόρος, γνωστός για τη χειραγώγηση των νομισμάτων και των πολιτικών συστημάτων παγκοσμίως, εξαπολύει τώρα μια μεγάλη επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης στην Αμερική. 

Υπό το πρόσχημα του «δημόσιου συμφέροντος», δεν σχεδιάζει τίποτε λιγώτερο από τον έλεγχο ενός σημαντικού τμήματος της ραδιοφωνικής αγοράς των ΗΠΑ.



Η FCC, προφανώς ένα συμμορφούμενο πρωτοπαλίκαρο αυτής της ατζέντας, έριξε όλες τις συνήθεις διαδικασίες αναθεώρησης στη θάλασσα και έδωσε το πράσινο φως για αυτό το επικίνδυνο έργο βιαστικά. 

Αποτελεί σκάνδαλο το γεγονός ότι μια τόσο φιλόδοξη απόφαση εγκρίθηκε χωρίς ενδελεχή έρευνα και δημόσια συζήτηση.



Οι συνέπειες αυτής της εξέλιξης είναι σοβαρές. Με τον έλεγχο περισσότερων από 200 ραδιοφωνικών σταθμών, οι οποίοι συνολικά προσεγγίζουν πάνω από 165 εκατομμύρια Αμερικανούς, ο Σόρος αποκτά ένα ισχυρό εργαλείο για τον επηρεασμό της κοινής γνώμης. 

Υπάρχει φόβος ότι αυτοί οι σταθμοί σύντομα θα εκφυλιστούν σε φερέφωνα της παγκοσμιοποιητικής ιδεολογίας του, ενώ οι εναλλακτικές φωνές και οι κριτικές προοπτικές ξεθωριάζουν συστηματικά.


Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους σταθμούς βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές – περιοχές που προηγουμένως θεωρούνταν συχνά προπύργια συντηρητικών αξιών. 

Η στρατηγική του Σόρος στοχεύει προφανώς στη διείσδυση της προπαγάνδας του σε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες και έτσι στη μόνιμη μετατόπιση της πολιτικής ισορροπίας στις ΗΠΑ.

Θα μπορούσε κανείς επίσης να το ονομάσει αυτό ένα περαιτέρω βήμα στην επιβεβλημένη συμμόρφωση των μέσων ενημέρωσης.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!