Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Δρ Vernon Coleman: Η έρευνα Covid του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια απάτη που διερευνά μια απάτη




Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δημιουργήσει μια επίσημη, και εξαιρετικά δαπανηρή, έρευνα για τον Covid, αλλά η έρευνα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα γαϊτανάκι ψεμμάτων, είναι τόσο μεγάλη απάτη όσο και η ίδια η απάτη του covid.



Ουδείς με λειτουργικό εγκεφαλικό ιστό και ερευνητικό πνεύμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η λεγόμενη πανδημία covid ήταν απάτη.

Ο Covid-19, όπως γνώριζαν οι ειδικοί από την αρχή, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από την ετήσια γρίπη - επαναπροωθήθηκε και προωθήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως θανατηφόρα ασθένεια. 

Ουδείς με λειτουργικό εγκεφαλικό ιστό και ερευνητικό πνεύμα δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι τα lockdown, οι μάσκες και η κοινωνική απόσταση έκαναν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Και ουδείς με λειτουργικό εγκεφαλικό ιστό και ερευνητικό πνεύμα δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι το εμβόλιο covid-19 ήταν και είναι τοξικό και άχρηστο.

Πρέπει να μάθουμε ποιος δημιούργησε την ψεύτικη πανδημία και γιατί.

Πρέπει να γνωρίζουμε γιατί καταστράφηκαν οι υπηρεσίες υγείας και η οικονομία μας.

Πρέπει να γνωρίζουμε γιατί εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άσκοπα ως αποτέλεσμα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει δημιουργήσει μια επίσημη, και εξαιρετικά δαπανηρή, έρευνα για τον Covid, αλλά η έρευνα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα γαϊτανάκι ψεμμάτων, είναι τόσο μεγάλη απάτη όσο και η ίδια η απάτη covid.

Έστειλα τα βιβλία και τα αποδεικτικά στοιχεία της Εξεταστικής Επιτροπής και ζήτησα επανειλημμένα να μου επιτραπεί να καταθέσω. Τουλάχιστον χίλιοι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας έχουν στείλει στην Εξεταστική αντίγραφα σχετικών βίντεο, ζητώντας να μου επιτραπεί να καταθέσω. 

Δεν είναι ώρα για ψεύτικη μετριοφροσύνη - το γεγονός είναι ότι κανένας γιατρός στον κόσμο δεν εντόπισε αυτή την απάτη νωρίτερα και κανείς στον κόσμο δεν προέβλεψε ακριβώς τι θα συνέβαινε με την ίδια ακρίβεια όπως έκανα στα βιβλία και τα βίντεό μου και σε αυτόν τον ιστότοπο. 

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος για τον οποίο εξακολουθώ να είμαι αποκλεισμένος από όλα τα mainstream media, από το YouTube και από όλα τα social media. Οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων αγωνίζονται εδώ και χρόνια να προσπαθήσουν να βρουν λάθη στη δουλειά μου - και έχουν αποτύχει.

Όλοι όσοι έγραψαν στην επίσημη έρευνα για τον Covid έλαβαν ευγενικές αναγνωρίσεις. Αλλά δεν υπήρξε πρόσκληση για κατάθεση και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόσκληση.

Η έρευνα Covid είναι τόσο μεγάλη απάτη όσο και η ίδια η απάτη covid.

Η έρευνα υποθέτει ότι υπήρξε πραγματική πανδημία και απλώς εξετάζει τον τρόπο χειρισμού της «πανδημίας». Αγνοεί το αποδεδειγμένο γεγονός ότι δεν υπήρξε πανδημία. (Όλες οι επίσημες στατιστικές το αποδεικνύουν. Δείτε τα προηγούμενα άρθρα μου σε αυτόν τον ιστότοπο.)

Είναι σαν η Έρευνα να ερευνά ένα Τροχαίο Ατύχημα αλλά να αγνοεί τη συμπεριφορά όλων των οδηγών και να εξετάζει μόνο την κατάσταση του οδοστρώματος.

Ακριβώς στην αρχή αυτής της εξαιρετικά επιζήμιας απάτης, αποκάλυψα ένα αποδεικτικό στοιχείο το οποίο, πάνω από όλα τα άλλα, σίγουρα θα πρέπει να κάνει τους δικηγόρους στην έρευνα για τον Covid να καθίσουν και να το ξανασκεφτούν.

Στις 19 Μαρτίου 2020 (τέσσερεις ημέρες πριν από την έναρξη του lockdown!), οι φορείς δημόσιας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Συμβουλευτική Επιτροπή για τα Επικίνδυνα Παθογόνα αποφάσισαν ότι η νέα ασθένεια δεν πρέπει πλέον να ταξινομείται ως «μολυσματική ασθένεια υψηλής συνέπειας».

Η κυβέρνηση έθαψε αυτές τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα της. Πηγαίνετε στο gov.uk και αναζητήστε «μολυσματικές ασθένειες υψηλής συνέπειας (HCID)» για τα αποδεικτικά στοιχεία. 

Η απόφαση για υποβάθμιση του covid ελήφθη στις 19 Μαρτίου, αλλά δεν δημοσιεύθηκε μέχρι τις 21 Μαρτίου.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν την επίσημη απόφαση να υποβαθμιστεί ο covid σε μολυσματική ασθένεια - όπως η γρίπη.

Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες αυτής της απόφασης (μαζί με πολλά, πολύ περισσότερα) στο πρώτο μου βιβλίο για την απάτη του covid. Το βιβλίο ονομάζεται «Coming Apocalypse» και σε αυτό προέβλεψα πολλά από αυτά που συνέβησαν αργότερα (συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του τοξικού έπους εμβολιασμού, φυσικά). ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να αγοράσετε ένα αντίτυπο του Coming Apocalypse μέσω του βιβλιοπωλείου στο www.vernoncoleman.com .

Έστειλα ένα αντίγραφο του «Coming Apocalypse» στην έρευνα Covid του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά αμφιβάλλω αν κάποιος στην έρευνα μπήκε στον κόπο να το διαβάσει. Αν το είχαν διαβάσει, θα ήξεραν ότι η έρευνά τους δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια δαπανηρή απάτη που ερευνά μια πολύ ακριβή απάτη.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Οκτώβριος 2024




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΘΑΝΑΤΟΙ:







ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι πρώτες πόλεις στις ΗΠΑ αναστέλλουν τη φθορίωση του νερού μετά την απόφαση του δικαστή σχετικά με τον κίνδυνο του φθορίου για το IQ των παιδιών
Το Yorktown και το Somers φαίνεται να είναι οι πρώτες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες που σταμάτησαν να προσθέτουν φθόριο στο νερό μετά από απόφαση δικαστή αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 



Η πνευμονία στα παιδιά αυξάνεται παγκοσμίως
"Μαζική αύξηση που δεν έχει παρατηρηθεί πριν"



Το "FluMist" είναι το πρώτο εμβόλιο γρίπης για αυτοχορήγηση στο σπίτι στην αγορά
Το παράδειγμα δείχνει για άλλη μια φορά την πίεση με την οποία οι παρασκευαστές εμβολίων θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά. Για παράδειγμα, το FluMist εγκρίθηκε για «οικιακή χρήση», αν και αποσύρθηκε από το FDA το 2016 λόγω αναποτελεσματικότητας και συνδέεται με αναφορές παιδικών θανάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!