Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ: «Διαστρωματώνουν τα προσωπικά μας στοιχεία μέσω των δοκιμών PCR για να αναπτύξουν εμβόλια προσαρμοσμένα στο ατομικό DNA...»




Σχετικά με το θέμα των δοκιμών PCR, η Smith σημειώνει ότι η τεχνική δεν λειτούργησε ποτέ ως «δοκιμή» για ιούς πριν από τον COVID.

Αντ' αυτού, σημειώνει, τα τεστ PCR χρησιμοποιήθηκαν ως τρόπος ενίσχυσης του DNA.



«Διαστρωματώνουν τις προσωπικές μας πληροφορίες με την κατάσταση COVID, με την κατάσταση του εμβολιασμού μας, με το DNA μας, το οποίο συνέλεγαν μέσω των δοκιμών PCR... και χρησιμοποιούν τις προσωπικές μας πληροφορίες για τους σκοπούς της ανάπτυξης εμβολίων προσαρμοσμένων στο ατομικό DNA».

) περιγράφει για το AM WakeUp πώς ιδιωτικοποιήθηκε το μητρώο COVID-19 - που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση εκείνων που (υποτίθεται) προσβλήθηκαν από COVID (ό, τι κι αν είναι αυτό) καθώς και οι επαφές εκείνων που προσβλήθηκαν από COVID. 

Συγκεκριμένα, ιδιωτικοποιήθηκε από την Datavant, η οποία είναι μια εταιρεία "οικοσυστήματος AI" πληροφοριών υγείας που συνεργάζεται με την BGI στην Κίνα. Η BGI, σημειώνει η Smith, είναι η εξέλιξη του Προγράμματος Ανθρώπινου Γονιδιώματος στην Κίνα.

Η Smith σημειώνει ότι αυτή η ιδιωτική βάση δεδομένων που στεγάζεται από την Datavant (συναρμολογημένη από τα δεδομένα μητρώου COVID) μοιράζεται με 500 άλλες ιδιωτικές εταιρείες και μαζί «διαστρωματώνουν τις προσωπικές μας πληροφορίες με την κατάσταση COVID μας, με την κατάσταση του εμβολίου μας, με το DNA μας, το οποίο συνέλεγαν μέσω των δοκιμών PCR».

Σχετικά με το θέμα των δοκιμών PCR, η Smith σημειώνει ότι η τεχνική δεν λειτούργησε ποτέ ως «δοκιμή» για ιούς πριν από τον COVID. Αντ' αυτού, σημειώνει, το PCR χρησιμοποιήθηκε ως τρόπος ενίσχυσης του DNA.

«Παρατήρησα ότι οι δοκιμές είχαν αλλάξει αμέσως. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα πράγματα που με ξύπνησαν, ήταν οι δοκιμές», λέει η Smith. «Και, αμέσως, όταν είδα ότι έκαναν PCR, ότι αυτό το τεστ COVID ήταν PCR, σκέφτηκα: "Γιατί PCR; Δεν κάναμε ποτέ PCR για ιούς πριν. [Το PCR] ήταν ανέκαθεν γενετική». Έτσι, ο μικρός μου εγκέφαλος είπε, "Εντάξει. Εδώ κάτι συμβαίνει».

Η πληροφοριοδότης σημειώνει ότι τα πράγματα έκαναν κλικ όταν είδε μια συνέντευξη με τη Δρ Dolores Cahill, «η οποία προειδοποιούσε όλους ότι αυτό πρόκειται να είναι ένα εμβόλιο που πρόκειται να τροποποιήσει το DNA των ανθρώπων και θα είναι σε θέση να πατεντάρουν τους ανθρώπους και το τεστ PCR είναι ένας τρόπος συλλογής του γονιδιώματός τους για να πει εάν έχουν υποβληθεί σε αυτό ['εμβόλιο'] ή όχι».

Η Smith προσθέτει μία λεπτότερη πλευρά στα πράγματα στο τέλος του κλιπ, σημειώνοντας ότι «η DARPA και η Palantir... χρησιμοποιούν τις προσωπικές μας πληροφορίες για τους σκοπούς της ανάπτυξης εμβολίων προσαρμοσμένων στο ατομικό DNA των ανθρώπων».



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η Ελβετία πληρώνει 13.860 φράγκα για βλάβες από το εμβόλιο του κορωνοϊού
Η ομοσπονδιακή σύμβουλος Elisabeth Baume-Schneider ενέκρινε την πρώτη πληρωμή αποζημίωσης για βλάβες από το εμβόλιο κορωνοϊού.



Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ: Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Τα φαρμακεία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία καλούν για τη «μακρά νύχτα εμβολιασμού»
Την επόμενη Τρίτη, πολλά φαρμακεία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία θα ανοίξουν τις πόρτες τους, μερικά μέσα στη νύχτα. Προσφέρουν εμβολιασμούς κατά της γρίπης και του κορωνοϊού μέχρι αργά το βράδυ.



Η πρόσληψη καφεΐνης συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο πολλαπλών καρδιομεταβολικών ασθενειών
Οι ερευνητές βρήκαν ένα ακόμη όφελος που μπορεί να προσθέσει στον κατάλογο των πλεονεκτημάτων για την υγεία από την κατανάλωση καφεΐνης από τρόφιμα ή ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!