Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ο θαυμαστός νέος κόσμος του 2030: «Δεν θα σου ανήκει τίποτα. Και θα είσαι ευτυχισμένος».




Εάν αφιερώσετε μόνο λίγα λεπτά ελέγχοντας την ιστοσελίδα «Η Μεγάλη Επαναφορά» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ξεκινώντας από τη σελίδα «Τώρα είναι η ώρα για μια "μεγάλη επαναφορά"» - η οποία περιλαμβάνει ένα αντίγραφο αυτού που αποκαλεί «Ο Χάρτης Μετασχηματισμού της Μεγάλης Επαναφοράς» - και περάσετε δύο λεπτά παρακολουθώντας το βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ «8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030», θα αναγνωρίσετε γρήγορα ότιτο WEF σκοπεύει να επιβάλει βαθιές αλλαγές σε περίπου 200 τομείς της ανθρώπινης ζωής μέχρι το 2030.


Global Research, 25 Σεπτεμβρίου 2024


Αν αφιερώσετε επίσης λίγες ώρες διαβάζοντας τον Θαυμαστό Νέο Κόσμο του Άλντους Χάξλεϋ και τo "1984" του Τζωρτζ Όργουελ – σύντομα θα ανακαλύψετε ότι το πρόγραμμα της ελίτ που μας επιβάλλεται σήμερα είναι πολύ πιο επαχθές από ο,τιδήποτε παρουσιάζεται στα δυστοπικά μυθιστορήματα που έγραψαν ο Χάξλεϋ και ο Όργουελ. Η τεχνολογία, εξάλλου, έχει προχωρήσει δραματικά με τρόπους που ούτε ο Χάξλεϋ ούτε ο Όργουελ περίμεναν.

Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη περαιτέρω έρευνα, ωστόσο, για να ανακαλύψετε ότι μια σειρά εργαλείων - συμπεριλαμβανομένων γενοκτονιών και πολέμων, λιμών σε ορισμένες τοποθεσίες και σοβαρής οικονομικής εξάρθρωσης σε άλλες, το «εμβόλιο θανάτου» του Covid-19, το 5G, τη γεωμηχανική, την τεχνητή νοημοσύνη και τη συνθετική βιολογία - χρησιμοποιείται από τον Big Brother για να σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού.

Και, ενώ είναι κρυμμένα σε κοινή θέα, χρησιμοποιούν διαδοχικά ένα ευρύ φάσμα τεχνοκρατικών εργαλείων που σταδιακά φυλακίζουν όσους μένουν «ζωντανοί» ως μετανθρώπινοι σκλάβοι.




Σε γενικές γραμμές, αυτό γίνεται με την περίφραξη των Κοινών «για πάντα» και τον εξαναγκασμό των ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους – για μια συζήτηση σχετικά με το πώς αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τη «διαχειριζόμενη υποχώρηση», δείτε τη σειρά άρθρων της Kate Mason ξεκινώντας με το «Managed Retreat New Zealand: Shhhh... προσέξτε να μην ενημερώσετε την κοινότητα» – και σε μια φυλακή «έξυπνης πόλης».

Αυτές οι φυλακές Smart City θα χρησιμοποιούν ένα πυκνό δίκτυο πύργων 5G για να διευκολύνουν την επικοινωνία και να επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο, όπου οι φυλακισμένοι μετανθρώπινοι σκλάβοι θα είναι γεωγραφικά περιφραγμένοι για να περιορίσουν τις κινήσεις τους σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το σημείο φυλάκισής τους.

Και η λεπτομέρεια στο σχέδιο της ελίτ μας λέει ακριβώς πώς γίνεται.

Δεδομένου ότι το σχέδιο της ελίτ απαιτεί και τα 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους να υποταχθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και είναι πολύ πιο εύκολο να έχουμε ανθρώπους που πρόθυμα να υποταχθούν στο θάνατό τους ή στην μετανθρώπινη σκλαβιά παρά να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αντίσταση, το δυστοπικό μέλλον που ξεδιπλώνεται παρουσιάζεται ως ένας συνδυασμός απαραίτητου (για την αντιμετώπιση διαφόρων απειλών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προέρχονται από έναν ανύπαρκτο ιό και κλιματική διαταραχή), ιδιωτικού (για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της ταυτότητάς σας), ασφαλούς (από διάφορες διαδικτυακές και άλλες απειλές) για τη διασφάλιση της μέγιστης συμμόρφωσης

Φυσικά, μια χιονοστιβάδα προπαγάνδας χρησιμοποιείται επίσης για να συσκοτίσει την άποψη του τι πραγματικά συμβαίνει.

Έτσι, αρχικά, κάθε επιζών άτομο θα έχει μια ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα έχει επισυνάψει σε αυτήν ένα κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα (που καθορίζεται από παράγοντες όπως τα προσωπικά, εκπαιδευτικά, εργασιακά και νομικά αρχεία σας και το ιστορικό αναζήτησής σας στο διαδίκτυο για να μετρήσετε το βαθμό υποβολής σας σε προγράμματα της ελίτ).

Τα παραδοσιακά εθνικά νομίσματα, τα οποία βάζουν χρήματα στα χέρια σας για να ξοδέψετε ή να αποταμιεύσετε όπως θέλετε, αντικαθίστανται από ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (CBDC). 

Η κατανομή αυτού του «νομίσματος» θα καθοριστεί από το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας, θα επισυναφθεί στην ψηφιακή σας ταυτότητα και θα προγραμματιστεί έτσι ώστε να μπορεί να δαπανηθεί μόνο εντός της ακτίνας των 5 χιλιομέτρων και μόνο σε εγκεκριμένες τοποθεσίες, σε εγκεκριμένα ποσά σε εγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.





Επιπλέον, ένα πυκνό δίκτυο καμερών αναγνώρισης προσώπου (οι οποίες λαμβάνουν μια τρισδιάστατη εικόνα του προσώπου σας, αφαιρώντας έτσι οποιαδήποτε σύγχυση μεταξύ του προσώπου σας και του πανομοιότυπου δίδυμου σας, εάν έχετε) και αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας θα διασφαλίσουν ότι κάθε κίνηση (συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου χωρίς οδηγό) που κάνετε παρακολουθείται και καταγράφεται από το πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης που ελέγχει τον τομέα σας.(1000 νέες κάμερες παρακολούθησης των δρόμων στην Αττική – Θα τις έχει ιδιωτικός φορέας! (sportime.gr)) 

Και το δίκτυο των τηλεφώνων (εγκατεστημένο σε πύργους 5G, φώτα δρόμου και αλλού) θα διευκολύνει την ανταλλαγή οδηγιών ρουτίνας ως μέρος των μέσων με τα οποία εκμαιεύεται και επιβάλλεται η εγκεκριμένη συμπεριφορά.

Αλλά τελικά, όπως γνωρίζουν οι ελίτ εδώ και χιλιετίες, είναι η τροφή που είναι το απόλυτο όπλο ελέγχου.

Όπως διατύπωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ το 1973: «Εκείνος που ελέγχει την προμήθεια τροφίμων ελέγχει τον λαό». (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και δεν είναι οι ... αγελάδες (odysseiatv.blogspot.com))

Και, όπως εξήγησε εύγλωττα ο καθηγητής George Kent το 2008, είναι προς το συμφέρον της ελίτ οι άνθρωποι να πεινούν. Βλέπε «Τα οφέλη της παγκόσμιας πείνας».

Έτσι, κάθε κριτική ανάλυση του τι επιβάλλεται στην ανθρωπότητα πρέπει να λαμβάνει προσεκτικά υπόψη ως προς το πώς τα τρόφιμα – και η καλλιέργειά τους – μεταμορφώνονται εντελώς.

Στην ουσία, το σχέδιο της ελίτ είναι να μας ταΐσει γενετικά ακρωτηριασμένα, συνθετικά και δηλητηριασμένα σκουπίδια και έντομα (ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Εσείς, θα πάρετε ένα "Leche de cucaracha"; (odysseiatv.blogspot.com)), να επωφεληθεί από την κακή υγεία μας, να αναγκάσει τους μικρούς αγρότες να εγκαταλείψουν τη γη τους, να υπονομεύσει τις αγροτικές κοινότητες και να μετατρέψει εντελώς την αρχαία πρακτική της γεωργίας σε μια εταιρική, τεχνοκρατική επιχείρηση.

Εάν θέλετε μερικές από τις λεπτομέρειες, υπάρχουν εξαιρετικές πηγές που υπογραμμίζουν τη σημασία της αγοράς βιολογικών / βιοδυναμικών τροφίμων, ενώ οργανώνετε για να καλλιεργήσετε τα δικά σας και διασφαλίζοντας ότι η τοπική εμπορική σας κοινότητα μπορεί να υπερασπιστεί τις πηγές τροφίμων σας ενάντια στην πρόοδο της τεχνοκρατίας.


«Το μέλλον των τροφίμων» και παρακολουθήστε




Εν ολίγοις, αυτό που τα λίγα παραπάνω παραδείγματα καθιστούν σαφές είναι ότι αντιμετωπίζουμε ένα βραχυπρόθεσμο μέλλον στο οποίο οι μηχανισμοί ελέγχου θα είναι παντού.



Φυσικά, μπορεί ακόμα να προσπαθήσετε να ενεργήσετε έξω από τις παραμέτρους του κοινωνικού πιστωτικού σας αποτελέσματος - να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, να ξοδέψετε σε κάτι που δεν εγκρίθηκε στην περίπτωσή σας, να καλλιεργήσετε το δικό σας φαγητό, να ταξιδέψετε έξω από τη ζώνη σας ... - αλλά τα προγράμματα υπολογιστών που εκτελούνται από τεχνητή νοημοσύνη θα διασφαλίσουν ότι αυτό δεν θα συμβεί απενεργοποιώντας την «άδεια» σας ή, εάν αυτό δεν λειτουργήσει άμεσα ή απαιτείται άλλη ενέργεια, θα στείλουν έναν μετανθρώπινο ή τεχνοκρατικό αστυνομικό να παρέμβει. 

Εάν εξακολουθείτε να εμφανίζετε σημάδια αντίστασης στον διανθρώπινο αστυνομικό, ρομπότ ή drone που στάλθηκε για να σας αναχαιτίσει, για παράδειγμα, απλά θα πυροδοτήσει ένα ηλεκτρομαγνητικό όπλο για να σας κάνει να κάνετε εμετό μέχρι να συμμορφωθείτε.


Για μια ευρύτερη, λεπτομερέστερη επισκόπηση ορισμένων βασικών τεχνοκρατικών, οικονομικών, πολιτικών και άλλων απειλών, βλ.


και για συζητήσεις σχετικά με απειλές που είναι λιγότερο γνωστές, όπως αυτές που τίθενται από τη γεωμηχανική, τη συνθετική βιολογία και την τεχνητή νοημοσύνη, βλ.




Φυσικά, ενώ το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ελίτ και έχει σχεδιαστεί από τους πράκτορές της, στην πραγματικότητα δεν εφαρμόζεται από την ελίτ ή τους πράκτορές της. 

Ολόκληρο το πρόγραμμα «Μεγάλης Επαναφοράς» εφαρμόζεται από ανθρώπους σαν εσάς και εμένα που παίρνουν εντολές χωρίς να αναλογίζονται τη σημασία της συγκεκριμένης παραγγελίας τους και πώς ταιριάζει στο ευρύτερο πρόγραμμα της ελίτ, ακριβώς όπως το άτομο που συναρμολογεί μια σφαίρα σε ένα εργοστάσιο δεν σκέφτεται ποιος θα σκοτωθεί από αυτήν.

Είναι λιγώτερο τρομακτικό, όπως γνωρίζουν οι κάτοικοι του Θαυμαστού Νέου Κόσμου, να ακολουθούν εντολές χωρίς σκέψη ή αναφορά στη συνείδηση.

Είναι λιγώτερο τρομακτικό να μην κάνετε ερωτήσεις και απλώς να «ακολουθείτε». Στην ουσία, είναι λιγώτερο τρομακτικό «να μην ξέρεις».

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα δύο δυστοπικά μυθιστορήματα τελειώνουν με τον τρόπο που τελειώνουν: ο Χάξλεϋ και ο Όργουελ ήταν έξυπνοι παρατηρητές των συνανθρώπων τους και ήξεραν πόσο εύκολα υποτάσσονται. 

Εξάλλου, το να είσαι υποτακτικός είναι πολύ λιγώτερο τρομακτικό από το να αντιστέκεσαι. Αλλά ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο «ξέρουμε», είμαστε καλοί στο να κρύβουμε τη δειλία μας πίσω από την αγαπημένη μας αυταπάτη, που μας «διδάσκεται» στην πρώιμη παιδική ηλικία: «Κάνω ό,τι μου λένε και αυτό είναι το σωστό». 

Αυτό, στην ουσία, είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι δέχτηκαν επανειλημμένα να εμβολιαστούν και ακόμη και το μεγαλύτερο μέρος εκείνων που προτίμησαν να μη παραπονεθούν ούτε να δράσουν.


Τέλος πάντων, με τις αλλαγές που γίνονται σε 200 τομείς της ανθρώπινης ζωής, η ελίτ δεν έχει αφήσει πολλά στην τύχη ή ακόμα και πολλά κενά μέσα από τα οποία θα μπορούσε κανείς να γλιστρήσει. Αυτό σημαίνει ότι η αποτελεσματική αντίσταση τώρα είναι η μόνη ρεαλιστική δυνατότητα για την αποτροπή της ζωής υπό τον Big Brother ή τον Mustapha Mond (χαρακτήρας από τον "Θαυμαστό Γενναίο Κόσμο") και τους συναδέλφους του ελεγκτές του κόσμου.

Φυσικά, όπως δείχνουν θαυμάσια τα βιβλία, δεν έχει νόημα να επιδιώκουμε επανόρθωση ρωτώντας τον Big Brother ή τον Mustapha Mond. Ομοίως, αν επιδιώξουμε επανόρθωση μέσω της ελίτ ή των πρακτόρων της, δεν θα πετύχουμε.


Και επειδή το πρόγραμμα της ελίτ είναι τόσο περίπλοκο και εξελιγμένο, αν θέλουμε η αντίστασή μας είναι αποτελεσματική πρέπει να έχει στρατηγική. Δηλαδή, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμεση αντίσταση στα βασικά θεμελιώδη συστατικά του προγράμματος της ελίτ. Διαφορετικά, η αντίστασή μας απλά θα απορροφηθεί και θα διαλυθεί για να καταλήξει στο τίποτα.




Αντιστεκόμενοι στον θαυμαστό νέο κόσμο της τεχνοκρατίας

Η πρόθεση της προελαύνουσας τεχνοκρατίας της ελίτ είναι να σκοτώσει τεράστιους αριθμούς ανθρώπων και να μετανθρωποποιήσει και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους.

Και δεδομένης της πολυπλοκότητας και της αγριότητας του προγράμματος, η ήττα του θα απαιτήσει δέσμευση, επιμονή, θάρρος και τεράστια στρατηγικά εστιασμένη προσπάθεια από μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Το «We Are Human We Are Free» είναι στρατηγικά σχεδιασμένο για να νικήσει το πρόγραμμα της ελίτ και θα πετύχει αν συμμετάσχουν αρκετοί άνθρωποι. 

Μπορείτε να διαβάσετε τους 30 στρατηγικούς στόχους που προσδιορίζουν τα κρίσιμα σημεία αντίστασης στον ιστότοπο με φυλλάδια μιας σελίδας, προσδιορίζοντας τους ελάχιστους τομείς δράσης, διαθέσιμους σε 23 γλώσσες.




Συμπέρασμα

Ο Άλντους Χάξλεϋ και ο Τζωρτζ Όργουελ ήταν σε θέση να αντιληφθούν τις τάσεις στην κοινωνία και αρκετά προφητικοί ώστε να μας προειδοποιήσουν σε μυθιστορήματα που γράφτηκαν πολλές δεκαετίες πριν από την «κρίσιμη στιγμή». Δυστυχώς, η ανθρωπότητα απέτυχε να επωφεληθεί από τις προειδοποιήσεις τους.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δράσουμε τώρα, αν θέλουμε να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να αποτρέψουμε την επιβολή της τεχνοκρατίας της ελίτ, συμπεριλαμβανομένης της καταστροφής της παγκόσμιας οικονομίας, ακόμη και καθώς προχωρά το πρόγραμμα γενοκτονίας.

Ο χρόνος τελειώνει.


*

Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παρακάτω για να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/προώθησης αυτό το άρθρο στους φίλους και τους συναδέλφους σας. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα παγκόσμιας έρευνας.


Ο Burrowes έχει μια δέσμευση ζωής για την κατανόηση και τον τερματισμό της ανθρώπινης βίας. Έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα από το 1966 σε μια προσπάθεια να καταλάβει γιατί τα ανθρώπινα όντα είναι βίαια και είναι ένας μη βίαιος ακτιβιστής από το 1981. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Why Violence?» http://tinyurl.com/whyviolence Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του είναι flametree@riseup.net και ο ιστότοπός του είναι εδώ. http://robertjburrowes.wordpress.com Είναι τακτικός συνεργάτης της «Global Research».

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το 21st Century Wire
Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research
Πνευματικά δικαιώματα © Robert J. Burrowes, Global Research, 2024






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





(*)

Το "Είμαστε Άνθρωποι, Είμαστε Ελεύθεροι" είναι ένα παγκόσμιο μη βίαιο κίνημα αντίστασης για να απελευθερωθούμε από τον έλεγχο των ελίτ και να αντισταθούμε στις δυνάμεις του φόβου και της απανθρωποποίησης.

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα μαζικό κίνημα αντίστασης των πολιτών για να υπονομεύσουμε τη δύναμη της εγκληματικής Παγκόσμιας Ελίτ που μας ελέγχει και να ανακτήσουμε τις ελευθερίες που κάνουν τη ζωή μας αξιοβίωτη.

Επειδή είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε επιλογές. 

Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε - υποστηρίζουμε την αγάπη, τη ζωή και την ελευθερία ή είμαστε υπέρ του φόβου, του αυτοεγκλεισμού και της τυραννίας; 


ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; 

Αρνηθείτε τις ενέσεις, τα τεστ και τα διαβατήρια για τις “πανδημίες“. Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες δεν είναι ειλικρινείς ή ασφαλείς. Επιλέξτε τη φυσική υγεία. 

Μην φοράτε μάσκες ή μη τηρείτε μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το να παραμείνετε άνθρωποι είναι πιο σημαντικό από το να ζείτε μέσα στο φόβο. 


Μην αγοράζετε 5G ή έξυπνες συσκευές/συστήματα. Αντισταθείτε στην Τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Υπερασπιστείτε την ανθρωπιά μας


Πληρώστε με μετρητά & στραφείτε σε τράπεζες που ανήκουν στην κοινότητα. Καλλιεργήστε τα δικά σας τρόφιμα. Ενταχθείτε σε τοπικά συστήματα εμπορικών συναλλαγών

Διατηρήστε τη μικρή σας επιχείρηση ανοιχτή σε συνθήκες lockdown. Αγοράστε από μικρές επιχειρήσεις. Μην χρησιμοποιείτε κωδικούς QR για τον εντοπισμό επαφών. 

Μποϊκοτάρετε τα εταιρικά και κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης που παραπληροφορούν και λογοκρίνουν. Επιλέξτε μέσα μαζικής ενημέρωσης & κοινωνικής δικτύωσης που δεν ασκούν λογοκρισία. 

Αρνηθείτε την ψηφιακή ταυτότητα. Μην παρέχετε βιομετρικά δεδομένα: DNA, δακτυλικά αποτυπώματα ή παλάμης, σαρώσεις ίριδας ή φωνητικές εγγραφές. Μην δεχθείτε το τσιπ. 

Μην πληρώνετε πρόστιμα σχετικά με “πανδημίες“. Διακινδυνεύστε να γίνετε αιχμάλωτοι συνείδησης. Αναζητήστε υποστήριξη. 

Μην αγοράζετε 5G ή έξυπνες συσκευές/συστήματα. 

Αντισταθείτε στην Τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. 

Υπερασπιστείτε την ανθρωπιά μας.

https://wearehumanwearefree.or

1 σχόλιο:

  1. .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο Κόσμος ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

    ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ…

    ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ …

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΟΣΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ,

    ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

    ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ )

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ

    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ…

    ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

    ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ …

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ !

    .
    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ :

    .
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΗΡΕ 5 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΕ 5 ΚΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΓΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ,

    ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΡΟΦΗ ΚΡΥΦΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ

    ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΕΒΓΑΖΑΝ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ….

    .
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ…

    ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

    ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ

    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΕΖΗΣΕ

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

    .
    ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ :

    ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

    ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…

    .
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ…
    .
    .
    Ετικέτες: ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ

    Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ….

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ….

    ΤΑΛΜΟΥΔ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΧΡΗΜΑ ….

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΡΚΙΝΟ ΠΕΡΊΒΛΗΜΑ

    ΠΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΊΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ…

    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ….

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ,

    ΟΥΔΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΑΛΛΑ

    ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΆΚΙ….

    Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

    ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΖΕΙ…

    ΠΟΙΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ;;;

    ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ….
    .

    .
    Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

    ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ :

    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…

    ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ !

    ΚΑΙ

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ !

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!

    .
    .
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΘΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ….

    .
    ΤΑΛΜΟΥΔ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΧΡΗΜΑ ….

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ….

    .
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ….

    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!