Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ...500ευρα οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;; (Δέν μιλάτε; Σάς έφαγε η ...γατούλα την γλώσσα;)

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ φίλοι αναγνώστες της 'οδύσσειαςTV', ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ την κατωτέρω επώνυμη ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Και βγάλτε συμπεράσματα...).
"Επισκέφθηκα σήμερα το πρωΐ, το κατάστημα της 'Vodafone' στην οδό Μεραρχίας, στις Σέρρες. Την ώρα που με εξυπηρετούσαν, παρατήρησα δίπλα μου τρείς «μετανάστες», χαμογελαστούς και ομιλητικούς, γύρω στα 35, οι οποίοι θέλαν να αγοράσουν ένα κινητό αξίας 300 ευρώ(!) και ήθελαν να πληρώσουν με ...500ευρω!!! Ο υπεύθυνος του καταστήματος, τους είπε, ότι δεν μπορεί να το δεχθεί και τους ζήτησε να πάνε να το χαλάσουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες με κινητά

Έφυγαν και του είπαν να κρατήσει την συσκευή και θα έρθουν αργότερα. Δεν μου φάνηκαν ταλαιπωρημένοι, πεινασμένοι, απελπισμένοι και καταδιωγμένοι πρόσφυγες... 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες με κινητά

Ρώτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος και μου είπε, ότι οι «μετανάστες» που φιλοξενούνται στις Σέρρες, αγοράζουν ΣΥΝΗΘΩΣ(!!!) συσκευές αξίας 500-600(!!!) ευρώ, τις οποίες οι Σερραίοι, ούτε που μπορούν να τις πλησιάσουν, πάντα με  μ ε τ ρ η τ ά, αλλά δεν μπορούσε να δεχθεί συναλλαγή με 500ευρω.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες με κινητά

Στο παραπάνω σημερινό περιστατικό, θα ήθελα να προσθέσω και την προσωπική μου εμπειρία, όταν πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκα την «δομή φιλοξενίας» εδώ στις Σέρρες και παρατήρησα πολυάριθμους μετανάστες, να είναι φορτωμένοι με σακούλες γεμάτες ψώνια, από το παρακείμενο κατάστημα 'Lidl' (τυχαία άραγε η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου «φιλοξενίας»;;;), ενώ είναι γνωστό, ότι τους παρέχεται σίτιση δωρεάν, καθώς και τα απαραίτητα είδη υγιεινής και καθαριότητος.

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες με κινητά


Ερωτήσεις προς όλους:

1) Μήπως κάτι δεν πάει καλά, με την όλη υπόθεση;;;;

2) Έχουν τόσα πολλά χρήματα για να αγοράζουν, χωρίς να το πολυσκέφτονται, τηλέφωνα αξίας 500-600 ευρώ, ή  χ ρ η μ α τ ο δ ο τ ο ύ ν τ α ι   από κάπου;;;;

3) Ποια είναι η προοπτική αυτών των «καλών καταναλωτών»;;;

4) Θέλουν να μείνουν στην χώρα μας, ή θέλουν να φύγουν;;;

…Τώρα που μεσημέριασε, θα πρέπει να το χάλασαν το 500ευρω και να πήραν τη συσκευή. Μετά θα πήγαν μια βόλτα από τους πεζόδρομους, για καφέ, ή φαγητό και αργότερα για ψώνια από το 'Lidl', γιατί μάλλον τo δωρεάν φαγητό μέσα στη δομή δεν τους αρέσει... 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες με κινητά
ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ
ΜΟΛΙΣ ..."ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ", ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 'ΣΕΛΦΙ', ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ
ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ 'ΚΟΝΤΑΡΙ'! 

Εγώ είμαι στο γραφείο και αγωνιώ για το πως θα πληρώσω την επόμενη δόση της εφορίας, του ΕΝΦΙΑ και των ασφαλιστικών μου εισφορών, μην τυχόν και λείψει σε κάποιον από αυτούς το 500ευρω και δεν μπορούν να πάρουν μια συσκευή της προκοπής, ρε αδερφέ…."

Χρήστος Πολατίδης
(Από το ιστολόγιο 'e-koutsobola.gr' - "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!