Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΥΛΙΑΝΕ...
(Σας παραθέτουμε ένα - διαδικτυακό - κείμενο με υπογραφή, που αναφέρεται, για τον τεθνεώτα εκ Κρήτης, πρ.αντιπρόεδρο, επί στρατιωτικής διακυβερνήσεως, Στ.Παττακό. Έχοντας την αίσθηση, ότι αποδίδει με τις διατυπώσεις του, σχεδόν στο σύνολό του, την εικόνα του βαριά άρρωστου 'σήμερα', όσο και του όντως στρεβλού 'χθές', αφήνουμε στην κρίση σας το ζήτημα και τα εξαγόμενα συμπεράσματα. "Ιω.Καπ.")
Αποτέλεσμα εικόνας για Παττακός

"Ο Στυλιανός Παττακός απεβίωσε σε ηλικία 104 ετών. Αποφυλακίστηκε από τα δεσμά της Ελληνικής Δημοκρατίας του ...Μπανανιστάν! Το τι ακολούθησε της γνωστοποιήσεως του θανάτου του, υποδεικνύει την παρακμή στην οποία έχουμε περιπέσει ως λαός και Έθνος.

Όλοι οι ...νεκρόφιλοι της "Αριστεράς" και της "Πρόοδου", έτρεξαν στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, να αφήσουν τον "δημοκρατικό" εμετό τους και τις κατάρες, που θα "συνοδεύουν" τον Ταξίαρχο Παττακό στην αιωνιότητα. Έτσι νομίζουν δηλαδή.

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, ως προς τα συμπεράσματα που μπορούμε να εξάγουμε και για τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους. Έχουμε να κάνουμε με ανθρωπάκια. Ανθρωπάκια, που περίμεναν μια ημέρα για να πουλήσουν την αριστεροφροσύνη και τις αντιχουντικές τους ονειρώξεις με αυτόν τον τρόπο.

Φοβισμένα, δειλά ανθρωπάκια που φοβόντουσαν έναν γέροντα 104 ετών, που όταν μεσουρανούσε τα 6,5 χρόνια που διοικούσε την Ελλάδα, αυτοί και οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, έτρεχαν να του γλείφουν τις μπότες και να "τσιμπάνε" τις επιταγές από το 'Α2' γραφείο...

Ανθρωπάκια, που τον υπόλοιπο καιρό το παίζουν "δημοκράτες" πίσω από τις μάσκες τους, φοβούμενοι να εκφραστούν μπροστά σε κόσμο.

Ανθρωπάκια, που όταν τους αναφέρεις τα εγκλήματα της 'Σουλτάνας' (κατά κόσμο Άρη Βελουχιώτη) σφυρίζουν αδιάφορα, παραβλέποντας ότι αυτό το κάθαρμα, έσφαξε συμπατριώτες μας, μετά από (μεσαιωνικής αγιρότητος) βασανισμούς και βιασμούς.

Ανθρωπάκια, που έχουν άγνοια της ιστορία μας, λησμονώντας ότι η Κύπρος εχάθη, επί ψευτοεθνάρχη κιναίδου Καραμανλή και όχι από την επταετία...

Ανθρωπάκια, διότι παραβλέπουν την οικονομική άνθηση που είχε επί ημερών του (τεθνεώτος), η πατρίδα σε όλους τους τομείς.

Ανθρωπάκια, που όταν δουν κάποιον στο δρόμο πεσμένο, αλλάζουν μεριά και λακίζουν, αντί να τρέξουν να τον βοηθήσουν. Ενίοτε τον κατηγορούν και μετά θάνατον.

Όπως έγραψε και ένας φίλος, έζησε αρκετά, ώστε να δει την δικαιώση! Να δει τους Έλληνες να παρακαλάνε μάταια για έναν όμοιόν του. Για έναν άνθρωπο, που πέθανε πάμπτωχος, ενώ κατά την διακυβέρνησή του η χώρα, γνώρισε άνθηση, που δεν είχε γνωρίσει ποτέ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παττακός

Στον αντίποδα, βλέπεις τα καθάρματα τους πολιτικάντηδες να πλουτίζουν εν μέσω οικονομικής υφέσεως και πλέον οι συγκρίσεις έρχονται στο μυαλό μας αναπόφευκτα.

Ας ελπίσουμε, πως δεν είναι πλέον αργά για την πατρίδα μας και θα βρεθεί η λύση, για να βγούμε από τα σκ@@ά στα οποία έχουμε χωθεί μέχρι τον λαιμό".

'Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!