Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΟΥΑΟΥ! ΚΡΕΜΑΣΑΝ γ ι γ α ν τ ο α φ ί σ α του προέδρου Β.Πούτιν, στη γέφυρα του ΜΑΝΧΑΤΑΝ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ   Η Π Α!...


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ! ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ,
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ!!! Τ' ΑΚΟΥΣ ΚΙΛΛΑΡΥ ΡΟΝΤΑΜ ;;;

ΤΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ένα ισχυρό συμβολικό 'σοκ' δέχτηκαν χθές Σάββατο οι ΗΠΑ, καθώς θαυμαστές(;) του Ρώσου προέδρου, κρέμασαν  στη γέφυρα του Μανχάταν, μια γιγαντοαφίσα με τον Ρώσο πρόεδρο Β. Πούτιν και την επιγραφή "Peacemaker" (ειρηνοποιός), ανήμερα των γενεθλίων του!


Ο χαρακτηρισμός αφέρεται στον επιτυχή πόλεμο που διεξάγει η Μόσχα, εδώ και έναν χρόνο στην Συρία εναντίον του 'ISIS' και ότι ο Ρώσος πρόεδρος κάνει αυτό που όφειλαν, να κάνουν οι ΗΠΑ: Εξοντώνει τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Eπίσης έρχεται σε αντιδιαστολή, με την επίσημη αμερικανική πολιτική, η οποία είναι άκρως επιθετική και ευθύνεται για το «λουτρό αίματος» στην Συρία. Οι ΗΠΑ θεωρούν πολλές ισλαμιστικές ομάδες ως ...«μετριοπαθείς» αντάρτες!

Είναι γνωστό, εξ άλλου, ότι οι Αμερικανοί συντηρητικοί και ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ, είναι επίσης ένθερμοι οπαδοί του προέδρου Β. Πούτιν και της αμείλικτης πολιτικής του ενάντια στους ισλαμιστές. Το 'πανό' το αντιμετώπισαν πολύ θετικά, όσοι στις ΗΠΑ πιστεύουν ακόμα σε μια χριστιανική Αμερική με παραδοσιακές αξίες.


Άλλωστε ο Β.Πούτιν έχει μεγάλη δημοφιλία στις τάξεις των Αμερικανών, που στέκονται ενάντια στην λεγόμενη 'Νέα Τάξη Πραγμάτων'...

Η αστυνομία ΕΣΠΕΥΣΕ και την απομάκρυνε, λίγη ώρα μετά από την τοποθέτησή της.. 

Δεν είναι τυχαίο ότι η αφίσα κρεμάστηκε από τη γέφυρα, ανήμερα των γενεθλίων του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αστυνομικοί κατέβασαν την αφίσα αν και πλήθος Νεοϋορκέζων είχε προλάβει να απαθανατίσει το πανό και να ποστάρει το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος χθές έγινε 64 ετών, απετέλεσε το θέμα της ημέρας στα 'chat' της Νέας Υόρκης.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2014, όταν οργανώσεις αλληλεγγύης για το παλαιστινιακό κρέμασαν τη σημαία των Παλαιστινίων στη γέφυρα που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν.
(ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, Ο ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ..."ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ", Η - ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ;- ΚΙΛΛΑΡΥ ΡΟΝΤΑΜ; "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!