Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ο Κούλης-Νουδούλης, 'ρ α ν τ ε β ο ύ' την προσεχή Τρίτη 11η Ιουλίου;




ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ συνεπής με τις ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΕΣ νεοταξίτικες θέσεις του, τις οποίες και έχει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές, (ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!) υπερασπιστεί στην Βουλή (π.χ. με την υπερψήφιση του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης ομοφύλων»), ο Κούλης, ο ψευδο-δεξιούλης, έκλεισε 'ραντεβού' με εκπροσώπους του… "σωματείου"!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια


Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια

Η ..."μάζωξη" θα λάβει χώρα την προσεχή Τρίτη 11η Ιουλίου, προκειμένου να τον "ενημερώσουν" για τα επόμενα βήματα προς την… πρόοδο. 

Που δεν μπορεί να είναι άλλα, από την επίσημη καθιέρωση του κανονικού γάμου (με κουμπάρο, αλλά ΟΧΙ και με παπά) των ομοφυλοφίλων, καθώς και την τεκνοθεσία – όπως τους υποσχέθηκε...
προσφάτως ο (χαριτόβρυτος) Ε.Τσακαλώτος. 
Και βέβαια, εκτός από την ενημέρωση, οι “gay” θα ζητήσουν και την εκ νέου στήριξή τους, από την νου-δού-λα,  την οποία αναμένεται να έχουν!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ αστεια

Ιδού (για όσους νομίζουν ΙΣΩΣ, ότι "δεν γίνονται αυτά"...) και η σχετική (γραμμένη με τρόπο, που με δυσκολία θα αποφύγουμε να χαρακτηρίσουμε...) προαναγγελία της συναντήσεως από καθημερινή εφημερίδα: «Ανοίγματα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στον ενάμιση χρόνο που είναι στην ηγεσία της κεντροδεξιάς παρατάξεως, έχει δείξει ότι κινείται με άλλη λογική. (ΣΑΦΩΣ! "ΑΛΛΗ" ΛΟΓΙΚΗ...)

Εγκαινιάζοντας μια λιγότερο συντηρητική προσέγγιση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επόμενη Τρίτη, θα δεχθεί στα κεντρικά γραφεία της 'Ν.Δ.' τους εκπροσώπους της 'LGBT' κοινότητος».

(ΥΓ): «Σκληρέ» (σαν ζυμάρι!) αντιπρόεδρε βιβλιοπώλα Μπουμπούκο πες αλεύρι, η “LGBTκοινότητα” σε γυρεύει! Για να κάνετε χαρούλες…

[Πηγή: 'πασπαρτού']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!