Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, 'μέρα-μεσημέρι' στο κέντρο των Αθηνών!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

ΟΤΑΝ ...ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, 'ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ' ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ...ΨΩΝΙΖΟΥΝ;

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ "ΖΩΑ", "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΚΑΙ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" (ΜΑ..."ΑΓΝΩΣΤΟΙ"...Ω ΝΑΙ...) ΔΕΝ ..."ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" λ.χ. ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, Ή ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ 'ΤΑΤΟΥΑΖ' ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ; ; ;


ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ απο αναρχο-άπλυτους (ψευδο-"αντιεξουσιαστές" που ισχυρίζεται το βοθροκάναλο...) κ ο υ κ ο υ λ ο φ ό ρ ο υ ς, κατήγγειλε αιμόφυρτος Ελληνοαυστραλός τουρίστας, σε μοτοσυκλετιστές της 'ΔΙΑΣ', που συνοδευόταν απο την σύζυγό του, την μικρή του κόρη και την μητέρα του, 'μέρα-μεσημέρι' χθές Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, όταν έβγαινε απο κατάστημα που ψώνιζε αναμνηστικά!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτέθηκαν σε Ελληνοαυστραλό τουρίστα


Αποτέλεσμα εικόνας για επιτέθηκαν σε Ελληνοαυστραλό τουρίστα

Παρακολουθείστε (στο κατωτέρω 'λίνκ') τις καταγγελίες στην κάμερα, του αιφνιδιασμένου Ελληνοαυστραλού, που γεμάτος αίματα, ΔΕΝ μπορούσε να κατανοήσει, γιατί του επιτέθηκαν με τόση ΜΑΝΙΑ, χωρίς να τους ξέρει, χωρίς να προκαλέσει, μπροστά στο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ μικρό παιδί του!

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτέθηκαν σε Ελληνοαυστραλό τουρίστα

Μήπως (λέτε;) να έφταιγε ο σταυρός που φορούσε στον λαιμό του ; ; ;

Ή μήπως (λέτε;) τα αρχαιοελληνικά 'τατουάζ' στα χέρια του; ; ; 


(Επειδή το σοβαρότατο αυτό συμβάν, έγινε την ίδια ώρα που πλήθος διαδηλωτών, πολύ συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, έκαναν διαδήλωση κατά του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές, άν υποθέσουμε πώς, "δεν έπρεπε" να ψωνίζει ο α-νί-δε-ος Ελληνοαυστραλός, λόγω Κυριακής, άς του το έλεγαν, άς του το έκαναν σαφές,  ΑΝΤΙ να τον χαρακώσουν και να τον ματώσουν...

Αποτέλεσμα εικόνας για κουκουλοφοροι

Ο τηλεοπτικός ΔΙΕΘΝΗΣ διασυρμός της χώρας, σίγουρα "δεν απασχολεί" ούτε στο ελάχιστο, τα ...ΖΩΑ, που τον χτύπησαν!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!