Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

(ΠΕΡΑΣΕ στά ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ...) Νόμιμη η (φαρμακευτική) κάνναβη στην Ελλάδα ! (Σε πρώτη δόση. Μετά ;...)

ΓΙΑΤΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΦΟΒΕΡΟ" ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΑΥΤΟ ΜΑΣ "ΕΚΑΙΓΕ" ΤΑΧΑ ;....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΝΑΒΙΣ

(ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ; ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ "ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΤΟΝ 'τΣΙΡΙΖΑ' ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ...ΤΕΛΕΙΩΣ;;;)
Ο πρωθυπουργός Αlexis Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή Τύπου στο υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πως υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων η Κοινή Υπουργική Απόφαση για νομιμοποίηση της χορηγήσεως ιατρικής κάνναβης σε ασθενείς...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΝΑΒΙΣ

«Από σήμερα η χώρα γυρίζει σελίδα (!) καθώς η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται πλέον στις χώρες, όπου η χορήγηση ιατρικής κάνναβης σε ασθενείς που έχουν την σχετική ανάγκη θα είναι νόμιμη», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης. 

(Ω ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΟΔΟΣ"! 
Ω ΝΑΙ, ΑΥΤΟ "ΕΛΕΙΠΕ" ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
Ω ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΜΑΣΤΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! 
Ω ΝΑΙ...)

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του τα φαρμακευτικά σκευάσματα κάνναβης ενδείκνυνται για περιπτώσεις που έχουν αποδεδειγμένο κλινικό όφελος για μια σειρά από νόσους, όπως ο χρόνιος πόνος, ο νευροπαθητικός πόνος, η ναυτία και έμεση λόγω χημειοθεραπείας, η καχεξία/ανορεξία. κ.ά.

Σημειώνει ακόμη πως η εν λόγω ΚΥΑ υλοποιεί το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, με σκοπό την αποτίμηση της σύγχρονης εμπειρίας και της υφιστάμενης νομοθεσίας, αναφορικά με την ιατρική χρήση της κάνναβης και την κατάθεση προτάσεων για τη δημιουργία κανονιστικού πλαισίου που θα ρυθμίζει το ζήτημα.

Η εφαρμογή του μέτρου προϋποθέτει μια σειρά επιπλέον διοικητικών διαδικασιών οι οποίες θα προχωρήσουν άμεσα, ώστε οι ασθενείς να αποκτήσουν πρόσβαση στα φάρμακα το ταχύτερο δυνατόν, καταλήγει το υπουργείο.

[ΠΗΓΗ: cannabisnews]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!