Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Η Μάλτα κ α τ α ρ γ ε ί τα φύλα, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους ν ό μ ο υ ς της ΦΥΣΕΩΣ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΛΤΑ

(ΓΙΑΤΙ "ΕΠΕΙΓΕΤΑΙ" ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ;)
Μία εικόνα, από ένα πολύ πιθανό (;) μέλλον της Ελλάδος αποτελεί η σημερινή πραγματικότης στην Μάλτα, η οποία είναι έτοιμη, να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων και να τους επιτρέψει να υιοθετούν παιδιά, μετά την κατάθεση νομοσχεδίου, με το οποίο καταργούνται όροι που παραπέμπουν στα δύο φύλλα, όπως είναι “μητέρα”, “πατέρας”, “husband” (ο σύζυγος) και “wife” (η σύζυγος) και θα αντικατασταθούν από άλλους, ουδέτερους!

Η Μάλτα καταργεί τα φύλα, αγνοώντας τους νόμους της Φύσης


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΛΤΑ

Πειθαρχώντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ στα ΠΙΕΣΤΙΚΑ κελεύσματα της παγκοσμιοποιήσεως, η Μάλτα προσπαθεί να "ενσωματώσει” ορθοπολιτικά θέματα τα οποία κρατούν “ευχαριστημένους” όσους θέλουν να ΠΛΗΞΟΥΝ τους  π α ρ α δ ο σ ι α κ ο ύ ς θεσμούς... 

Σχετική εικόνα

Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. 
Η συγκεκριμένη είναι μόλις η τελευταία εξέλιξη, από μία σειρά κινήσεων που λαμβάνουν χώρα στο νησί, που έγινε γνωστό, σε παλαιότερες ιστορικές περιόδους, για την μανιώδη και ανδροπρεπή ΑΜΥΝΑ των κατοίκων του, ενάντια στην τουρκική επεκτατικότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΛΤΑ

“Η Μάλτα θα συνεχίσει να ασχολείται με θέματα της 'LGBT' κοινότητος και τις πολιτικές ελευθερίες, ώστε να γίνει ...πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο” , δήλωσε στο 'BBC', ο 43χρονος και πρώην ευρωβουλευτής, νύν πρωθυπουργός της χώρας (κάτω φωτογραφία) Γιόζεφ Μούσκατ. (Γιός ενός εισαγωγέως πυροτεχνημάτων, στα 34 του, το 2008, ήταν ήδη αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, ενώ είχε εργασθεί ως δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως νεοφιλελεύθερος. Το ερώτημα είναι, ΑΝ στα δίδυμα παιδάκια του, θα "εφαρμόζε" ποτέ αυτές τις αρρωστημένα νεοταξικές  "πρακτικές"; ; ; ).

Σχετική εικόνα

Υπογραμμίζεται ότι η μικρή αυτή ρωμαιοκαθολική χώρα, νομιμοποίησε το διαζύγιο μόλις το 2011, μετά από δημοψήφισμα, ωστόσο μία σειρά μεταρρυθμίσεων την έχουν φέρει στην κορυφή της λίστας, με τις "φιλικές" προς την 'ΛΟΑΤΚΙ' μερίδα .

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!