Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΤΟ 1919 Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ! (Καμμία έκπληξη! Τώρα το "ξεφούρνιραν"!)(ΟΠΟΙΑ ...ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ "ΚΑΤΩ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!)

Η μεγάλη προδοσία των… «συμμάχων» μας στην Μικρά Ασία.

30η Αυγούστου, επέτειος της μεγάλης τουρκικής επιθέσεως στην Μικρά Ασία που έφερε την Μικρασιατική καταστροφή και την σφαγή της Σμύρνης... (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! 22 "Συμμαχικά" πολεμικά πλοία ..."χάζευαν" στόν κόλπο της Σμύρνης ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ...μισή κανονιά, για να προστατέψουν τους Έλληνες που τους έσφαζαν οι Τσέτες!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΜΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΜΑΛ

Οι Τούρκοι δημοσίευσαν για πρώτη φορά ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που αποδεικνύει, ότι με την ΕΝΤΟΛΗ των Βρετανών (ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ;) ο Μουσταφά Κεμάλ Αταττούρκ μετέβηκε στην Σαμψούντα για να αρχίσει τον  π ό λ ε μ ο   ΚΑΤΑ των Ελλήνων και να διαπράξει την μεγάλη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  των  Χ ρ ι σ τ ι α ν ώ ν    της Ανατολής.


Το έγγραφο αυτό το κρατούσε η κόρη του στρατηγού Kazım Karabekir, βασικού στελέχους του Κεμάλ και μετά από τόσα χρόνια έρχεται τώρα στην δημοσιότητα, για να φανεί για άλλη μια φορά ΠΟΙΟΙ μας  π ρ ό δ ω σ α ν    και καταστράφηκε ο από αιώνων ΑΚΜΑΖΩΝ Ελληνισμός της Μικράς Ασίας...

Σχετική εικόνα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

[Πηγή:
'nikosxeiladakis.gr']
------------------------------------------------------------

[Ε Π Ι Σ Η Σ !...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ "ΤΣΑ-ΚΙ-ΣΤΗ-ΚΕ" ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (!) ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΑΝ (ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;) Ο ...ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για pope pius xi

Ο ΠΙΟΣ Ο 11ος!
TO ONOMA TOY HTAN AMΠΡΟΖΙΟ ΝΤΑΜΙΑΝΟ ΑΚΙΛΕ ΡΑΤΤΙ (1857 - 1939). 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΣΜΥΡΝΗ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!

ΚΑΗΚΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ!

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ "Α Λ Λ Ε Σ" ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ...

"ΣΙΓΑ" ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ "μας" ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ...]


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!