Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ! 70 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ...ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ !!!


ΔΗΛΑΔΗ, ΦΤΩΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΣΤΕΓΗ;
70 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!
ΞΑΝΑ "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΓΑΝΟ-ΣΟΜΑΛΟ-ΣΟΥΔΑΝΟΥΣ;;;;;;;


(ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΑΝ; ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ...)
Εβδομήντα διαμερίσματα (!!!) στην πόλη της Λάρισας θα δοθούν στους λαθρομετανάστες, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της! 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας που αφορά 420 λαθρομετανάστες και το συνολικό κόστος ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ μόνο μέχρι το 2018! (ΛΕΦΤΑ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΥΜΑΣΘΕ;;;)
Όπως τόνισε ο δήμος, δεν θα δοθούν καθόλου χρήματα από τους δημότες για αυτή την δουλειά, αλλά βεβαίως αυτό θεωρείται εντελώς σίγουρο, αφού όταν η Ύπατη Αρμοστεία σταματήσει να δίνει τα λεφτά, θα πρέπει (;;;) να το κάνει ο δήμος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΙΣΑ

Τα διαμερίσματα θα ελεγχθούν πάντως από τον δήμο και θα πρέπει να είναι κατά μέσο όρο από 60 έως 90 τ.μ. σε καλή κατάσταση, με επαρκή...
θέρμανση κ.τ.λ. 
Αλλοίμονο δηλαδή στους ΕΛΛΗΝΕΣ που μένουν ΑΣΤΕΓΟΙ και δεν τους  ν ο ι ά ζ ε τ α ι   ΚΑΝΕΝΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΙΣΑ

Και ασφαλώς, αυτή είναι μονάχα η ΑΡΧΗ, αφού από την μία αυξάνονται οι ροές των λαθρομεταναστών από την τουρκία προς την Ελλάδα και από την άλλη οι χώρες της Ε.Ε. θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες που απορρίφθηκαν εκεί, ήτοι τους ποινικούς, τους επικίνδυνους και όσους αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια τάξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΡΙΣΑ

Εν τέλει σε ΟΛΕΣ τις γειτονιές της Ελλάδος θα γίνει το ΙΔΙΟ και τα σπίτια που θα ΧΑΝΟΥΝ  οι Έλληνες στους ΔΟΛΙΟΥΣ πλειστηριασμούς, θα πηγαίνουν  Π Ρ Ω Τ Α    στα κοράκια και δεύτερον στους  λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς !

[ΠΗΓΗ: 'πασπαρτού']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!